X

Episcopii catolici germani au decis că homosexualitatea este „normală”

Sursa Foto: dailymail. co.uk

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Episcopii germani au decis că homosexualitatea este „normală”, deoarece confesiunea Catolică a țării începe o revizuire controversată a învățăturilor sale despre moralitatea sexuală.

Aceștia au fost de acord că a fi homosexual este o „formă normală” de identitate sexuală umană, a anunțat președintele Comisiei pentru căsătorie și familie după discuțiile de la Berlin săptămâna trecută.

Acesta înaintează un „proces sinodal” de doi ani către germani, care a inițiat o consultare națională privind reforma, în ciuda avertismentelor din partea Vaticanului.

Arhiepiscopul Berlinului Heiner Koch a declarat într-o declarație preluată de Agenția de Știri Catolice : „Preferința sexuală a omului se exprimă în pubertate și presupune o orientare hetero sau homosexuală.

„Ambele aparțin formelor normale de predispoziție sexuală, care nu pot fi schimbate sau să se încerce schimbarea lor cu ajutorul unei socializări specifice”.

El a spus că mișcarea a fost posibilă prin cartea Papei Francisc despre căsătorie și familie numită Amoris laetitia.

Episcopii din patru eparhii s-au întâlnit la Berlin la 5 decembrie pentru a vorbi în mod oficial despre „Sexualitatea omului – Cum ar fi posibil ca cineva să o discute științific-teologic și să o judece ecleziastic?”

Arhiepiscopului Koch i s-au alăturat Franz-Josef Bode din Osnabrück, episcopul Wolfgang Ipolt din Görlitz, episcopul Peter Kohlgraf din Mainz, precum și experți medicali și avocați canonici.

Koch a spus că „Procesul sinodal” trebuie să pornească de la o poziție „imparțială” și să ia în considerare „cele mai recente perspective științifice”.

Toți cei de la ședință au fost de acord că „sexualitatea umană cuprinde o dimensiune a patimei, a procreării și a relațiilor”.

Orientarea sexuală a fost încă considerată neschimbătoare, dar „orice formă de discriminare a persoanelor cu orientare homosexuală” a fost respinsă, așa cum a fost subliniat în mod explicit de Papa Francisc în Amoris laetitia.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu stiu cum sinteti voi ceilalti si cum va puteti abtine,dar cind aud despre astfel de oameni precum acest diavol papa ,aflat in frunta oamenilor, vad negru in fata ochilor
    Intradevar daca DUMNEZEU ne-at da voie ,cei ca mine,am usura pamintul de pacate din trei timpi si trei miscari
    De aceea DUMNEZEU E BUN SI EU SINT RAU .
    Sint neingaduitor cu RAUL NEJUSTIFICAT,ABERANT IN SCOP MESCHIN .
    Macar eu as comite UN rau prin eradicare pentru indreptare rapida ,zic eu .
    IARTA-MA DOAMNE SI MILUESTE-NE !
    AMIN !

  2. România, pocăiește-te!
    Dumnezeu te mustră, Românie, pentru spurcăciunea faptelor tale!
    În perioada comunistă, în timp ce tu acceptai și promovai cu zel educația ateistă, smintind sufletele nevinovate ale copiilor și te mândreai cu frumusețea și cu bogăția ta, alții, din închisori, se rugau pentru tine. Erau torturați și uciși, pentru că erau temple ale Duhului Sfânt care, în libertate, ar fi format milioane de ucenici care ne-ar fi făcut de neînvins! Dar scris este: ,, Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” ( Matei, 18, 7) Încet și sigur, numărul rugătorilor pentru acest neam s-a micșorat tot mai mult, iar lumea a rămas în beznă, fiind ușor de trădat.
    L-ai trădat pe Dumnezeu? Așteaptă-te să fii trădata! Celor mândri, Dumnezeu le stă împotrivă! Dumnezeu nu Se lasă batjocorit la nesfârșit! Lovitura de stat din 1989 te-a găsit fără marii titani ai Duhului care te-ar fi putut salva de trădătorii din interior și din exterior. Astăzi alții se mândresc cu bogățiile tale! Acum, după ce ți-au luat bogățiile materiale, dușmanii te văduvesc și de comorile spirituale! Românie ticăloasă, tu îi aplauzi, în loc să-i mustri! Vai ție, că vrei să fii pe placul lumii, nu pe placul lui Dumnezeu!
    De ce-ai intrat în Consiliul Mondialal Bisericilor dacă spui că crezi în ,,Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică”? Îl minți cu nerușinare până și pe Dumnezeu? Cum poți să urmezi cu atâta zel ecumenismul asemenea celor care, în vremea Sfântului Ilie, îl cinsteau pe Baal?
    Ce fel de cruci au multe dintre bisericile și manastirile tale? Nu-ți mai place Crucea pe care Hristos S-a răstignit și preferi crucea lui Baphomet cu trei brațe paralele care de la distanță pare un romb? Care necurat e atât de prost, să fugă de o asemenea cruce? Nici mâna care, în icoane, binecuvântează în numele Preasfintei Treimi se pare că nu-ți mai place… Cauți ceva modern, care să semene cât mai mult cu semnul ,,cornuta”! Vai ție!
    La Sinodul din Creta din 2016 știi ce s-a întâmplat? Ai semnat, prin ierarhii tăi, că toate confesiunile sunt BISERICI! În primul rând papismul, care ridică la rang de virtute mândria luciferică, prin infailibilitatea papală! S-a promovat acolo episcopocentrismul, în locul sinodalității. Acolo, la Creta, Adevărul a fost crucificat! Au fost numite ,,biserici” chiar și acele confesiuni care o necistesc pe Maica Domnului! Și ai semnat, prin ierarhii tăi, atingând culmea lașității și a ipocriziei!
    Papa intră acum în comuniune cu cei de alte religii pregătind unificarea tuturor! O unitate în diversitate! Iar patriarhii ortodocși intră în comuniune cu Papa, imitându-l puțin câte puțin. Până la urmă, se pregătește închinarea la om, ca să-l putem accepta pe Antihrist. Fiecare crede că își păstrează credința sa, doar că acolo, la vârf, ierarhii declară că suntem în comuniune unii cu alții! Această comuniune nu va rămâne fără urmări. Sfântul Ilie tocmai își ascute sabia pentru a-i pedepsi pe cei asemenea ție. Dacă vei vedea secetă, inundații și incendii, foamete ori epidemii, să știi că acestea sunt săbii ale Sfântului Ilie!
    La adăpostul iubirismului ecumenist, în lume, se moare pentru Hristos fără să-i pese cuiva, iar preoții lui Dumnezeu care sunt împotriva ecumenismului sunt caterisiți, umiliți, târâți în tribunale și scoși din biserici. În schimb, se încurajează pornirile cele mai josnice ale omenirii, ideologia de gen și toate pervresiunile care-l apropie pe om de necurat, nu de Dumnezeu! Și tu le accepți, ca să fii pe placul lumii. Ai atras mânia lui Dumnezeu prin avorturile și prin desfrânarea ta cu trupul și cu sufletul!
    Dacă ai acceptat documentele biometrice, probabil că vei accepta și pecetea antihristică ce conține 666 într-o formă ascunsă! Acceptarea cipului implantat te va despărți de tot de Dumnezeu, căci Dumnezeu vrea să ai un nume de Botez, nu un număr dat de Antihrist! Numai necuratul vrea să șteargă orice legătură a ta cu Dumnezeu!
    Indiciile pecetluirii apropiate cu semnul fiarei prin tehnologia bazată pe 666 au fost profețite: ,,Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17); Iată și consecinţele pecetluirii cu semnul fiarei 666: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.
    Citește, roagă-te, pocăiește-te, informează-te și informează-I și pe alții, căci răspundem cu toții pentru că am asistat cu o lașitate înspăimântătoare la distrugerea credinței strămoșești!

    1. Bravo! Bine spus și adevărat. Dar cum facem ca aceste cuvinte sa ajungă și în urechile “ierarhilor” de astăzi? Pentru ca din păcate nu mai exista un Sfânt Nicolae, Spiridon, Ioan Gura de aur, Grigorie, Marcu al Efesului și alți sfinți Ierarhi care sa se ridice și sa apere credință ortodoxa.

  3. Ce va mai mirați?! La papistasi harul lipsește de aproape o mie de ani… Dacă la noi, care abia am început să o dăm in bară, este atâta tulburare, ce sa mai aștepți de la “catolici”…

  4. @Nimic nu sunt fără Dumnezeu
    Adevarat ai spus tot, om bun. Asa este!… Eu nu pot intelege nicicum de ce majoritatea preoților, dar mai ales ierarhii, s-au smintit in halul asta. Ei sunt primii care ar trebui să cunoască și să respecte Cuvântul Evangheliei. Ei ar trebui să știe primii care sunt păcatele de moarte pe care omul le face, cele mari, împotriva Duhului Sfânt. Si cu toate astea, sunt cei mai înverșunați călcatori de pravile. Nu degeaba se spune ca fundul iadului este plin de sutane negre… Si cu toate astea, nu inteleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button