X

SUA: Normalizarea pedofiliei este în curs de desfășurare

Sursa foto: nowtheendbegins.com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stânga politică încearcă de ceva timp să normalizeze pedofilia.

Articole care apăreau în locuri precum Salon.com, care au fost apoi retrase în liniște, câțiva ani mai târziu . Cu toate acestea, BBC a preluat inițiativa încercând să amelioreze opinia oamenilor asupra pedofililor. Nu cu mult timp în urmă, sexualizarea copiilor a continuat agresiv prin travestiți într-un videoclip care a sexualizat băieții tineri . Băieți tineri au continuat să apară în fotografii alături de bărbați goi,  poze care nu au trezit reacții pe Twitter.

Sexualizarea copiilor este în curs de desfășurare, iar acum încearcă să o învețe în universități.

Conform unui tweet al lui Alex Mazzara, un student din San Diego, a fost pusă problema pedofiliei ca orientare sexuală. Potrivit Mazzara, clasa sa a început să discute acest subiect ca pe un subiect după ce au  vizionat un videoclip de opt minute de la Vice News care a realizat o „prezentare” a „pedofililor identificați”.

„Un subiect actual pe care l-am discutat astăzi la curs la o universitate de stat, după ce am vizionat un video Vice News, de 8 minute, prezentând pedofili identificați. Acest lucru va fi promovat ”, a spus Mazzara.

Mazzara a continuat să spună cum unii dintre studenți au descris pedofilia în clasă.

„Unii oameni au fost de acord că este vorba despre o orientare sexuală, deoarece„ s-au născut în acest fel și nu o pot schimba ”, alții nu au fost de acord doar pentru că se temeau că etichetarea pedofiliei ca orientare sexuală ar dăuna homosexualilor și lesbienelor, deoarece i-ar poziționa pe același nivel cu ei”.

Mazzara a mai arătat că tweet-ul său a atras furia multor pedofili.

„Am avut pedofi care mi-au trimis mesaje că sunt mândrii de ei de acum 2 zile. Există comunități întregi de astfel de oameni care își promovează gunoiul în mod public. Din păcate, aș prezice că acest lucru va deveni la modă în următorii 10 ani “, a spus Mazzara.

Cu mass-media și universități importante care încearcă acum să promoveze pedofilia ca „orientare sexuală”, îmi imaginez că nu va trece mult până când oamenii vor începe să se declare deschis ca fiind pedofili și comunitatea lor va fi apărată ca parte a comunității LGBT.

Ceea ce este trecut cu vederea este faptul că copiii noștri vor fi în pericol, mai mult decât au fost vreodată. Pedofilia nu este o orientare sexuală, este o boală. Normalizarea înseamnă a normaliza violul și abuzul.

Deși cred că pedofilia este malefică, cei care sunt pedofili trebuie studiați și monitorizați în același mod în care am făcut-o cu ucigașii în serie. Cu siguranță sunt bolnavi, iar dorințele lor trebuie tratate ca o boală, nu doar o altă preferință sexuală.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. toate literele lgbt..etc reprezintă fiecare boli mintale si/sau indraciri. sodomitii sau “transgenderii” nu sunt mai *normali decat pedofili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button