X

Google are 10.000 de angajați care cenzurează videoclipuri YouTube

Sursa foto: i.vimeocdn.com

 

CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki, îi spune jurnalistei Lesley Stahl ce face platforma video împotriva discursului de ură într-un interviu acordat duminică în programul CBS newsmagazine ’60 de Minute ‘.

Wojcicki a declarat pentru „60 de minute” că Google angajează 10.000 de oameni pentru a se concentra pe „conținutul controversat”. Ea a descris programul lor, care include timp pentru terapie. Stahl a mai spus că există rapoarte că angajații au început chiar să creadă aceste teoriile conspirației.

„Ceea ce trebuia să facem este să întărim punerea în aplicare a acestui lucru pentru a ne asigura că prindem totul și vom folosi o combinație de oameni și mașini”, a explicat Wojcicki. „Deci, în general, Google are aproximativ 10.000 de oameni care sunt concentrați pe acest conținut controversat.”

Lesley Stahl: Mi s-a spus că este foarte stresant să te uiți la aceste videoclipuri discutabile. Și că există de fapt consilieri pentru a se asigura că nu există probleme mentale cu oamenii care fac această muncă. E adevarat?

Susan Wojcicki: Este o zonă foarte importantă pentru noi. Încercăm să facem tot ce putem pentru a ne asigura că acesta este un mediu de lucru bun. Recenzorii noștri lucrează cinci ore din cele opt ore cenzurând videoclipuri. Au ocazia să facă o pauză ori de câte ori doresc.

Lesley Stahl: Am auzit și că acești monitori, recenzori, uneori, încep să creadă teoriile conspirației.

Susan Wojcicki: Cu siguranță am auzit despre asta. Și lucrăm foarte mult cu toți recenzorii noștri pentru a ne asigura că, înțelegi, oferim serviciile potrivite.

Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Imi povestea cineva ca la un momentdat vorbea cu cineva la tel mobil; la un momentdat a pomenit numele unui medicament cu care isi trata o raceala.
  A doua zi, a primit reclame cu oferte avantajoase pt acel medicament.

  1. Mie mi s-a intamplat sa vorbesc pur si simplu despre o companie aeriana straina. A doua zi aveam reclame pe google cu acea companie. Probabil „am fost auzit” de smartphone . ca altfel nu imi explic – e socant oricum .
   Alta „minune a tehnicii” . Am fost odata cu un scuter si pe google maps in history imi aparea lucru asta – ca am folosit asa ceva – printr-o imagine. Am folosit un SmartPhone de ultima generatie in acel moment. Iarasi socant .
   Ma gandesc deja sa iau un model cat mai simplu, daca se poate 2g si ala tinut cat mai departe de mine si folosit doar strict cand am nevoie .

   1. Am uitat sa precizez ca am vorbit pur si simplu cu cineva despre compania aeriana nu la telefon – probabil avand telefonul pe langa mine. Deci suntem ascultati si daca nu vorbim la telefon – probabil e salvat si textual ce vorbim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.