X

Google are 10.000 de angajați care cenzurează videoclipuri YouTube

Sursa foto: i.vimeocdn.com

 

CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki, îi spune jurnalistei Lesley Stahl ce face platforma video împotriva discursului de ură într-un interviu acordat duminică în programul CBS newsmagazine ’60 de Minute ‘.

Wojcicki a declarat pentru „60 de minute” că Google angajează 10.000 de oameni pentru a se concentra pe „conținutul controversat”. Ea a descris programul lor, care include timp pentru terapie. Stahl a mai spus că există rapoarte că angajații au început chiar să creadă aceste teoriile conspirației.

„Ceea ce trebuia să facem este să întărim punerea în aplicare a acestui lucru pentru a ne asigura că prindem totul și vom folosi o combinație de oameni și mașini”, a explicat Wojcicki. „Deci, în general, Google are aproximativ 10.000 de oameni care sunt concentrați pe acest conținut controversat.”

Lesley Stahl: Mi s-a spus că este foarte stresant să te uiți la aceste videoclipuri discutabile. Și că există de fapt consilieri pentru a se asigura că nu există probleme mentale cu oamenii care fac această muncă. E adevarat?

Susan Wojcicki: Este o zonă foarte importantă pentru noi. Încercăm să facem tot ce putem pentru a ne asigura că acesta este un mediu de lucru bun. Recenzorii noștri lucrează cinci ore din cele opt ore cenzurând videoclipuri. Au ocazia să facă o pauză ori de câte ori doresc.

Lesley Stahl: Am auzit și că acești monitori, recenzori, uneori, încep să creadă teoriile conspirației.

Susan Wojcicki: Cu siguranță am auzit despre asta. Și lucrăm foarte mult cu toți recenzorii noștri pentru a ne asigura că, înțelegi, oferim serviciile potrivite.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Imi povestea cineva ca la un momentdat vorbea cu cineva la tel mobil; la un momentdat a pomenit numele unui medicament cu care isi trata o raceala.
  A doua zi, a primit reclame cu oferte avantajoase pt acel medicament.

  1. Mie mi s-a intamplat sa vorbesc pur si simplu despre o companie aeriana straina. A doua zi aveam reclame pe google cu acea companie. Probabil „am fost auzit” de smartphone . ca altfel nu imi explic – e socant oricum .
   Alta „minune a tehnicii” . Am fost odata cu un scuter si pe google maps in history imi aparea lucru asta – ca am folosit asa ceva – printr-o imagine. Am folosit un SmartPhone de ultima generatie in acel moment. Iarasi socant .
   Ma gandesc deja sa iau un model cat mai simplu, daca se poate 2g si ala tinut cat mai departe de mine si folosit doar strict cand am nevoie .

   1. Am uitat sa precizez ca am vorbit pur si simplu cu cineva despre compania aeriana nu la telefon – probabil avand telefonul pe langa mine. Deci suntem ascultati si daca nu vorbim la telefon – probabil e salvat si textual ce vorbim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.