X

Un profesor din Marea Britanie interzice felicitările de Craciun pentru a proteja mediul

Sursa Foto: ziarulunirea. ro

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un profesor de școală primară din Marea Britanie a fost criticat săptămâna trecută pentru decizia de a interzice felicitările de Crăciun. Profesorul a susținut că felicitările, dăruite la școală de peste 170 de ani, au un impact toxic asupra mediului.

Potrivit unui raport al  Daily Mail , profesorul britanic Jonathan Mason de la Belton Lane Primary School se confruntă cu critici internaționale în privința deciziei sale de a interzice, în esență, felicitările de Crăciun în sala de clasă în acest an. Mason le-a spus elevilor și părinților lor că felicitările de Crăciun sunt dăunătoare mediului.

 

Într-o scrisoare trimisă părinților, Mason le-a spus părinților că elevii în cauză l-au încurajat să plaseze o restricție în distribuirea cărților de Crăciun. Mason a spus în scrisoarea că felicitările de Crăciun contribuie la „emisiile în continuă creștere de carbon”.

“Am fost abordat recent de o serie de copii care sunt preocupați de impactul trimiterii de Crăciun asupra mediului.

În întreaga lume, trimitem destule felicitări de Crăciun care, dacă le așezăm una lângă cealălaltă, ar acoperi circumferința lumii de 500 de ori. Fabricarea cărților de Crăciun contribuie la creșterea continuă a emisiilor de carbon. Așadar, pentru a fi prietenoși cu mediul în școală, nu vom avea în acest an o cutie poștală pentru felicitările de Crăciun. În schimb, vă putem încuraja să economisiți bani și nu mai trimiteți carduri tuturor copiilor dintr-o clasă individual, ci, în schimb, dacă doriți să trimiteți o felicitare, vă rugăm să trimiteți una întregii clase. Profesorii pot afișa felicitările în clasă pentru ca toată lumea să le vadă.”

Elevii de la Școala Primară Belton Lane, care se află în Grantham, Lincolnshire, au distribuit felicitări de Crăciun colegilor lor de peste 170 de ani. Elevii și părinții au acuzat-o repede pe Mason că ar fi distrus tradiția.

„Știu că trebuie să protejăm mediul înconjurător, dar acestea sunt câteva felicitări de Crăciun o dată pe an și despre care se spune despre asta pe o bucată de hârtie pare contradictoriu”, a spus un părinte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Masoneria din Timisoara este activa, doar “ortodocsii” dorm
   O gramada de fatuci incornorate au venit sa-l serbeze pe Krampus la Timisoara, exact unde acum 30 de ani incepea lovilutia. O pensionara curajoasa strica scenografia si se duce Krampus cu crucea in mana
   https://www.youtube.com/watch?v=wmabh_9-e2A&feature=emb_logo
   Primarul Timisoarei, Nicolae Robu arată în pozele facute pe un santier de constructii, că este mason, avand pantalonul suflecat pe piciorul stang
   http://www.tion.ro/nicolae-robu-glume-pe-santierul-complexului-de-pasaje-pe-doua-niveluri-de-pe-inelul-2/2155344
   Mason cu pantalonul suflecat pe piciorul stang
   http://k46.kn3.net/taringa/6/8/C/C/5/E/Tcache/AB3.jpg
   Rectorul Universitatii din Timisoara a fost intrebat dacă este mason, asta după ce a fost explicat faptul că există indicii că anumite contracte publice de la UVT sunt câștigate de anumiți oameni care fac parte din Masonerie. „Dar dumneavoastră sunteți agent acoperit? Și dacă ați fi, ați recunoaște? Eu consider că sunt un om liber, care nu este constrâns de nimeni, mă supun doar regulilor statului, ale României. Toate contractele din mandatul meu stau în fața legii”,
   https://www.pressalert.ro/2015/05/marilen-pirtea-rectorul-universitatii-de-vest-din-timisoara-decis-sa-nu-intre-politica-care-este-motivul-si-ce-spune-despre-masonerie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button