X

Mesia, un nou serial lansat de Netflix

Sursa: thesun.co.uk. Foto: Actorul Mehdi Dehbi joacă rolul lui Al-Masih Ad-Dajjal – AntiCristul

 

NETFLIX pierde abonați după ce fanii amenință cu anularea abonamentului datorită unui nou serial controversat.

Un serial numit Messiah va fi difuzat pe platformă în noul an și a provocat indignare în rândul spectatorilor.

Trailerul prezintă o persoană care pretinde că este fiul lui Dumnezeu , și provocat nemulțumire în cadrul comunităților religioase.

Mesia este arătat în zilele noastre și este investigat de către un agent CIA căruia i s-a alocat cazul unui bărbat misterios numit Al Massih ad-Dajjal.

Povestea urmărește premisa intrigantă a unui om care pretinde că este fiul lui Dumnezeu care realizează ceea ce unii numesc „minuni”, iar alții cred că sunt înșelări.

Dar se pare că o mulțime de oameni nu sunt mulțumiți de premisa serialului.

Există două motive principale pentru această reacție – unii fani considera prea real serialul, prezicând ce va veni în viitorul apropiat, în timp ce alții îl consideră pur și simplu „lipsit de respect”.

Un utilizator de Twitter a comentat: „Cine este de acord cu mine să își anuleze abonamentele și să nu mai folosească niciodată Netflix dacă permit acestui serial despre Mesia să apară?”

În timp ce un alt fan a replicat : ” @MessiahNetflix retrage serialui sau voi spune tuturor abonaților mei să renunțe la Netflix. Faceți ceea ce trebuie. Puteți să mă consultați pentru a realiza o cercetare corectă asupra acestui subiect. Mulțumesc.”

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Luciferianism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Ideea e buna, o am chiar din liceu.
    Oare daca va aparea astazi un om care s ar auto intitula Iisus si s ar comporta ca acesta, oare noi astia pseudo civilizatii de astazi si ritualisti de duminica (unii dintre noi, adk mergem la biserica doar asa de pamplezir, ca dupa ce iesim de acolo nu urmam nimic ), … oare il vom crede,… oare v-om crede ca e o inselatorie , un profet fals?
    E usor sa i judecam pe evrei ca nu l au crezut pe Hristos ca fiind Mesia , ei asteptand un Mesia mai razboinic, … dar oare noi astia modernii care avem ceva cunostinte dat fiind precedentul Hristosului, oare ne vom comporta ca Ana si Caiafa?
    Eu zic din pacate ca dupa 2000 de ani , nu l am rastigni dar l-am huli la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.