X

Papa a finanțat filmul pro-lgbt Rocketman (Elton John) care include conținut homosexual explicit

Sursa Foto: lifesitenews. com. În poză Elton John la proiecția filmului „Rocketman” în cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului anual de film de la Cannes, pe 16 mai 2019, la Cannes, Franța.

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmul muzical biografic bazat pe viața lui Sir Elton John, primul film realizat de un studio de film major care include o scenă de sex masculin homosexual, a fost parțial finanțat de Vatican, informează presa italiană .

Potrivit  Corriere della Sera , anchetele recente ale finanțelor Vaticanului au scos la iveală faptul că 1 milion de euro din contribuțiile credincioșilor catolici către Peter’s Pence, un fond Vatican folosit „pentru nevoile diferite ale Bisericii Universale și pentru ajutarea celor mai nevoiași, ” a fost investit în„ Rocketman ”, cu o sumă suplimentară de 3 milioane de euro destinată celui mai recent„ Men in Black ”.

Dezvăluirile au apărut în urma investigațiilor procurorilor din Sfântul Scaun în ceea ce privește investițiile în Malta care implică capital deținut de secretarul de stat al Vaticanului. În centrul anchetei se află Centurion Global Fund, o firmă de investiții cu sediul în capitala malteză a Valletta.

Banii Vaticanului reprezintă două treimi din capitalul încredințat  Centurionului , ceea ce face ca Biserica Catolică să fie cel mai mare investitoar al acestui fond. Cu toate acestea, aceste fonduri s-au îndreptat către o serie de proiecte „speculative” sau cu probleme din punct de vedere moral, care ar fi dus la o pierdere de 4,61% (aproximativ 2 milioane EUR) în 2018.

Printr-o investiție de 6 milioane de euro de către Centurion Global Fund, Secretariatul de Stat a devenit partener al companiei de ochelari și produse la modă ”Lapo Elkann”, om de afaceri în vârstă de 42 de ani. Elkann este nepotul lui Gianni Agnelli, fost CEO și acționar de control al Fiat Automobiles.

„O altă afacere de 10 milioane de euro a fost încheiată la 30 septembrie cu Enrico Preziosi, industria jocurilor și președintele Genovei. Și peste 4 milioane de euro au fost alocați pentru a finanța producția de filme precum cele mai recente „Men in Black” și biografia lui Elton John, „Rocketman”, a relatat cotidianul italian, citând câteva alte exemple.

„Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele investiții făcute cu ajutorul credincioșilor lui Peter’s Pence (fondul de colectare de donații), dar există și altele, iar situația este acum examinată de sistemul judiciar papal”, se arată în articol.

Filmul ‘Omul Racheta’ (Rocketman)

„Rocketman” spune povestea creșterii carierei musizicale al lui Reginal Dwight cunoscut ulterior ca și Elton John și decăderea acestuia prin droguri, alcool și homosexualitate. Cu două luni înainte de lansare, Daily Mail a raportat că studiourile Paramount Pictures și-au presat regizorii pentru a tăia scena sexului homosexual, dar fără succes. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes și a fost lansat în teatrele britanice și americane în mai 2019. A încasat 195 de milioane de dolari la nivel mondial față de un buget de 40 de milioane de dolari.

Filmul a fost însă cenzurat în mai multe țări. În Rusia, unde filmul a fost lansat în iunie trecută, cinci minute au fost eliminate din versiunea finală, iar compania responsabilă de distribuția în țară a eliminat toate scenele care implică homosexualitatea și drogurile. Cenzura a fost criticată de Elton John și Paramount Pictures.

A fost, de asemenea, cenzurat în Malaezia. Safaruddin Mohammad Ali, directorul unității de filme a filmului Censorship Board din Malaezia, a declarat: „Nu permitem scene care să promoveze LGBTQ în filmele destinate vizualizării publice”, adăugând că „Deși este vorba despre viața reală a lui Elton John, aceasta este nu pentru ca el să permită publicului să vadă orice face sau orice activități se dedică în aceasta nu este cultura noastră. ”

„Rocketman” a fost interzis în Samoa, o națiune creștină conservatoare. Cenzorul principal Leiataua Niuapu a explicat: „Este o poveste bună, prin faptul că este vorba despre un individ care încearcă să meargă mai departe în viață. El [Elton John] a trecut printr-o viață de familie dificilă și a reușit să meargă mai departe și să devină faimos. Dar sunt acte care nu sunt bune pentru vizionarea publică și împotriva legii. ”

Scandaluri financiare aflate în derulare

Potrivit Corriere , administratorul fondului Centurion Global Fund este un rezident italian în Elveția, Enrico Crasso. Fostul bancher în vârstă de 71 de ani de la Credit Suisse și proprietar în Lugano al Sogenel Holding, a „gestionat de ani buni banii Vaticanului”, au spus ei. „Pentru aceasta a primit numeroase scrisori formale de mulțumire de la Secretariatul de Stat și i-a fost acordată o medalie de aur de merit de către papă, ca să nu mai vorbim de milioane de euro în comisioane. De câteva luni, în interiorul zidurilor Vaticanului, reputația lui a început să arate semne de decădere. Dar în Malta el este în continuare cel care decide unde să investească banii papei. ”

Ce se află în spatele acestor investiții riscante? Biroul de presă al Sfântului Scaun a răspuns într-o declarație, afirmând: „Investigațiile sunt în desfășurare și linii de anchetă care ar putea ajuta la clarificarea poziției Sfântului Scaun cu privire la fondurile menționate anterior și la orice alte, sunt în prezent examinate de sistemul judiciar din Vatican. , în colaborare cu autoritățile competente. ”

Știrile despre investiția Vaticanului în „Rocketman” apar la doar două luni după o incursiune la Secretariatul de Stat al Vaticanului, efectuată de acum fostul comandant al poliției Vaticanului, Domenico Giani, la ordinul procurorilor din Vatican.

Registrul  național catolic a  raportat în octombrie că ancheta a vizat în primul rând cardinalul Angelo Becciu, fostul număr doi în secretariatul de stat și angajații precedenți ai dicasterului. În calitate de  susținător , cardinalul Becciu a contribuit la finalizarea primului audit extern al Vaticanului de către gigantul de audit PwC (Price Waterhouse) în 2016, convenit de cardinalul George Pell și Consiliul pentru economie.

L’Espresso a  raportat  că raidul s-a concentrat pe „folosirea greșită a lui Peter’s Pence și o tranzacție cu proprietatea dubioasă din Londra”, a declarat atunci Edward Pentin. Financial Times  mai târziu , a arătat  că „200 de milioane de $ in banca elvețiană conturi controlate de către Secretariatul de Stat au fost utilizate în 2014 pentru a finanța o dezvoltare de proprietate de lux în cartierul Chelsea din Londra“ , a adăugat el.

Știrea despre investiția de 1 milion de euro a Vaticanului în „Rocketman” urmărește, de asemenea,  dezvăluiri  conform cărora pro-avortul și ideologia pro-gen Ford Fundația a oferit 2 milioane de dolari în subvenții grupurilor cheie implicate în recentul Sinod Amazon, inclusiv una condusă de Conferința Episcopilor din Brazilia . Cecile Richards, fostul președinte al Planned Parenthood, stă la consiliu director al fundației americane de extremă stânga.

În cadrul unui briefing de sinod din 19 octombrie  , Paolo Ruffini, prefectul comunicațiilor Vaticanului, a declarat că, deși nu este familiarizat cu procesul de finanțare al Fundației Ford, „ca creștin și ca catolic, cred că este bine ca banii să meargă la o cauză bună. ”

Ruffini a  spus  acestui corespondent în timpul briefingului: “V-aș întreba: credeți că a fost mai bine ca Fundația Ford să folosească acești bani pentru alte scopuri, eventual necreștine?”

Și Pence Peter a fost folosit pentru a finanța „Rocketman”?

LifeSite a contactat Biroul de presă al Sfântului Scaun pentru comentarii, dar nu a primit încă niciun răspuns.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Filme feministe premiate in ofensiva catre ultima reduta: Dumnezeu!
  ”Dumnezeu există și numele lui e Petrunija” câștigă Premiul LUX Film 2019 decernat de Parlamentul European
  Filmul este privit ca o contribuție semnificativă în lupta feministă împotriva societăților conservatoare.
  “Premiul LUX este un instrument extraordinar ce ne însoțește în acest demers: gestionarea imigrației, a dreptului la sănătate, a feminismului și a eticii politice prezente” a declarat președintele Parlamentului European, David Sassoli.
  https://www.euractiv.ro/social/e2-80-9edumnezeu-exista-si-numele-lui-e-petrunija-castiga-premiul-lux-film-2019-decernat-de-pe-16735

  Sacrificiul lui Isaac in versiunea feminista castiga marele premiu la Festivalul de Film din Singapore
  Isaac urma sa fie jertfit lui Dumnezeu, dar fata din film urma sa fie jertfita unui monstru pe care se hotaraste sa-l ucida.

  În satul de pescari în care se petrece acţiunea filmului, tradiţia cere ca fiecare familie să-şi sacrifice, pe rând, câte o fată, pentru a îmbuna un monstru marin şi pentru ca peştele să fie îndestulător în timpul anului.
  Fata în vârstă de 12 ani ce urma să fie sacrificată a fost salvată în ultimul moment de tatăl său şi în loc să se resemneze cu stigmatul nerespectării tradiţiei comunităţii, ea porneşte în căutarea monstrului pentru a-l ucide.
  “Am avut nevoie de şase ani pentru a face acest film aşa cum am vrut, atât de feminist pe cât am vrut”, a declarat regizoarea.
  https://romanialibera.ro/cultura/o-productie-feminista-saudita-a-castigat-marele-premiu-la-festivalul-de-film-din-singapore-815867

 2. Povestea “de succes” a feminismului in UE: de la Simone Veil la Ursula Gertrud von der Leyen

  Simone Veil, născută Jacob, scăpată teafără din Shoah (Holocaust), a fost prima președintă a Parlamentului European, din 1979 până în 1982.
  La 17 iulie 1979, eurodeputații francezi din RPR au susținut o altă candidatură decât pe a sa în primele două tururi de scrutin, dar a fost aleasă președintă a Parlamentului European la al treilea tur, cu 192 de voturi, contra 133 primite de socialistul Mario Zagari și 47 primite de comunistul Giorgio Amendola.
  Din 2000 până în 2007 a prezidat Fundația pentru memoria Holocaustului, iar în continuare este președinte de onoare.
  La 8 martie 2007 și-a anunțat hotărârea de a-l susține pe Nicolas Sarkozy la alegerile prezidențiale din 2007.
  La 1 ianuarie 2009 a fost promovată direct la distincția de Mare Ofițer al Legiunii de Onoare.
  Un sondaj realizat de Ifop în 2010 a prezentat-o ca fiind „femeia preferată de francezi”.
  Simone Veil a fost primită sub Cupolă, in Academia Franceză, la 18 martie 2010, în prezența președintelui Republicii Nicolas Sarkozy, protector al Academiei, și a doi predecesori ai acestuia, Valéry Giscard d’Estaing (membru al Academiei Franceze din 2003) și Jacques Chirac. Pe spada sa de Nemuritoare este gravat numărul de înmatriculare care fusese tatuat pe brațul Simonei la Auschwitz (numărul 78651)[59], precum și devizele Franței și Uniunii Europene: „liberté, égalité, fraternité” și, respectiv, „unis dans la diversité”.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Simone_Veil
  Von der Leyen was born in 1958 in Ixelles, Brussels, Belgium, where she lived until she was 13 years old. Her father Ernst Albrecht worked as one of the first European civil servants from the establishment of the European Commission in 1958, first as the Chef de Cabinet to the European Commissioner for Competition Hans von der Groeben in the Hallstein Commission, and then as the Director-General of the Directorate-General for Competition from 1967 to 1970. She attended the European School, Brussels I.
  In 1971, she relocated to Lehrte in the Hanover region after her father had become CEO of the food company Bahlsen and involved in state politics in Lower Saxony.[8] Her father served as Minister President of Lower Saxony (state prime minister) from 1976 to 1990, being re-elected in state parliament elections in 1978, 1982 and 1986.[9] In 1980 he ran for the CDU nomination for the German chancellorship, backed by CDU chairman Helmut Kohl, but narrowly missed the candidacy to fellow conservative Franz-Josef Strauß (who then lost the general election to the sitting chancellor Helmut Schmidt); in the 1990 state elections Ernst Albrecht lost his office to Gerhard Schröder, who later became German Chancellor.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen

 3. Părintele Ioan Ungureanu pătimeste din plin din cauza ecumenismului.Este ingrozitor ce se petrece acum la Orășeni. Credinciosii de acolo nu mai pot trage nici macar clopotele bisericii lor. Parintele Ioan Ungureanu și-a construit un paraclis, dar i-au taiat lumina! Biserica este pazită de jandarmi. In plus, parintele Ioan Ungureanu este târât în procese ca ultimul infractor. Grija Sfintiei Sale pentru a-i apara de ecumenism pe enoriași este catalogată drept infracțiune!!!

  Doamne, ai milă de noi, de creștinii din Orășeni si de parintele Ioan Ungureanu!

 4. Pai da, pentru că astăzi la protopopiat, la ședința, când le-am spus la “frații preoți” despre asta, îmi spun:”așa-i trebuie”! “Doamne, ce vremuri trăim?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button