X

India: Card Biometric Național Unic urmează să fie introdus în Iunie 2020

Sursă foto: ndtvimg. com. Ram Vilas Paswan a declarat că One Nation One Ration Card va intra în vigoare în India începând cu 1 iunie.

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Programul guvernamental indian “One Nation, One Card” este un card unic biometric pentru plata călătoriilor, taxe de drum, cumpărături diverse si retrageri la atm. El urmează să fie extins să includă și rația de alimente de stat. (nota traducătorului)

Inițiativa guvernului „One Nation One Ration Card” care va acoperi în mare parte muncitorii migranți și cei care fac naveta va intra în vigoare în toată țara începând cu 1 iunie 2020, a declarat astăzi ministrul Uniunii, Ram Vilas Paswan.

În cadrul inițiativei, beneficiarii eligibili vor putea obține rația de cerealele alimentare în temeiul Legii privind securitatea alimentară națională de la orice magazin de prețuri corecte (FPS) din țară folosind același card de rație.

Acest lucru va fi posibil după autentificarea biometrică / Aadhaar pe dispozitivele ePoS (punct de vânzare electronic), a declarat pentru Lok Sabha domnul Paswan, ministrul afacerilor pentru consum, alimentație și distribuție publică.

Facilitatea de portabilitate între state, în cadrul inițiativei „One Nation One Ration Card”, va fi disponibilă numai prin FPS-urile care au dispozitive ePoS complet online.

Domnul Paswan a declarat că inițiativa va fi pusă în aplicare în toată țara începând cu 1 iunie.

„De acest sistem ar beneficia în mare măsură lucrătorii migranți, precum muncitori, navetiști, funcționari, care își schimbă frecvent locul de locuit în căutarea unui loc de muncă sau din alte motive în toată țara”, a spus el.

De altfel, guvernul lucrează la inițiativa „One Nation One Standard” pentru armonizarea activității de standardizare.

Ministerul afacerilor pentru consum a solicitat Biroului Standardelor Indiene (BIS) să elaboreze o foaie de parcurs pentru implementarea inițiativei.

BIS a formulat peste 20.000 de standarde indiene. „Standardele indiene sunt armonizate cu standardele internaționale, acolo unde este posibil.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button