X

Primul Ministru Ceh: „Respingem cu tărie redistribuirea migranților”

Primul Ministru ceh Andrej Babis (Sursa voiceofeurope. com)

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primul Ministru Ceh, Andrej Babis, a reiterat că Republica Cehă respinge cu tărie redistribuirea migranților și va refuza orice inițiative suplimentare de a adopta un sistem de cote pentru migranți pentru statele membre ale UE.

 

La începutul acestei luni, Germania a propus un alt plan de reformă a procedurilor de azil pentru așa-numiții „imigranți spontani” care sosesc în Europa. Planul ar permite migranților să fie înregistrați și distribuiti între statele membre ale UE în timp ce acestea sunt încă în afara granițelor blocului, potrivit cotidianul ceh Lidovky .

„Respingem în mod fundamental redistribuirea migranților, oricum respingem cotele”, a spus Babis

Șeful Statului Ceh a mai subliniat că guvernul va continua să pună nevoile poporului ceh înaintea nevoilor imigranților ilegali.

„Respingem migrația ilegală ca principiu. De asemenea, respingem intenția contrabandiștilor să decidă cine va trăi în Europa. Respingem contingentele. Nu înțeleg de ce există în mod constant cineva care aduce acest subiect la masa de negocieri. Sper că se va opri în noua Comisie Europeană ”, a spus Babis.

Sentimentele lui Babis au avut ecoul ministrului de Interne ceh și vicepremierului Jan Hamacek, care a declarat că țara sa va continua să urmărească poziții cu privire la migrația ilegală care sunt în conformitate cu partenerii săi din Visegrad – Ungaria, Polonia și Slovacia.

Anul trecut, Comisia Europeană a dat în judecată Grupul Visegrad într-o instanță din UE pentru că a refuzat să se alăture unui sistem de cote de redistribuire a migranților, aprobat de statele membre.

Noua propunere a Germaniei pentru o discuție mai largă pe această temă urmează să fie alocată miniștrilor de interne ai UE la Bruxelles cândva săptămâna viitoare.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button