X

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, anunță dezvăluiri despre afacerile murdare ale lui Biden în România

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, susține că are informații despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. A făcut această dezvăluire la televiziunea de casă a președintelui american, Fox News, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte i-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul viitor, și pe fiul său, Hunter.

A fost un pasaj foarte scurt dintr-un interviu la Fox News, după ce moderatorul emisiunii i-a spus că a fost acuzat că face declarații fără acoperire.

Acela a fost momentul în care Giuliani a spus că mai sunt dezvăluiri pe care urmează să le facă și a scos o tabletă pe care a spus că are toate informațiile și că va ajunge la România.

Reporter: Echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare acestui post de televiziune spunând că dumneavoastră n-ar trebui să fiți invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliștii vă permit să faceți declarații absurde, nejustificate și să spuneți miniciuni sfruntate. Care este reacția dumneavoastră?

Rudy Giuliani: Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți. Eu am totul aici.

Reporter: În regulă, conversația va continua după…

Rudy Giuliani: Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.

Categorii
Externe
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Sa vedem daca ne spune ceva despre cum a ajuns prietenul lui Biden, Mark Gitenstein, seful Fondului Proprietatea si ce rol a avut Basescu in afacere!

  5 Septembrie 2019
  Fostul ambasador SUA la București, Mark Gitenstein, a primit un nou mandat în calitate de reprezentant al acționarilor în Fondul Proprietatea
  https://www.g4media.ro/fostul-ambasador-sua-la-bucuresti-mark-gitenstein-a-primit-un-nou-mandat-in-calitate-de-reprezentant-al-actionarilor-in-fondul-proprietatea.html
  Mark Gitenstein a fost consilier juridic (1987-1989) și consilier juridic al minorității (1981-1987) al Comisiei Juridice a Senatului SUA, lucrând pentru Joe Biden, pe atunci membru al Senatului SUA.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Mark_Gitenstein
  October 23, 2009
  Joe Biden’s Adventures With Mark Gitenstein
  Biden spoke glowingly of their relationship and called Gitenstein “my best personal friend.” Gitenstein worked for Biden when Biden was chairman of the Senate Judiciary Committee, and until July he was a partner in Mayer Brown’s D.C. office.
  “He has my ear,” Biden told Romanian President Traian Băsescu, according to a White House transcript. “I know you’ve already figured that out, because I know you’ve gone to him and you know he immediately picks up the phone and calls me.”
  Biden added, “I hope you won’t take advantage of my friendship with the ambassador too badly.”
  The relationship between Biden and Gitenstein dates back 30 years, Biden said. Their families have “raised each other’s children,” and Biden’s grandchildren consider the Gitensteins to be “almost relatives,” the vice president said.
  https://legaltimes.typepad.com/blt/2009/10/joe-bidens-adventures-with-mark-gitenstein.html

  1. Stirea aia, de acum un an, impotriva lui Kovesi, este preluata de pe Mediafax.
   Partea interesanta este cine se afla in spatele lui Kovesi: Rusia si Germania!
   Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare către Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior subminează statul de drept. O amnistie ar trebui dată celor care au fost condamnaţi ca urmare a exceselor.
   https://www.mediafax.ro/social/exclusiv-rudolph-giuliani-avocatul-lui-donald-trump-scrisoare-catre-klaus-iohannis-protocoalele-promovate-de-kovesi-si-maior-submineaza-statul-de-drept-document-17482807

   Kovesi, susținută de binomul germano-rus.
   https://www.dcnews.ro/kovesi-sustinuta-de-binomul-germano-rus-chirieac-explicatie-ma-inspaimanta-germania_639696.html

   1. Tăriceanu ATACĂ DNA: ”Kovesi să meargă în Rusia să dea mâna cu Putin”
    https://www.puterea.ro/politica/tariceanu-ataca-dna-kovesi-sa-mearga-in-rusia-sa-dea-mana-cu-putin-160326.html
    Presa britanică: Kovesi a ‘subminat în mod fatal statul de drept’. Rusia, principalul beneficiar
    https://www.stiripesurse.ro/analiza-devastatoare-in-presa-britanica-kovesi-a-subminat-in-mod-fatal-statul-de-drept-rusia-principalul-beneficiar_1267291.html

 2. Deocamdata Trump s-a razbuat pe colaboratorul roman al lui Biden, Basescu.
  Ion Cristoiu: „E o decizie, eu suspectez din afara României, e o decizie de mare pedepsire a lui Traian Băsescu”
  „Pot să fiu paranoia și să pun în legătură cu întâlnirea dintre, discuția de jumătate de oră dintre Trump și Klaus Iohannis, de unde știți dumneavoastră ca și în cazul Zelensky dacă nu s-a discutat despre afacerile lui Joe Byden și ale democraților în România? Știți că democrații au foarte multe afaceri în România, deci ori cineva l-a dat în gât pe Traian Băsescu.”
  „Deci tot acest tărăboi mai are un efect, efectul este că opinia publică din America ca și din Europa află că unul Joe Byden a făcut afaceri și acum ajung la ipoteza lui Cozmin Gușă, cu care sunt de acord, acea discuție de o jumătate de oră între Iohannis și Trump poate să fie în legătură cu afacerile lui Joe Byden și la noi.”
  https://www.capital.ro/se-anunta-finalul-lui-traian-basescu-cine-l-a-dat-in-gat-pe-fostul-presedinte.html

 3. Trump este in corzi!
  Federal judge orders Trump to hand over eight years of tax returns
  https://www.theguardian.com/us-news/live/2019/oct/07/trump-news-today-live-syria-kurds-whistleblower-impeachment-inquiry-latest-updates
  Acuzaţii de corupţie la adresa lui Trump: Anumite grupuri, inclusiv un guvern străin, ar fi încercat să intre în graţiile preşedintelui american prin rezervarea şi plătirea unor camere la hotelurile care îi aparţin, fără să stea vreodată acolo.
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/acuzatii-de-coruptie-la-adresa-lui-trump-cum-ar-fi-luat-presedintele-american-mita-cu-ajutorul-hotelurilor-pe-care-le-detine-1197394
  Trump’s private concerns of an impeachment legacy
  https://www.axios.com/trump-impeachment-legacy-history-9573ee72-5b3d-4a8f-a2cb-47cde705990b.html
  Impeachment tentacles spread throughout Trump’s team
  https://www.politico.com/news/2019/10/07/trump-impeachment-investigation-agencies-034109

 4. Mafiotii lui Trump sunt luati la intrebari, unul cate unul.
  Michael Cohen, the former attorney and fixer for President Donald Trump, is expected to be brought back to New York for a meeting with state prosecutors where he’s expected to tell them everything he knows
  https://edition.cnn.com/2019/10/08/politics/michael-cohen-new-york-interview/index.html
  A tsunami is coming for Trump it’s amazing the GOP still can’t see. The man’s a career criminal—chickens are coming home.
  https://twitter.com/SethAbramson/status/1181688155881316353
  ‘I run the country,’ Donald Trump declares when quizzed about obstruction of Russia probe
  https://www.scmp.com/news/world/united-states-canada/article/3014733/i-run-country-donald-trump-declares-when-quizzed
  Not anymore…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.