Mândria de a ucide prunci fără apărare: Și ultimul stat din Australia a legalizat avortul

Author:

Abortion decriminalised in NSW

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

New South Wales este ultimul stat din Australia, care scoate avortul din Codul Penal.

După săptămâni întregi de dezbateri, proteste și amendamente, parlamentarii conservatori i-au asigurat premierului Gladys Berejiklian majoritatea pentru acest proiect de lege controversat.

Proiectul de lege era în pericol după ce parlamentarii care i se opuneau au amenințat cu boicotul și au semnat chiar un manifest, încercând astfel să-l blocheze.

Deși manifestul nu a avut niciun efect, acesta a reprezentat ultima modalitate prin care membrii partidelor și-au putut exprima opoziția.

Camera inferioară a aprobat proiectul de lege în unanimitate, încheind astfel lungi dezbateri care au început în urmă cu opt săptămâni, atunci când parlamentarul Alex Greenwich a prezentat proiectul în Parlament.

Deși nu a fost de față la votul final, d-na Berejiklian a declarat că are încredere deplină în Parlament, în timp ce D-l Greenwich a spus că : „toți parlamentarii se pot simți mândrii că o parte din moștenirea noastră va fi legalizarea avortului în NSW”.

Parlamentarii liberali, care s-au opus inițial acestui proiect de lege, precum Tanya Davies și Kevin Conolly, și s-au gândit chiar să părăsească guvernul dacă acesta va fi aprobat, după ce acesta a suferit câteva modificări, l-au susținut.

Cu toate acestea, Conolly a declarat: „A fost o zi tristă pentru NSW, deoarece a fost creată o lege care să permită încheierea vieții” iar doamna Davies se consolează zicând : „Am mutat proiectul de lege într-un stadiu mai bun”.

Acesta a fost al treilea cel mai dezbătut proiect de lege, din istoria Australiei, care s-a întins pe 5 zile, cu 102 amendamente, 40 de ore de dezbateri și 26 de divizii.

Nota:

Avortul este de aici înainte o crimă perfect legală. Niciun argument nu mai poate face lumină în cazul oamenilor pentru care libertatea înseamnă nu numai dezumanizare ci chiar îndrăcire întrucât sunt mândri ca lasă moștenire generațiilor viitoare posibilitatea de a-și ucide proprii copii, fără a fi înafara legii.

traducere și adaptare de Nușca

7 thoughts on “Mândria de a ucide prunci fără apărare: Și ultimul stat din Australia a legalizat avortul”

  1. Domnule, vin cu aceasta propunere si va rog sa ma sustineti :
    Sa fie vasectomizati cei mai multi dintre masculi, sa se termine odata cu aceasta nelegiuire.
    Cum majoritatea barbatilor au creierul in capul de jos si nu pot practica infranarea sau sa foloseasca alte metode de contraceptie, propun sa fie lasati de prasila cateva exemplare din specie pentru reproducere. Restul sa fie folositi pentru domolirea instinctului sexual. Amin.

    1. Problema este că tocmai asta dorește masoneria: permisul de procreere!
      Soluția este ca toți să poată face copii, dar curvia să fie descurajată în societate!
      Se știe că sunt mulți obsedați sexual, dar de ce sunt aceștia promovați?

      1. ” Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos.”
        Daca sunt promovati, pe mine ma intereseaza pana la indiferenta. Pe altii ?
        Dumnezeu ne-a inzestrat cu constiinta, si pe femei si pe barbati. De ce doar femeia e vinovata ca nu-si poate asuma cresterea, educarea, reconfigurarea intregii vietii pentru sufletul care va sa vina, cine stie cum, conceput ? Cel mai adesea cand femeia e pregatita pentru a deveni mama, isi asuma toate acestea, independent de ce face sau cum se comporta, ipochimenul.

  2. Spania: Oraşul „paradis” al prostituţiei în care peste jumătate sunt românce
    La Jonquera este ultima localitate spaniolă, înainte de graniţa cu Franţa. O aşezare cu 3.100 de locuitori, care trăieşte de pe urma situării la autostrada europeană care leagă cele două state. „Paradise” este cel mai mare club de noapte-bordel de pe continent, găzduind 150 de prostituate, din care peste jumătate românce.
    https://adevarul.ro/international/europa/sex-vanzare-spania-orasul-paradis-prostitutiei-jumatate-romance-8_5af976aadf52022f75f58fdd/index.html
    Cum sunt ameninţate prostituatele românce din Madrid: Familiile lor din România sunt ameninţate, copiii lor sunt sechestraţi, iar ele sunt ameninţate constant că vor fi vândute la albanezi sau nigerieni.
    https://a1.ro/video/antena-3/in-premiera/cum-sunt-amenintate-prostituatele-romance-din-madrid-familiile-lor-sunt-in-pericol-id436061.html
    Dăncilă l-a felicitat pe premierul spaniol pentru succesul din alegeri și i-a exprimat speranța că diaspora română va continua să reprezinte un liant puternic al relațiilor bilaterale
    https://www.b1.ro/stiri/politica/dancila-discutii-premier-spania-273993.html
    To say that prostitution is big business in Spain would be a gross understatement. The country has become known as the brothel of Europe, after a 2011 United Nations report cited Spain as the third biggest capital of prostitution in the world, behind Thailand and Puerto Rico. Although the Spanish Socialist party, which two weeks ago won another term in government, has promised to make it illegal to pay for sex, prostitution has boomed since it was decriminalised here in 1995. Recent estimates put revenue from Spain’s domestic sex trade at $26.5bn a year, with hundreds of licensed brothels and an estimated workforce of 300,000.
    Until 2010, the law didn’t even recognise human trafficking as a crime. Now the Spanish government estimates that up to 90% of women working in prostitution could be victims of trafficking or under the control of a third party – such as a pimp – who is profiting from them. Between 2012-2016, security forces in Spain rescued 5,695 people from slavery but acknowledge that thousands more remain under the control of criminals.
    https://www.theguardian.com/global-development/2019/may/11/prostitution-tackling-spain-sex-traffickers

  3. Cred ca este absolut corect ca pentru anumite situații, clar determinate, sa existe posibilitatea întreruperii sarcinii. Menționez câteva contexte: atunci când sarcina în sine reprezinta risc vital pentru femeie, fetusul este afectat de boli/malformații grave în viata intrauterina sau sarcina a fost rezultatul unui viol. În oricare alta situație întreruperea sarcinii este de condamnat.
    Referitor la comentariile de mai sus, cred ca ar mai fi un caz: incapacitatea evidenta a femeii de a fi mama. Totuși în acest caz, din fericire exista orfelinatele.
    Apropo, nu confundați feminismul cu misandria. În mod clar sunt noțiuni diferite. Bărbatul poate are un instinct sexual exacerbat însă fără complicitatea femeii, instinctul lui ar rămâne în aer și neconcretizat, plus ca femeia, foarte des este adepta salturilor în cariera și nu numai, speculând instinctul masculin. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X