X

LIVE VIDEO Violențe în Hong Kong: S-a aruncat cu sticle incendiare, poliția a intervenit în forță, cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţia din Hong Kong a intervenit sâmbătă împotriva manifestanţilor, mai întâi cu spray-uri iritante, apoi cu gaze lacrimogene şi cu un tun de apă, relatează agenţiile internaţionale de presă. 

Protestatarii au forţat barierele din jurul parlamentului fostei colonii britanice şi au aruncat sticle incendiare către poliţişti, informează agerpres.ro.

Manifestaţiile începuseră paşnic cu câteva ore înainte. Mii de oameni au ieşit pe străzi şi au mărşăluit fără o destinaţie precisă, în ciuda ploii şi a anunţului de vineri al organizatorilor că renunţă la o mare demonstraţie planificată. Ulterior, unii dintre ei s-au îndreptat spre sedii ale autorităţilor.

Seria de proteste începută în iunie au continuat deşi vineri au fost arestaţi lideri din rândul activiştilor pentru democraţie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Revoltele din HK nu au nicio sansa: Erik Prince, seful mercenarilor de la Blackwater lucreaza acum in Hong Kong, pentru China!

    Blackwater Mercenary Prince Has a New $1 Trillion Chinese Boss
    Since he became chairman of Frontier Services Group in Hong Kong five years ago, CITIC, his mainland benefactor, has slowly cemented its grip on the firm. Prince stepped down as FSG Chairman in December to make way for a new boss from the conglomerate, which has amassed a bigger stake than Prince’s 9 percent.
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-10/blackwater-mercenary-prince-has-a-new-1-trillion-chinese-boss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button