X

Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, acuză că se fac presiuni pentru a-l opri din dezvăluirile despre erorile sistemului în cazul crimelor de la Caracal

Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, în direct la "Marius Tucă Show": Au încercat să mă oprească, să facă presiuni

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu, a declarat, la „Marius Tucă Show” că au fost presiuni asupra sa şi a apropiaţilor pentru a nu mai contesta sistemul.

„Sunt presiuni uriaşe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilcă. Unii apropiaţi au încercat să mă domolească. Sistemul nu e mai puternic decât mine. Unii au cedat. Au pus presiuni pe apropiaţi.

S-a încercat o denigrare. Au încercat să mă opreasc㔄, a declarat Alexandru.

Cumpănaşu a fost un mare susţinător al statului de drept şi procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal, a declarat că a susţinut un sistem putred, care i-a ucis nepoata.

El a spus că procurorul care a instrumentat dosarul dispariţiei minorei a fost forţat să predea cauza, ceea ce ar putea reprezinta indicii că sunt nereguli de ascuns.

„Procurorul din Caracal, care greşişe în lanţ. Popescu. Acest individ a refuzat să dea dosarul, deşi ordinul era, de la nivelul procurorului general în jos. Până la 4 dimineaţa a refuzat să predea dosarul. Vineri dimineaţa, vorbim acum despre vineri dimineaţa – a refuzat să predea dosarul mai departe. Oare de ce l-a apucat zelul deodată, când de miercuri seară, până vineri dimineaţă, nu făcuse aproape nimic?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu,la „Marius Tucă Show”.

Potrivit acestuia, procurorul a fost forţat să predea dosarul.

„Îl apucase zelul. Pentru mine e un indiciu că are multe de ascunns cu privire la modul în care a acţionat în acest caz, dar şi în alte cazuri”, a mai spus Cimpănaşu.

Mai mult, el a cerut demisia şefului STS ca urmare a modului în care s-a acţionat.

Şeful STS a demisionat în cursul zilei de luni.

EDIȚIE SPECIALĂ MARIUS TUCĂ SHOW. LIVE. Alexandru Cumpanașu, unchiul Alexandrei, vorbește cu Marius Tucă, despre crimele din Caracal. De ce s-a ajuns aici? Putea fi salvată Alexandra? – https://bit.ly/2LPahPY

Gepostet von Mediafax.ro am Montag, 29. Juli 2019

loading...
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. (despre pulsul tarii)

  Turnăm carne vie pe sticlă non stop, și apoi ne mirăm că oamenii devin bestii sexuale.
  Turnăm crime pe tv, și apoi ne mirăm că proștii devin criminali.
  Turnăm mizerie de mahala, și apoi ne oripilăm ipocrit că suntem mahalagii.
  Idealizăm înjurătura suburbană, și apoi ne mirăm că devenim sub-umani.
  Omorâm bebeluși în pântece, dar ne îngrozim de crimele asupra copiilor.
  Preot Ioan Istrate

  1. Bravo. Asa mi se pare si mie. E prea bun in ce zice intr o situatie in care trebuia sa sufere. Parca ar fi pregatit dinainte. E cam alunecos omu asa pare.

  2. Atâta timp cât a susținut sistemul asta nenorocit,este la fel de vinovat ca ei,iar probabil dacă nu ar fi fost nepoata lui in cauza ar fi susținut in continuare!mai zilele trecute arunca cu noroi in alții!nah ca și sistemul lui e putred

 2. Turnăm carne vie pe sticlă non stop, și apoi ne mirăm că oamenii devin bestii sexuale.
  Turnăm crime pe tv, și apoi ne mirăm că proștii devin criminali.
  Turnăm mizerie de mahala, și apoi ne oripilăm ipocrit că suntem mahalagii.
  Idealizăm înjurătura suburbană, și apoi ne mirăm că devenim sub-umani.
  Omorâm bebeluși în pântece, dar ne îngrozim de crimele asupra copiilor.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157298755641101&id=751651100

 3. Vladimir Beliş, fostul director IML, a aruncat în aer ancheta judiciară printr-o declaraţie care ridică semne de întrebare în legătură cu presupusa ardere a trupului uneia dintre tinere într-un butoi din curtea casei lui Gheorghe Dincă. Trăieşte Alexandra Măceşanu? Beliş crede că această variantă este plauzibilă!

  Misterul crimelor de la Caracal se adânceşte. Deşi unele surse susţin că în butoiul cu cenuşă a fost găsit material ADN al Alexandrei Măceşanu, fostul director IML este circumspect în legătură cu ipoteza incinerării unui trup în acele condiţii

  Trăieşte Alexandra Măceşanu? “Trage de timp să scape de urme”
  Vladimir Beliş a vorbit la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, despre complexul caz al uciderii celor două tinere din Caracal. Conform expertului IML, era aproape imposibil ca trupul Alexandrei Măceşanu să fi fost ars în butoiul cu cenuşă descoperit în curtea casei lui Gheorghe Dincă.

  „Eu cred că nu se va găsi material biologic, iar, dacă se găseşte, nu cred că se va identifica persoana. Eu am un dubiu asupra realităţii morţii. Nu avem cadavru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru că nu s-a găsit cadavrul. 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obţine o astfel de temepratură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viaţă şi el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coşul are o înălţime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau şi aşa pentru miros”, a spus Beliş la Antena 3.

 4. Eu zic sa fie atenta lumea si la Cumpanasu asta ca prea si a schimbat discursul dupa tragedia si a recunoscut ca a sustinut statul de drept. Prea a vorbit el foarte atent la toate si ingrijit si a atins toate punctele si a lovit in toti intr o situatie in care trebuia sa fie putin mai mult afectat. A parut asa putin fortat. Poate doar mi se pare.

  1. Nu, e doar un singur om și a fost lovit de ce a fost și el, om al sistemului de corupți, adept de fapt al acestei încrengături de corupți, incapabili de empatie și umanitate, fără scrupule și fără suflet, iar acum și-a dat seama cât de mult a greșit și lupta pentru a se vedea asta și a se face dreptate

 5. Trimiteți vă rog mai departe acest mesaj:

  Mesaj către cei care au răpit-o pe Alexandra.

  Înapoiați-o urgent pe Alexandra părinților ei vie sau moartă.

  Altfel, veți fi împușcați așa cum au fost împușcați soții Ceaușescu.

  Cu siguranță se va găsi și pentru voi un pluton de execuție care își va descărca încărcătoarele până la ultimul glonte cu o satisfacție totală.

  Ați reușit să încărcați cu ură o națiune întreaga gata să îl execute pe presupusul criminal de la Caracal.

  Imaginați-vă doar că, după aflarea adevărului, acești oameni plini de ură se vor îndrepta către voi.

  Dacă nu mai aveți nicio urmă de omenie în voi și nu vă mai e frică de Dumnezeu, atunci temeți-vă măcar de acest pluton de execuție.

 6. asta Buda de la igpr a fost pus inapoi sef la Politia de frontiera ca s-o rateze si acolo la granita, in cazul in care traieste? Nu-i de ajuns ca a ratat-o o data pana acum… ?

  politistii au descins intr-o „curte cu salcii” la spusele unor vrajitoare, dupa chestionarea lor de catre politie? Spuse ambalate apoi pe un cont de facebook, demne de luate in seama, ca deh, facebook e viata noastra, a devenit oficial „spatiu public” chiar daca virtual. Cine conduce intreaga ancheta acum la caracal? Procurori sau politie?? Pare fiecare de capul sau …

 7. Sa – i propunem lui Alexandru Cumpănașu sa reînvie Mișcarea Legionara și el sa ia locul Căpitanului!

 8. Mai oameni buni, o fi avand Cumpanasu pacatele lui, dar sa-l acuzi de conspiratie in care sa fie implicate propriile rude, in ipostaza pe care o stim, mi se pare o adevarata nebunie. Nu mai aruncati cu vorbe aiurea numai asa ca sa apara eculubratiile voastre de deconspiratori la comentarii.

  Cand faci o afirmatie, trebuie sa ai un suport, un fundament, dar unii vorbiti ca babele alea ce stau pe bancuta de langa portita.

  Si am mai auzit o aberatie: cum ca mama fetei ar fi fost amenintata si ca ar sti mai multe si de acea nu vorbeste.

  Poi copilul meu sa fie rapit va spun clar ca nu ma poate ameninta nimeni, ajung la cine trebuie si mor cu el de gat.

  Singura situatie plauzibila e cea in care Cumpanasu, Alexandra si familia acesteia, presupusul criminal, cei de la 112 si altii, sa fie parte a unui intreg act teatral care urmareste generarea unui anume efect.

  Dar ma foarte indoiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.