X

Invazie de lăcuste în Las Vegas

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O invazie de lăcuste din Las Vegas, din această săptămână, i-a determinat pe locuitori şi pe utilizatorii de reţele sociale să considere evenimentul asemănător cu referirile biblice la molimile care sunt premergătoare sfârşitului lumii. 

Insectele care au invadat „oraşul păcatelor” sunt asemănătoare cu lăcustele sau cosaşii. Reţelele de socializare au fost inundate cu filmuleţe care arată multitudinea de lăcuste zgomotoase din diferite părţi ale Las Vegasului.

Într-un filmuleţ fascinant, lăcustele sunt chiar deasupra piramidei Hotelului Luxor.

A fost o nebunie. Nici nu voiam să mergem pe acolo. Toată lumea o luase razna”, a spus turista Diana Rodriquez, pentru o televiziune locală.

Evenimentul a fost supranumit pe social media „ Marea Invazie a Lăcustelor din 2019”, în timp ce unele persoane l-au asemănat cu cel descris în Cartea Exodului.

Întâmplător, invazia a avut loc în timp ce milioane de entuziaşti şi adepţi ai teoriei conspiraţiei se pregătesc să meargă în Zona 51.

Potrivit specialiştilor, vremea umedă din ultimele luni este de vină pentru invazia insectelor.

„S-a confirmat, de-a lungul istoriei, că atunci când avem o iarnă sau o primăvară umedă, au loc astfel de evenimente”, a spus Jeff Knight de la Departamentul de Agricultură din Nevada.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Diavolii de-acolo…omuleții gri de sub pământ, nu s-ar fi deranjat ei, sau milităria excesivă de-acolo, din Zona 51 să provoace invazie de lăcuste…să fim serioși!
    Ei au treabă pe sub pământ…un adevărat oraș-labirint, pe 6-7 sau chiar opt nivele (etaje) în care fac experiențe militare, genetice…vremea e a lor!

    Încă de anul trecut, ortodox info a dat filmulețe cu invaziile de lăcuste, cu tot felul de fenomene întâmplate în trecut CARE…potrivit tuturor sfinților, proorocirilor lăsate de ei, SPUN că, la începutul NECAZULUI MARE, vor veni peste omenire MAI ÎNTÂI, toate plăgile Egiptului, după…știm ce urmează!
    E mai târziu decât credeți!

    A fost postat de curând:
    https://ortodoxinfo.ro/2019/07/24/rabini-si-experti-evrei-despre-extraterestrii-zona-51-si-mesia/
    EXISTĂ EXTRATEREȘTRI ÎN ZONA 51 CARE DEȚIN CHEIA RĂSCUMPĂRĂRII FINALE?
    De Adam Eliyahu Berkowitz 17 iulie 2019, 12:01 pm
    În centrul ei se aflau de asemenea siluetele a patru fiare. Și asta era înfățișarea lor. Aveau chip omenesc Iezechiel 1:5 (Biblia israeliană™)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button