X

In cazuri precum Caracal, niciodata dar NICIODATA SA NU SUNATI DOAR LA 112

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani rapita in Caracal, a reusit sa sune de trei ori, dar a sunat doar la 112, ceea ce s-a dovedit a fi insuficient pentru salvarea ei:

Ultima victima a criminalului din Caracal a fost ucisa din incompetenta STS si neglijenta Politiei?

Si cam la fel s-au petrecut lucrurile si in cazul prabusirii avionului in Apuseni:

Pilotul Adrian Iovan si studenta au murit de frig.  De ce au fost gasiti doar dupa 6 ore?

Concluzia? Daca va aflati in astfel de situatii, 112 nu trebuie sa fie unica voastra optiune.

Si nici prima optiune, caci nu stii cate telefoane mai poti da.

Asa ca, sunati in primul rand la o persoana despre care stiti ca va iubeste: sot, tata, unchi, prieten. La randul ei, respectiva persoana va suna si la 112, negresit, insa procedant astfel, va asigurati ca se preocupa de soarta voastra si altcineva decat institutiile de forta ale statului. Persoana (persoane) care pot pune presiune pe respectivele institutii, poate alerta mass-media, isi pune serios mintea la contributie pentru a ajuta la descoperirea voastra.

In incheiere, iata si o stire revoltatoare. Conform HotNews:

Adolescenta de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112 într-un interval de 7 minute ar fi putut fi localizată cu precizie dacă ar fi folosit aplicația “Apel 112”, dezvoltată de STS, ce poate fi descărcată pe orice smartphone. “Ar fi fost vital să folosească aplicația”, au declarat vineri reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru HotNews.ro. Precizia de localizare în urma apelului inițiat prin aplicație poate fi de maximum 16 metri, spre deosebire de apelul telefonic, care permite doar localizarea pe o arie mult mai mare, de câțiva kilometri sau chiar zeci de kilometri.

Asta in conditiile in care fata abia a reusit sa sune de pe un telefon gasit in garajul in care fusese legata:

Cazul Caracal – Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era al agresorului. Ultimele cuvinte ale adolescentei: “Vine, vine!”

Cititi va rog si:

Daca Alexandra Măceşanu nu reusea sa sune si nu era si nepoata lui Alexandru Cumpanasu, oare dupa cate crime il depista sistemul pe criminalul din Caracal? Dar oare il depista vreodata?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. O armă in mână e mai bună decât un polițist la capătul firului….Din păcate, armele de foc,sunt interzise aproape peste tot în lume…pt.populatie evident căci răugacatorii le posedă ilegal ,oricum.

  2. Da, cred că se apropie timpurile când fiecare familie (persoana) trebuie să se apere cum se pricepe mai bine. Suntem pe cont propriu!

  3. Un caz asemănător cu cel din Caracal s-a petrecut, zilele trecute, și în București. De această dată însă deznodământul a fost unul fericit, fata care sunase la 112 pentru a spune că e ținută cu forța într-o casă și violată fiind salvată de polițiști.

    Cazul pe care STIRIPESURSE.RO vi-l prezintă în exclusivitate s-a petrecut vineri, chiar în ziua în care a ieșit la iveală tragedia de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete.

    Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de o fată de 17 ani că este ținută cu forța într-o casă din zona Gării de Nord și obligată de un individ să întrețină relații sexuale cu anumite persoane.

    Antonia le-a spus oamenilor legii că a ajuns la acel individ, în urmă cu trei zile, după ce a fost luată din localitatea Huedin.

    În acest caz, dispeceratul Sistemului național de apeluri de urgență 112 a pus la dispoziția polițiștilor o imagine cu raza de acoperire din momentul în care fata a sunat.

    Imediat, la nivelul Secției 3, trei echipe de judiciariști au plecat în teren, pentru a o căuta pe fată, în baza datelor furnizate de aceasta și a informațiilor de la dispecerat.

    Nu a trecut mult timp și polițiștii au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, la o curte comună, în care se aflau nouă imobile.

    Oamenii legii au intrat în toate casele și, în scurt timp, au găsit-o pe fată, dar și pe cel care o ținea captivă.

    Atât Antonia, cât și presupusul răpitor au fost duși la poliție, iar cazul se află acum în cercetarea procurorilor DIICOT.

    Nu așa au stat însă lucrurile și în cazul de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete. Pe Alexandra, ultima sa victimă, polițiștii nu au mai putut să o salveze pentru că nu au fost lăsați de procuror să intre în casă până la ora șase dimineața, iar locația de unde a sunat Alexandra nu a putut fi stabilită nici de STS, nici de altă autoritatea a statului.

    https://www.ziuanews.ro/revista-presei/caz-asemanator-celui-din-caracal-in-aceeasi-zi-dar-cu-alt-deznodamant-poli-i-tii-au-salvat-o-fata-sechestrata-i-obligata-sa-se-prostitueze-1223312

  4. Criminalul din Caracal, pare sa fi actionat singur. Asemenea cazuri de rapiri urmate de uciderea victimei sunt foarte rar solutionate si in SUA. De cele mai multe cazuri dupa ce victimele au fost ucise A se vedea canalul tv ID – Investigation Discovery.

    Diferenta majora este alta: CUM DISPARE O ADOLESCENTA, INTREAGA COMUNITATE INTRA IN ALERTA ! Canale TV, ziare, afise pe strada. La noi politia stie despre traficul de persoane dar NU IA MASURI. ‘Nu vede, nu aude’.
    Clanurile tziganesti merg mana in mana cu oaenii politici, procurori, judecatori, politisti.

    PS Azi dimineata s-a anuntat la TV ca o adolescenta din Huedin, a letefonat la 112, afirmand ca este obligsata sa se prostitueze pe strada Mircea Vulcanescu, intr-o curte cu 10 case. Fata a fost eliberata.
    Se stie ca este un imobil tziganesc, unde se practica prostitutia de 30 de ani. O fata a fost scoasa de acolo; cu celelalte ce se va intampla ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button