X

„Haideți să haidem!”… Și atât…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În România trebuie făcut ceva, un ceva mare, mare de tot, un ceva uriaș, imens, radical, atoateluminător și atoateschimbător! Pentru că așa nu se mai poate! Nu se mai poate! O știe orice om de bine, o știe orice om care prețuiește dreptatea și vrea adevărul, orice om care vrea o viață normală, orice român care s-a săturat de corupți, de incompetenți, de demagogi, de politicieni derbedei și de derbedei politicieni, de mizerie morală și fizică. 

Prin urmare, și e o urmare firească… „Haideți să facem …ceva, fraților!”. Deci, „Haideți să protestăm!”, „Haideți să ne unim!”, „Haideți să le arătăm noi!”. Și, de câțiva ani, românii se unesc, și protestează, și arată… că nu se poate face nimic, pentru că lucrurile stau tot mai rău, iar dorința de a se uni, de a protesta, de a arăta corupților și incompetenților este, de la an la an, tot mai mare și arzătoare.

Deci, „Haideți să alegem politicieni noi!”, „Haideți să alegem politicieni curați!”, „Haideți să alegem politicieni tineri!”. Și, de câțiva ani, românii aleg politicieni noi, tineri și curați, care vor arăta apoi… că nu sunt cu nimic diferiți de ceilalți, pentru că se integrează cu repeziciune perfect în atmosfera generală de suspiciuni legate de corupție, de agenda lor ocultă, de interesele pe care le slujesc cu adevărat, iar comportamentul lor politic nu îi mai diferențiază cu nimic de politicienii români „clasici”, de politruci și demagogi.

Dar, de câțiva ani buni, românii rămân convinși că în România trebuie să se întâmple …ceva și trebuie să fie un ceva mare, mare de tot, trebuie să fie ceva colosal care să schimbe cu totul orice și să transforme orice din totul. Pentru că așa nu se mai poate! Ar putea fi ceva politic sau ceva civic, mai degrabă civic şi apoi politic, mai bine moral, şi apoi civic, dar neaparat politic, la sfârşit… sau la început. Mai bine la mijloc şi în punctul culminant. Trebuie să fie ceva mare, pentru că nu poate fi mic. Nimic mic, totul mare!

În fața actelor de corupție evidente prin averea unor politicieni, în fața descoperirilor în care o importantă resursă a țării a fost înstrăinată, în fața descoperirii măsurii în care instituțiile de stat și cele locale sunt burdușite de nepotism și clientelism, în fața samavolniciei satrapilor și a mizeriei morale prezente la tot pasul, în fața trenurilor care pleacă pline de butuci de copaci, românul exclamă incontrolabil „Trebuie să facem ceva!” sau „Haideți, fraților, să facem ceva!”. Parcă și câinii vagabonzi cu care ne întâlnim inevitabil au conștientizat și arată prin nervozitatea lor că așa nu se mai poate. „Așa nu se mai poate!”, e enunțul cel mai des întâlnit.

Dar apoi… parcă se mai poate puțin. După o tură de alegeri entropia socială scade și românii se simt nițel răzbunați: „Ah, cum au pierdut!” Se pot consola cu înfrângerea celorlalți, pentru că „Nu se mai putea!”, și victoria celor pe care nu îi pot considera al lor, dar… „Poate”. Dar nu!

… Și apoi o luăm de la capăt: „Haideți! Dar haideți! Haideți odată!”. Unii, cu elan sincer și curat, ajung într-un partid, precum USR, care pare „antisistem”, pentru a se dovedi „sistemic” chiar mai mult decât celelalte. Alții își lipesc aspirațiile cele mai însuflețitoare de partide asemenea pe care nicio televiziune nu le va promova și care vor rămâne în obscuritate. Pentru că opțiunile sunt confiscate, de alții, și sunt câteva: „Poftiți, avem pentru dumneavoastră social-democrați, liberali, dar și salvatori ai României. Serviți! Ce altceva vă mai puteți dori?!”.

Dar, în afara acestor „opțiuni”, tot mai mulți români vor „Schimbarea reală” sau „Schimbarea adevărată”, însă nici măcar asta nu pot spune, pentru și că aceste expresii au fost demult confiscate și transformate în simple sloganuri politicianiste.

Atunci lor, celor vii, conștienți și lucizi le rămân izbucniri mocnite care nu își găsesc liderul și nici locul, și nici drumul. Le rămân răcnetele pe rețelele de socializare, după ce au văzut din nou marginea prăpastiei sau imensitatea mocirlei. Le rămân plânsetele de părinte care își are copilul plecat în străinătate pentru a fi sclav acolo, mai bine decât aici! Le rămân năduful și furia atunci când află cât de mult și nesățios a putut să fure de la ceilalți, de la toți, unul dintre cei care s-a „pus în slujba” sa, potrivit „declarațiilor”. Iar câteodată i se pare că toate sunt lucruri pe care numai el le vede, numai el le aude, numai el le știe și numai el le înțelege și le poate spune în imensitatea lor. Și atunci va spune: „Haideți să facem… ceva, fraților!”.

Concluzia, aceeași mereu, este că așa nu se mai poate, iar visul, mereu același, este că se poate altfel. Dar cum să ajungem acolo, pentru că, imediat ce se unesc, unii ar vrea sa se îndrepte încolo, alții ar opta să o ia încoace… Dar toți sunt siguri că, dacă ar face ceva important, s-ar putea schimba lucruri importante.

Prin urmare, în România s-ar putea întâmpla ceva şi ar putea fi un lucru mare, ar putea fi ceva colosal care să schimbe cu totul orice şi să transforme orice din totul… Dar poate mai târziu. Ziua de astăzi s-a cam terminat. Mai avem mâine, poimâine și celelalte. Iar într-o zi s-ar putea întâmpla ceva. Ar putea veni oamenii, patrioții, lideri. Deci, haideți să fim atenți… la televizor, deocamdată. Dar dacă ne vom supăra din nou vom striga din nou: „Haideți să facem… ceva!”, „Haideți să haidem!” … Și atât…

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Mămăliga românească nu a mai explodat de mult, deși ultima dată a fost mai mult datorită manipulării. După reeducarea neo-marxistă prin intermediul UE, șansele sunt mult mai reduse, aproape nule. Românilor nu le rămâne decât refularea prin proteste sterile și petiții fără răspuns. Fără a cădea în deznădejde, direcția este doar în jos… spre cele pământești și pentru ele omenirea se va sfâșia în propriul sfârșit.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Atata timp cat in fruntea tarii nu vom avea oameni iubitori de Hristos, in Romania nu va fi bine.

    Daca intrebi oamenii de pe strada cum le-ar place sa fie conducatorii tarii, foarte putini sau aproape nici unul, ar spune ca trebuie sa fie oameni cu credinta in Dumnezeu.

  2. of topic

    Iata ca ” frumuseti” puteti gasi in statiunea Vulcana Bai din judetul Dambovita : Un mic regat al antihristului http://www.infoturism-vulcanabai.ro/ce-vizitam-la-vulcana-bai/

    ” Poate cea mai importantă construcție după 1990 este acest complex interreligios de la Vulcana-Băi care este atât un punct turistic atractiv, dar și o așezare interreligioasă interesantă.

    Complexul Interreligios de la Vulcana-Băi face ca această mică localitate din România să reprezinte unicat în Europa, găzduind, într-un areal de câteva zeci de hectare, trei locaşuri de rugăciune sub acelasi cer.
    La zidirea şi ctitorirea acestora s-au aflat un creştin, doi evrei şi familia unui musulman. Aflată la 20 de kilometri de municipiul Târgoviște, așezarea interreligioasă de la Vulcana-Băi reprezintă un loc de pelerinaj pentru creștini, evrei și musulmani deopotrivă, dar și un punct turistic de atracție pentru străini.

    Sinagoga, Moscheea și Biserica Ortodoxă sunt construite pe cele trei coline din zona numită Brăneasca, din Vulcana-Băi și au fost ridicate având la bază cele trei culte monoteiste: mozaismul, islamismul și creștinismul.

    Acum numai la Biserica Ortodoxă se mai oficiază slujbe. Sinagoga și moscheea sunt simbolice în Centru, dar se pot oficia slujbe, dacă există credincioși care vor să vina să se roage aici.

    Biserica Ortodoxă a fost declarată din anul 2000 ca având regim de mănăstire, în care au loc slujbe. Hramul bisericii este “Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul”. Aici este păstrată o mică particică din moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, dăruite de Patriarhul Ierusalimului, Diodor.

    ortodoxa centru ecBiserica Ortodoxă este construită pe cea mai înaltă colină și are dimensiuni mai mari decât celelalte două lăcașe de cult, arătând diferentă numărului de credincioși. Este construită în stil tradițional, sub formă de cruce, are toate camerele unei biserici: altar, naos, pronaos și pridvor deschis, în stil brâncovenesc.
    Interiorul este împodobit cu picturi în frescă și sculpturi în lemn de tei realizate de localnici.

    evreeasca : Mozaismul este reprezentat la Centrul Internațional Ecumenic de Sinagoga Evreiască. În ceea ce privește construcția, este una simplă, cu 12 ferestre, care reprezintă semințiile lui Israel. De asemenea, apar Steaua lui David și sfeșnicul cu șapte brate.

    musulmana : Moscheea de la Centrul Internațional Ecumenic este diferită de celelalte clădiri prin faptul că este îndreptată spre Mecca și nu spre Răsărit.

    La zidirea și ctitorirea lăcașelor de cult au ajutat un creștin, Ion Popescu, doi evrei, frații Rubi și Michael Zimmerman și o familie de musulmani, Leila și Omar Akill.

    Crearea celor 3 așezăminte arată ideea Armoniei între credincioși în România indiferent de apartenența la una din cele trei mari religii ale lumii, toate trei venerându-l pe profetul Ioan.

    Centrul a primit donații exclusive din partea patriarhului Diodor al Ierusalimului și Palestinei incluzând moaște de sfinți, dar și pietre sacre. Una dintre ele este o piatră sfântă de la Muntele Sinai, piatră din care s-au cioplit Tablele celor zece porunci, sau Piatra Albă de la mormântul lui David. Tot aici există un fragment din piatra provenită din casa lui Iosif din Nazaret unde a copilărit Isus și o bucată de piatră din grota lui Lazar cel înviat din morți de Isus. Pentru toate acestea există documente de autentificare de la Patriarh, Marele Rabin al Israelului, de la Marele Muftiu al Ierusalimului sau Ministerul Culturii din Gaza.

  3. Psd = ciuma rosie
    Pnl = psd vopsit in galben
    Usr = ppdd mai cizelat
    Cine sa vina ? Toti sunt la fel : hrebencizati, fenechizati, basisti, pupinturisti, fripturisti….

  4. Perfect stimată doamnnă.
    ,,Atunci când sus ajung oamenii de nimic, nelegiuții mișună pretutindeni .”
    PS:11;8
    ,,Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atàt!”
    Petru Rareș

  5. Parere de parerolog……In credinta adevarata,cea ORTODOXA (EXCLUS ECUMENISTA=EREZIE) nu stiu nici un Sfant Parinte sa fi scris,invatat sau spus …hai la miting..sa iesim iin strada…sa manifestam…ptr ORICE…Deci,ce NU ne convine azi de la viata cea trupeasca?Cat confort,liniste,pace,drepturi si legi (giustitia,giustitia)mai vrem?Cate masini ne mai dorim ptr a fi ,,satisfacuti” si cata mancare la BAX mai dorim sa luam,ca poate ‘om plesni?!!In concluzie,lucrurile din lumea ANTIHRISTICA sunt ,,din belsug”,doar ca LUMINA in minte NU este ,fiindca LUMEA A APOSTAZIAT (99%)=razvratit impotriva Creatorului ,inafara unor MICROexceptii . Aici ,in lumea lui antihrist spurcatul, TOTUL este UNIFORMIZAT,totul este EGAL,TOTUL este pamantesc,TOTUL are SOLUTII PAMANTESTI,adica se va ,,SOLIDARIZA” INTREAGA EUROPA SI POATE NU NUMAI cu tragedia din romania.Asta inseamna GLOBALIZARE ,adica totul este UNIFORM SI SOLIDAR .Ce legi sa mai dea si cine si PTR CINE ?!!…daca toata lumea e APOSTATA!Nimeni nu se mai poate satura…mananca,dar nu se mai poate satura….Toata lumea fiind in BEZNA MENTALA si doar TRUP ,crede ca daca se mai da o lege (giustitia..giustitia) sau se mai adauga vreun CIP sau se face vreun VACCIN ..gata nu vor mai fi crime…nimeni nu se va mai imbolnavi vreodata…sau nu vor mai fi accidente de masina…daca vor fi alte…camere,radare,legi…legi..DRACI SI LACI.TOATE ASTEA-S FALSE.De la dracii care conduc si IMPING MASLE DE GOYIMI(dobitoace),catre PROTESTE,marsuri, mitinguri,ptr DIFERITE MOTIVE va veni TOT timpul solutii doar satanice,globale,solidare,internationale ,adica el- unicul ,,mesia” cel spurcat va da la TOATE MASELE PARTICIPANTE DE GOYIMI(activ sau prin TACERE) solutii ,mancare trupeasca,giustitie si satanism.Ptr cei din MICROexceptie NU TREBUIE CU NICI UN CHIP SA CADEM IN PLASA LUMII…majoritatea fac…majoritatea dreg…lumea este ratacita…lumea trebuie sa afle…lumea …etc…FALS.LUMEA A ALES !Lumea nu o poate schimba nici eu,nici tu ,nici nimeni.Dumnezeu a facut tot si El are grija de tot,se numaste Sf Pronie!Toate aceste lucruri sunt spuse CLAR DE 2000 de ani.Noi trebuie doar si numai sa REZISTAM si cu DINTII pana la sfarsit,sa ne tinem de Hristos si de DREAPTA CREDINTA,deci nu de fel de fel de ,,invatatori”/instigatori moderni si care ,,invata” DUPA MINTEA LOR LOGICA.Mitingurile se fac in DEMOCRATIE SI NU IN ORTODOXIE!Lumea NU poate fi schimbata,ci doar omul, care VREA ,ia crucea lui Hristos si ii urmeaza Lui…nu prin METODE ANTIHRISTICE=greve/mitinguri..etc se urmeaza lui Hristos,ci prin rugaciune,post,dreapta credinta,marturisire atunci cand va fi INAMICUL/dusmanul in fata ta (ca nu orice ,,galceava”de pe net,este bine primita de Domnul ),prin a citi cartile cele Sfinte si a rabda/rezista cu familia sau cu altii in duh cu tine ,PANA LA SFARSIT,caci LUMEA A ALES si noi nu o putem schimba,dar ne putem noi insine schimba pe noi,prin a ne LEPADA DE LUME,de tot.Iertati-ma!

    1. chiar esti parerolog… Parintele Justin a dat in 2013 binecuvantare pentru miting impotriva documentelor cu cip

      1. N-ai inteles NIMIC !Pr Iustin a mai spus…NU MAI EXISTA SOLUTII OMENESTI…dar tu, n-ai inteles NIMIC!Vrei sa faci greva…. pe motiv de ce?!!…vrei sa pui tu ,,politichisti” otodocsi ?….Pai ori is ortodocsi,ori is politichisti.Nu exista cale de mijloc.Eu am spus …..dar ne putem noi insine schimba pe noi,prin a ne LEPADA DE LUME,de tot….Linisteste-te cu…. Pr Iustin a dat binecuvantare…,era el in viata ,avea discernamant,dar azi….n-ai inteles NIMIC.Ortodocsia nu e democratia.Sanatate!

        1. eu iti raspundeam la faptul ca nu cunosti in Ortodoxie astfel de cazuri.. si ti-am dat exemplul Părintelui Justin care a dat o astfel de binecuvantare… acum nu mai are cine sa dea și nici cui

    2. Intr-un fel sunt de accord cu cele spuse de dl parerolog ! Cu stilul de exprimare insa sunt in cel mai profund dezacord, abia am reusit sa citesc tot pana la capat.
      Este adevarat ce s-a spus putin mai sus dpdv al faptului ca toata lumea a inteles ca traim in timpul antihristului, cu exceptia faptului ca acesta pare de negasit ! Dar pe de alta parte toata lumea care propune cate ceva din solutiile omenesti de schimbare a societatii uita sa ia in calcul ce s-a spus prin profetul Daniel si anume :
      M’am uitat; și cornul acela făcea război cu sfinții și i-a biruit,…Și vorbe va grăi împotriva Celui-Preaînalt, iar pe sfinții Celui-Preaînalt îi va amăgi și-și va pune în gând să schimbe vremile și legea; și [stăpânirea] va fi dată în mâinile lui pentru o vreme și vremi și o jumătate de vreme.
      Eu cred ca pare destul de clar ca antihristul are unda verde de la Hristos-Dumnezeu sa faca aceasta cernere in vremurile din urma. De aceea I s-a dat stapanirea in maini pt o perioada limitata. Exact cum a spus si parintele Justin Parvu, solutii omenesti nu prea mai par a fi, chiar daca iesim pe ici pe colo la cate o mica manifestatiune sa mai spargem niste seminte, sa mai bem o bere, sa mai tragem un fum cu prietenii etc !
      Exact cum a subliniat si dra. Magda, cu care foarte rar sunt de accord cu ce povesteste, este mai tarziu decat intelegeti !…pe asta chiar a nimerito !

      1. Sefule…nu mai TALCUI Biblia dupa capu’ tau logic si modern,ca NU AI VOIE si te vei rataci…Aceasta ştiind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuieşte după socotinţa fiecăruia;
        Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinţi ai lui Dumnezeu au grăit, purtaţi fiind de Duhul Sfânt….Petru 2,cap 1.
        Dumnezeu a spus in Biblie….cate Dumnezeu a legat ,omul sa nu le dezlege…DAR azi noi NU facem asta….tot in Biblie spune Dumnezeu…sa asculti pe Dumnezeu mai mult decat pe om…DAR IARASI NU facem asta….in alta parte Dumnezeu spune…fara mine nu puteti face nimic…DAR iarasi noi Nu credem,ci ne incredem in grevele,mitingurile,bataile de strada(verbale sau fizice) si alte ,,forme ale democratiei” si NU metode ale Sfintilor si aceste metode ptr ce ne trebuie?!!…ptr pamant,ptr ,,pacea” satanei,ptr ,,mancarea” chimica a satanei,,ptr ,,vacantele desfranate” a satanei,ptr ,,masinile” cu care umblam ca habaucii… a satanei,ptr telefoanele destepte ale satanei,ptr si mai multe ,,butoane” tehnologice ale satanei sau ptr ce ne trebuie metodele democratice ale satanei?!!…fiindca asta doreste LUMEA cea multa de azi.In concluzie sa stam in Hristos,atatia cati dorim si sa nu cadem in capcanele satanei.Iertati-ma!

      2. Easy boss, ce te-ai inflamat asa, doar iti dadusem dreptate !!! Nu stiu ce talcuire ai remarcat tu in cele spuse de mine pt ca am relatat cea ce toata lumea stie adica ca traim evident in timpul antihristului. Banuiesc ca aici nimeni nu ma va contrazice ca spun lucruri de capul meu.
        Am dat si un mic citat, corespunzator !, din proorocul Daniel in care este aratat ca antihristul pare ca are toata stapanirea lumeasca in maini si ii merge inca bine iar sfintii par biruiti. Ceea ce se vede iar cu ochiul liber.
        Aa, si I-am dat dreptate si drei. Magda. Pt prima oara !
        Poate imi explicit tu unde am gresit ca io nu vad nimic eronat !

  6. Totul a luat-o la vale din cauza lepădării de Dumnezeu! Nu sunt niște vorbe goale, se vede și se simte clipă de clipă în jurul nostru! Invidia și ura au luat forme monstruoase, duc la fapte dintre cele mai abominabile, așa încât, stricarea caselor de către destrăbălați, bătaia aplicată părinților de către copiii adolescenți și tineri, au devenit lucruri banale! Am ajuns să vorbim despre adopții ilegale, criminali în serie, crime și dispariții fără soluționare!
    Am participat la o înmormântare, unde trebuia scoasă femeia după 13 ani, oasele puse în sac și așezate la picioarele mortului, soțul ei! Când au deschis capacul, femeia era intactă, parcă ar fi fost îngropată ieri! Preotul nu i-a citit nici măcar o frază, iar oamenii din sat vorbeau că păcatele ei mari au făcut posibil asta, în satul lor nefiind vreodată pomenit așa ceva!
    În timpul vieții n-a participat nici la liturghie și a refuzat să intre în Biserică!
    Necredința este cel mai înfricoșător lucru pe care-l poate experimenta omul!

  7. Cred ca fiecare dintre noi simtim tot mai imperios nevoia de a face ceva impotriva celor ce ne acapareaza treptat tara, familia, viata, tintind de fapt sufletul.De cele mai multe ori cautam solutii omenesti dar asa cum spunea Parintele Iustin nu prea sunt. Si Parintele Iustin se ruga: ,,Miluieste Doamne tara aceasta”!
    Stiu un parinte care la fiecare Sf.Liturghie zice ,,Rugaciunea pentru neam si tara a parintelui Gheorghe Calciu”, de fapt sunt mai multi c-a mai dat-o si altora. Cam asta cred ca-i cea mai eficienta si de temut arma a noastra, fiecare dintre noi poate contribui la distrugerea planurilor celor vicleni si a celor ce le fac voia.
    Nu trebuie sa stam cu mainile in san, dar prin credinta si rugaciune pot aparea si solutii concrete. Muntele Adar a fost mutat la propriu cand s-a rugat tot poporul ajuns la ananghie.
    Deci haideti sa mutam muntii.

    1. @ acelas

      Anonimus e o denumire specifica loviturilor „anti-sistem” de tip USR mai exact.

      Acum ceva ani, au lovit in site-ul Manastirii Petru Voda. Oare ce nu le-a placut celor de la Anonymus, ca de acolo pleca Lumina in toata Romania ?

  8. Cand o sa intelegem ca suntem un popor de indraciti?
    Un parinte vazator cu duhul din Rep. Moldova a spus ca prin schimbarea credintei de catre arhiereii nostri tradatori si dornici de putere, am devenit un popor de indraciti si daca nu ne mobilizam prin ascultare de Dumnezeu prin post si rugaciune acesti diavoli care ne distrug nu vor iesi din noi! Iar calugarii si preotii care trebuie sa apere credinta ortodoxa sa marturisesca Adevarata Credinta fara inovatii nu sa sada pe banii norodului iubitor de pacate, sa-i trezesca la implinirea Porunicilor Lui Hristos. Daca asta nu se va intampla foarte urgent, vom fi complet pierduti si duhovniceste ceea ce este cel mai grav.

    1. Parintele ala “vazator cu duhul” a vorbit aiurea. In Romania sunt multi oameni ascunsi placuti lui Dumnezeu, dar care tac pentru ca ei stiu ce scump si greu este de dobandit Duhul Sfant si cat de usor se pierde. Poate dumneata “dreapra credinta” nu-i cunosti, dar ei exista si daca ei exista, in nici un caz nu suntem un popor de indraciti. Se stie la M-rea Sihastria istoria cu autocarele cu pelerini din Basarabia (prin anii 90) care au participat la Sf Maslu si deodata au inceput toti sa urle ca indracitii pentru ca toti aveau vraji facute unii altora.

  9. De pe alt forum: protestul organizat duminică, la ora 19:00, în Piața Revoluției, sub titlul „Cade una, cădem toate!”. Protestul este organizat de Feminism Romania, Girl Up Romania, Vagenta, Centrul FILIA, E-Romnja, MozaiQ şi CUTRA.

  10. Fraților, am mai multa încredere în Sfânta Scriptura și proorociile sfințil părinți decât în mințile noastre mandre și căzute. Necredința aproape că se va generaliza și pentru mântuire se va lupta aproape la modul personal sau în grupuri mici (familia, mici comunități, etc). Societatea se va sataniza pe zi ce trece. Deci, de la nivel macro nu mai exista așteptări. Nici reînființarea Mișcării Legionare nu mi se mai pare viabila, deoarece nu mai este duhul care era atunci. Din cauza secularizarii oamenii sunt mult mai slabi duhovnicește. Ultimul legionar a fost părintele Iustin. Mesajul lui?! “Scapă cine poate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button