X

Ursula von der Leyen, propusă șef al Comisiei Europene, a participat la ultima reuniune Bilderberg

Ursula von der Leyen, actualmente ministrul apărării din Germania, propusă șef al Comisiei Europene, a participat la sfîrșitul lunii mai la reuniunea grupului Bilderberg de la Montreux, în Elveția.

Printre participanţi din acest an au fost şi Jared Kushner, ginerele şi consilierul preşedintelui american Donald Trump, precum şi premierul olandez Mark Rutte, ministrul german al apărării Ursula von der Leyen, ministrul francez al economiei Bruno Le Maire, directoarea generală a UNESCO Audrey Azoulay, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg şi fostul secretar de stat american Henry Kissinger.
Apropiată a cancelarului german Angela Merkel, Ursula von der Leyen, aleasă marţi pentru a prelua preşedinţia Comisiei Europene, soseşte la Bruxelles cu un bilanţ controversat la Ministerul Apărării, dar puternică printr-o imagine a unei europene convingătoare şi poliglote, relatează AFP și Agerpres.

Susţinută de preşedintele francez Emmanuel Macron, cu care ea a arătat o bună înţelegere la Salonul internaţional aeronautic din Bourget, în luna iunie, această francofilă este apreciată de Paris, în principal datorită unei bune cooperări pe probleme de apărare franco-germană.

Dar are și multe scandaluri.

CITIȚI ȘI:Plagiatul Ursulei von der Leyen

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

  1. Merci de știre!
   D-aia, de la început de an am avut/AM o neliniște grozavă!
   E cea mai tare știre de azi!
   Mulțumesc, Serafime!

   Așa, începi să pricepi: 5G pentru hologramele de pe cer ca să-ți ia piuitul, legi anti-creștine votate noaptea, ca hoții sau pe șestache, ELIBERAREA PUȘCĂRIAȘILOR începută de Dragnea & comp.ca să intimideze populația îmbătrânită, iar la nevoie…s-o prindă, s-o bumbăcească bine ca să nu se mai împotrivească CIPĂRII …ei FIIND/DEVENIND ARGAȚII DE NĂDEJDE AI ANTIHRISTULUI!

   Lucrurile încep să se lege!
   Vizita iezuitului, natura care-a luat-o razna, anunțul de pe 3 iulie (cu o zi mai devreme) a reconstruirii Templului din Iersalim, moneda bătută, coroana de aur, etc…

   1. Dacă încep lucrările anul ăsta, în 6 luni cel târziu, e gata!
    Am citit că blocurile mari de piatră sunt numerotate și depuse într-un deșert, în SUA, abia așteptând să fie transportate în Ierusalim.

    Iar după Sinodul din Creta, când s-a spart ortodoxia-n bucăți, chiar dacă n-au participat toți patriarhii, cel al Rusiei am înțeles că a fost împiedicat de Însuși Dumnezeu ca să vină, pentru că altfel ar fi fost anunțat imediat Antihristul…deci, de la jumătatea lui iunie 2016 până-n prezent, putem spune că sunt 3 ani trecuți de APOSTAZIE GENERALĂ prin apartenența la C.M.B. dpdv dogmatic….cu cler, cu așezăminte, cu popor, cu tot, iar de-acum încolo….RESTUL!

    Aș vrea să nu fie așa, dar…toate stratagemele lor sifonate pentru 2030, cred că au fost născocite pentru a mai crede că este TIMP pentru a ne prinde ne-pregătiți!

  2. Serafim pentru a-l reconstrui au nevoie de semn. Semnul este o vitzica rosie fara fir de par alb. Una s-a nascut in 2012 parca dar a murit.
   Spre deosebire de noi crestinii care abia asteptam sa ne schimbam la altii regulile sunt lege. Daca vitica s-a nascut se face si templul.

   1. https://evz.ro/sfarsitul-lumii-profetiile-biblice-semn.html

    Una din profețiile biblice s-a împlinit! „CALENDARUL NU A FOST CORECT” Cine semnalează sfârșitul lumii?
    O profeție biblică s-a împlinit o dată cu nașterea unui viţel cu blăniţa roşie, marcând sfârșitul lumii și venirea lui Mesia în creștinism, notează Daily Star.

    Nașterea și sacrificiul vacii ar sta la originea construcției celui de-al Treilea Templu din Ierusalim după distrugerea celorlalte două, care anunță sosirea Mesiei, deși unii teologi creștini evanghelici au legat construcția celui de-al Treilea Templu de Judecata de Apoi.
    Rabinul Richman, director al Institutului Templului, a salutat nașterea vacii roșii sugerând că a sosit timpul pentru reconstruirea Templului pentru a treia oară.
    Liderii Institutului Templic au înființat un program în Israel în urmă cu trei ani și au încercat să reproducă o vacă perfect roșie. Embrionii congelați de la vaci roșii au fost importați și plantați în vaci tradiționale israeliene, a anunţat Israel News. O comisie a rabinilor de la Institutul Templului a confirmat că juninca roșie a îndeplinit cerințele profetice. Profeția din Biblia evreiască spune că vaca trebuie să fie roșie „fără cusur”.
    Se spune că au fost doar nouă viţeluşe roșii – iar a zecea va anunța construcția celui de-al treilea Templu. Institutul Templului crede că va fi necesar să fie scarificată o junincă roșie pentru a finaliza purificarea rituală a templului – anunțând totodată venirea lui Mesia pe pământ evreiesc.
    Pe site-ul Institutului, rabinul Caimen a spus: „Aceasta înseamnă, probabil, că apariția unei viţeluşe roșii în aceste vremuri tulburi este un semn, un precursor al apariției lui Mesia însuși, care va pregăti sfârșitul lumii” „Dacă nu a fost o junincă roșie timp de 2000 de ani, s-ar putea să fie acum pentru că, mai spune el, calendarul nu a fost corect”.
    Creștinii evanghelici consideră că, construcția celui de-al Treilea Templu va marca începutul profeției şi sfârșitul. Profeția este legată chiar şi de faptul că președintele american Donald Trump a mutat Ambasada SUA în Ierusalim. Rabinul Hillel Weiss consideră că decizia Trump privind ambasada este primul pas către sfârșitul lumii. Și apoi, un al treilea rabin, Pinchas Winston, a afirmat că tensiunile persistente dintre Iran și Israel se vor întări până la sosirea lui Mesia, mai notează dailystar.

 1. Noul președinte al Comisiei Europene este o femeie: Ursula Von der Leyen susține căsătoria și adopția de copii pentru homosexuali, crearea Statelor Unite ale Europei și a unei armate europene

  Într-un interviu acordat în 2011 către publicația Der Spiegel, Ursula von der Leyen s-a pronunțat în favoarea creării Statelor Unite ale Europei, după modelul unor state federale precum Elveția, Germania ori SUA. Potrivit Wikipedia, aceasta a afirmat apoi în 2015, din poziția de Ministru federal al Apărării, că urmărește ca obiectiv pe termen lung crearea unei armate comune europene
  Același ministru federal a promovat măsuri feministe și de favorizare a minorităților sexuale. Potrivit Wikipedia, Ursula von der Leyen a militat cu succes în 2013 pentru introducerea unei cote obligatorii a participării femeilor în consiliile de conducere ale companiilor din Germania, solicitând consiliile firmelor să aibă în componență 20% prezență feminină până în 2018, majorată la 40% până în 2023.

  Potrivit Spiegel.de, Ursula von der Leyen s-a pronunțat în 2013 pentru acordarea posibilității adopției de copii cuplurilor de același sex, din motive de egalitate de șanse față de familiile formate din bărbat și femeie. De asemenea, în iulie 2017 aceasta a votat în favoarea introducerii mariajului homosexual în Germania, poziționându-se împotriva punctului de vedere al majorității parlamentare din care făcea parte (Uniunea Creștin-Democrată), informează Wikipedia.

  Ursula von der Leyen a fost numită de Cosiliul European pentru funcția de președinte al Comisiei Europene marți, 2 iulie 2019.

  Tot marți au mai fost desemnați și alți lideri europeni: Christine Lagarde, la conducerea Băncii Centrale Europene; premierul belgian Charles Michel, la președinția Consiliului European; spaniolul Josep Borrell, la conducerea diplomației europene.

  Nominalizările la conducerea instituțiilor europene propuse marți de membrii Consiliului European mai au nevoie de votul favorabil al europarlamentarilor, unii dintre aceștia declarându-se nemulțumiți de faptul că nu s-a mai aplicat sistemul alegerii capilor de listă ai ficărui grup parlamentar, precizează

 2. Două diavoliție!
  Nici nu mă mai interesează!
  Lucrurile vor căpăta tente dramatice, până la tragism!
  Începe bolovanul să se rostogolească la vale!
  Unde-s ILIE și ENOH?
  Cine poate surprinde imagini în timp real de la Ierusalim?
  Pentru că, dacă încep reconstruirea Templului, GATA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.