X

Parlamentul a votat crearea Muzeului Ororilor Comunismului în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de for decizional, o lege privind înfiinţarea Muzeului Ororilor Comunismului în România.  Sediul urmează să fie stabilit de Ministerul Culturii.

Au fost 276 de voturi ‘pentru’. Muzeul va fi instituție publică de cultură și va prezenta crimele şi abuzurile şi torturile trăite de poporul român în perioada 1945 – 1989.

„Muzeul are ca obiectiv prezentarea realităților vieții social–economice şi culturale din România în perioada 1945-1989, cu scopul informării corecte a publicului asupra abuzurilor, crimelor, torturilor asupra oponenţilor regimului comunist. Muzeul are ca scop colectarea, studierea, colecționarea, conservarea, etalarea şi punerea în valoare a pieselor ce alcătuiesc patrimoniul muzeului.

Patrimoniul Muzeului se contituie din colecţii de piese şi documente realizate în colaborare cu Institutul de Studiere a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, precum şi în colaborare cu alte instituţii publice, din piese provenind din transferuri, donaţii şi achiziţii, conform legii”, prevede legea.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Va ieși oare adevărul la lumină despre ofițerii evrei ce au condus majoritatea lagărelor comuniste? Vor fi condamnați acești bolșevici veniți pe tancurile rusești să instaureze cea mai cruntă dictatură pe care a trăit-o România? Sau dimpotrivă, li se va face muzeu și lor, așa cum cere Elie Wiezure.

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Este muzeul HOLOCAUSTULUI ROSU

    Am dubii ca nu va fi politic corect. Acum se fac eforturi de inducere in eroare pentru ca oamenii sa nu inteleaga comunismul.

    Imparatia Omului = Minunata lume noua = Sclavagismul tehnoglobalist = Adevaratul comunism

  2. Si in acest muzeu al Holocaustului rosu ii vom gasi si pe cei care au fost ucisi la Pitesti , Gherla, Aiud, etc adica cimitiele elitei legionare? Nu de alta, dar in proportie covirsitoare al celor ucisi acestia erau legionari sau simpatizanti legionari si acest lucru deranjeaza la fel de mult cum deranja si acum 70 de ani.
    Tare mult as vrea sa-i vad acolo pe : Gafencu, Tutea, Gyr, Crainic, Ianolide, Oprisan, Calciu-Dumitreasa, Iustin Pirvu, etc, etc.

    1. Da, de unde? Nu scrie clar că “muzeul are ca scop informarea corectă a publicului…”? Ce înseamnă “informare corectă”? “Nu e ceea ce crezi, e ceea ce îti spunem noi cu privire la acest subiect.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button