X

Jurnalista Sorina Matei: cazul micuței Sorina duce la o filieră de trafic de organe cu implicarea întregului sistem judiciar și de putere din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ni se promit anchete in cazul fetitei Sorina:

Ministrul Justiției, Ana Birchall, despre cazul micuței adoptate: „E absolut normal ca fetița să rămână în România până la lămurirea tuturor aspectelor”

Iar Procurorul General deja a trimis-o pe Mihaela Iorga Moraru, procuror în cadrul secţie speciale de investigarea a magistraţilor, la Craiova:

Procurorul general despre cazul Sorinei: Copilul nu ar trebui să părăsească țara

Aceste investigatii trebuie insa sa sape mult mai adanc si cu curaj.  Sunt multe informatii care circula. De exemplu, stiri pentru viata scrie in articolul lor Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe ca familia socială a Sorinei, cei care au crescut-o șapte ani, au aflat că fetei i se făcuseră și niște analize mai neobișnuite în cadrul procedurii de adopție, astfel raspandindu-se zvonul că familia din New York are nevoie de un rinichi pentru unul din copiii biologici. S-au facut intr-adevar astfel de analize?

De ce, dupa ce s-a aflat ca “tatăl” adoptiv al Sorinei lucrează la Roche, companie ce se ocupă cu transplanturi, acesta si-a sters conturile de pe rețelele de socializare? De ce “mama” adoptiva avea acel mod de exprimare cand s-a aflat in direct la Antena 3?

Pana acum se stia ca soțul judecătoarei Completului din Craiova care a decis adopția este șeful procuroarei violente, insa aseara la B1tv jurnalista Sorina Matei vorbea despre o extrem de puternica mafie in zona formata din judecatori, procurori, avocati si interlopi. Si amintea de asemenea despre o istorie de acum sase ani despre care puteti citi si la:

https://www.facebook.com/sorinaruxandra.matei/posts/2384788775179310

Preluam si noi textul, in caz ca dispare de pe facebook:

O persoană care este pe facebook şi poate vedea ce scriu, chiar o am în mica mea listă de prieteni (încă), vine într-o zi la mine. Îmi spune aproape desfigurată şi uimită că a fost la Kovesi la DNA alături de o altă persoană şi i-a prezentat un caz despre trafic de organe şi persoane. Persoana o ştia pe Codruţa cum o ştiam şi eu, era prin 2013-2014. Io îi zic: aşa şi? Îmi descrie cazul, era ceva horror, cu oameni ciopârţiţi, şi îmi spune că madam Codruţa nu vrea să se bage. Mai trece ceva timp, persoana îmi spune că a fost şi la Bica la DIICOT pe care o ştia (io pe Bica nu o ştiam cum nu o ştiu nici acum) şi i-a povestit, tot aşa, neoficial, şi ăleia de caz, era ceva cu Olanda, şi nici aia n-a făcut nimic. La un moment dat când mă prind io despre ce e vorba, când îmi dau seama că aici e un rahat cât casa, îi zic: măi, adu-o pe doamna la mine sau dă-mi un număr, dă ceva, că mă ocup eu cât pot de subiectul ăsta. Nu mi-a dat nimic. Şi staţi liniştiţi, de 5-6 ani nimeni n-a scris nimic, nu s-a aflat absolut nimic, nu există anchetă sau ceva.Totul a fost îngropat pe principiul for idiots că dacă nu s-a scris, nu există. Persoana e prietenă cu ambasadele. Deşi ştie exact că se face trafic de organe în şi din ţara asta, cu nişte complicităţi uriaşe, deşi ştie exact cazul, doar pentru că este în relaţie bună cu ambasadele, inclusiv şi în special şi SUA, mă uit de 24 de ore cu aceeaşi uimire pe care o avea pe faţă când mi-a zis prima oară de caz. Acum n-a dat niciun share pe facebook la subiect. Nu-l vede, nene. A dat în schimb la un kakat cu titlu de sindrom post-Dragnea. Ăştia sunt. Hai, curaj, dă un share la oameni cu informaţiile de oriunde despre cazul fetiţei ăsteia!

Pe de alta parte, conform AGERPRES, Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirma sâmbătă ca:

“Am trimis un mesaj către ambasada SUA să discutăm. Ambasadorul Klem (Hans Klemm n.r) a fost de acord. Am avut o discuţie telefonică cu el şi m-a asigurat de toată colaborarea lui pentru a verifica starea copilului, să vedem că este în regulă şi să transmitem opiniei publice tot ce trebuie pentru a lămuri, a clarifica situaţia”

Ce cauta Guvernul la Ambasada SUA? Sa intelegem ca anchetele incepute vor avea strict rezultatul impus de peste ocean?

E adevarat ca Consulatul SUA îi emisese pașaport Sorinei înainte ca definitivarea adopției să îi confere fetei acest drept?

Revenind la Sorina Matei, iata ce mai scria jurnalista:

https://www.facebook.com/sorinaruxandra.matei/posts/2385103271814527

Preluam, tot in caz ca dispare:

Am scris mai devreme ca cineva care acum in mod absolut uluitor tace a venit la mine acum câțiva ani sa-mi zică de un caz. De care nu mi-a mai zis pana la urma ca sa pot scrie ceva.
Am postat o captura mai jos ca am găsit din greșeala un contact comun. Legătura cu precedenta situație e indirecta.
Am aflat chiar acum de la cineva ca urma cu câțiva ani s-au făcut presiuni la un ziar sa se oprească niște articole pe fix teme d’astea. Legătura e directa cu prima situație.
La mine e din ce in ce mai clar. E horror. E big. Și suntem efectiv toți nebuni dacă lăsam sa se întâmple in România asta. Acum înțeleg disperarea lor perfect. #atat

https://www.facebook.com/sorinaruxandra.matei/posts/2385062581818596

Preluam:

Nu stiu de ce am un sentiment foarte tampit ca practic asist la ceva absolut infiorator, intamplandu-se in tacere, in direct, cu participarea intregului sistem judiciar si de putere din Romania. Daca voi nu vedeti nimic nimic aici, I rest my case. Traim cu totii si facem umbra pamantului degeaba in tara asta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. Ce religie au ‘parintii adoptivi’ care au avut atata sustinere din partea Ambasadei SUA si din partea justitiei romane ?

    NU POATE FI DECAT UNA SINGURA, DE CARE NU VORBESTE NIMENI…..

  2. Cred ca e groasa, e mare , e lata si a dat cu virgula.

    Sunt curios in ce directie evolueaza si daca vom vedea de asta data si mituitorii si complicii lor, cu catuse nu doar mituitii, indiferent despre cine e vorba.

    Sunt curios daca vom vedea de asta data catuse zornaind pe la portile ambasadei SUA si nu numai,

    Imunitatea diplomatica ar trebui sa devina nula intr-un astfel de caz. Vorbim de crime impotriva umanitatii, vorbim de genocid, vorbim de trafic de persoane si nu in ultimul rand trafic ilegal cu organe, astea pe langa lipsire de libertate, rapire, abuz in serviciu, sub tutela absoluta si cu logistica autoritatilor interne si externe.

    Deocamdata mituitorii ameninta ca vor da statul roman in judecata. Se tin tare, probabil din cauza ca sunt pe val, inca. Dar acest comportament tradeaza implicarea unor personaje cu influenta din diverse institutii. atat din tara cat si din afara (SUA), fapt ce tradeaza mai departe un delict in forma continuata, ce nu se petrece de ieri de azi.

    Sunt curios de statistici, sunt curios sa aud cati copii romani ce au facut obiectul infierii internationale, mai traiesc in ziua de azi si in egala masura sunt curios cum a monitorizat statul roman prin institutiile
    abilitate, situatia post infiere.

    Imi ramasese impregnata adanc in memorie acea scena in care imbecila de procuroare insotita de mascati, procedau la o actiune in forta si ilegala.

    DECI, MASCATII SUNT UTILIZATI IN ACTIUNI ILEGALE !!!

    DACA OPUN REZISTENTA IMPOTRIVA REPREZENTANTILOR INSTITUTIILOR STATULUI CARE INTRA ILEGAL, IN FORTA, IN CURTEA SI CASA MEA SA IMI RAPEASCA COPIII, EU CA PARINTE CUM VOI FI CITAT IN INSTANTA: CA MARTOR SAU CA INCULPAT ? UNA DINTRE ELE DAR, CU TITULATURA POSTMORTEM ?

    Sunt curios cum e vazut actul legitim al unui parinte de a-si apara familia intr-o situatie de abuz flagrant al organelor si institutiilor statului?

    1. Eu ma mir ca procurorul general a cedat asa in usor in fata unor demonstratii. De obicei acestia ai sistemului ca sa zuc asa au mult tupeu…si nu cedeaza cel putin in public. Dar de data asta tacut malc? Atipic pentru toata istoria postmoderna a justitiei in Romania. Nimeni n-a facut mea culpa pe aici sau a dat in lateral pana acum nici dupa condamnari. Deci e ceva putred. Foarte putred.
      Doamne, ajuta-ne! Ajut-o pe Sorina si pe toti ceilalti afectati de aceasta ciuma cu organele.
      Traiesti cat iti este dat. Pe urma te duci. Traieste asa incat sa nu iti fie prea rau dupa ce te duci – realitate ignorata de preamultii ocultisti satanisti care platesc in corp pacatele vrajitoriei si omoara oameni ca sa isi intarzie imuabila Judecata in fata Celui Drept Singurul Domnul Dumnezeul nostru!
      Pot da bani kakalau pe organe si vieti furate sau…se pot cai.. pe de gratis. Doamne ajuta!

    2. In USA e o mare piata neagra de organe si de trafic human. In fiecare an, 800.000 de copii dispar in US. Eu traiesc in Canada de 20+ si se vede clar ce se intampla pe aici.

      1. Da am un articol din sua cu asta ! Sint copii adoptati si abandonati dupa ajung in cps unde ii vind ptr organe!

  3. Consider ca, in functie de finalul acestei povestioare, va avansa sau va devansa in continuare cadrul legal pentru vaccinarea obligatorie si represaliile impotriva celor ce se opun.

    Mai pe romaneste: daca se lasa cu o mare musamalizare, Romania e pregatita pentru a imbratisa cea mai crunta dictatura.

    1. Cam asa ma gandeam si eu. Dar nu numai in legatura cu vaccinarea, ci si cu actele electronice, un inceput de cipuire la angajati, legalizarea casatorii homo… Adica in legatura cu toate lucrarile satanice ale sistemului.

      Am in cap tot timpul pasajul urmator din “Cumplite incercari, Doamne” – Marcel Petrisor:

      “Nu stii, Costache, cum erau si cei de la Pitesti si ce ne spunea cretinul ala de Georgica, care repeta tot ce auzea pe la sedintele lor? Parca-l aud si acum dand definitia justitiei celor ce protestau impotriva tratamentului la care sant supusi:
      „Baa! Justitia este constrangerea intregii generatii omenesti unde vin oameni din toate partile si se supun”.
      – Sublim, dar mai stii? Se zice ca Dumnezeu vorbeste deseori prin gura copiilor si a celor slabi cu duhul…
      – In cazul asta, Ghita, ma indoiesc ca vorbea Dumnezeu – ii raspunse Iosif.”

      1. La fel au spus si altii: https://gandeste.org/general/voi-intelegeti-ca-nu-se-va-intimpla-nimic/95051

        Voi înțelegeți că nu se va întîmpla nimic?

        Nu se va întîmpla nimic în cazul adopției Sorinei. A participat un procuror la săltarea unui copil dintr-o casă, deși nu avea dreptul legal s-o facă? Ce dacă? Nu i se va întîmpla nimic.

        A tîrît procurorul copilul pe beton și pe asfalt, de parcă era un animal dus la tăiere? L-a tăvălit, l-a bruscat, l-a săltat prin aer de mînuțele alea firave, de ziceai că-i pui de găină? Ce dacă? Nu i se va întîmpla nimic.
        Au anulat calitatea de asistenți maternali ai celor care au crescut-o pe Sorina șapte ani, ca imediat să aibă pretext să le deschidă dosar penal de reținere, pentru a putea să intre în curte să facă percheziție? Ce dacă? Nu se va schimba nimic: dosarul penal va merge mai departe.

        Au zis judecătorii că un copil nu poate crește în Baia de Aramă, că e mult mai bine pentru “interesul superior” al copilului să fie scos din țară, să fie dus în America? Ce dacă? Nu se va schimba nimic. Sorina va fi făcută pachet și dusă în America.

        A dat Tribunalul sentință de anulare a adopției care în doar două luni, “cu celeritate”, a fost anulată de instanța superioară locală, și în ziua în care au anulat anularea, la zece minute după, LA ZECE MINUTE DUPĂ, au și dat motivarea? Voi înțelegeți că actul era deja pregătit, scos la imprimantă, totul aranjat? Credeți că va cerceta cineva acest strigător la cer caz de mațocăreală juridică? Nu se va întîmpla nimic.

        Sînt indicii clare că au fost atît abuzuri în serviciu, cît și maniere dubioase de rezolvare a cazului de adopție, inclusiv o posibilă sumă de zeci de mii de dolari dați pentru rezolvarea “cu celeritate” a dosarului? Ce dacă? Nu se va ancheta nimic. Nu se va schimba nimic. Nimeni nu va fi acuzat.

        Sînt relații de rudenie între avocații părinților americani și judecătorii locali? Ce dacă? Nu se va întîmpla nimic. Dacă ar fi fost în orice altă situație, ar fi urlat toți deontologii pămîntului, toți mîndruții, toate tapalabele, toți prelipcenii și restul de urlători indignați aproape civili.

        Sînt indicii clare că a fost un grup organizat de funcționari ai statului român care s-au pus în slujba unor cetățeni particulari, procuror și polițiști și oameni de la instituțiile de protecție a copilului, care au fost acolo desant să salte copilul din curtea celor care l-au crescut? Nu contează. Nu va cerceta nimeni nimic. Nu se va deschide nici un dosar penal împotriva acestora. Singurele dosare penale vor fi în continuare cele împotriva familiei care a crescut-o pe Sorina.

        Sînt filmări care să scoată în evidență fără umbră de tăgadă toate abuzurile făcute de reprezentanții statului român? Nu contează. Deja sînt voci care au tupeul și nesimțirea să afirme că sînt false, că “sînt filmate cu telefonul mobil”. Nu se va întîmpla nimic.

        Afirmă tatăl american că dorește să facă scandal diplomatic? Nu contează. Nimeni nu se sesizează. America să trăiască. Nici un diplomat, nici un reprezentant al statului român nu va mișca un deget în această privință. Nu se va întîmpla nimic.

        Au dus copilul la IML, să verifice dacă a fost agresat ? Evident că l-au dus. Dar nu să verifice agresiunea întreprinsă de procuror și pe care a văzut-o o țară întreagă, ci – tupeu al tupeului! – pentru a mai completa niște hîrtii din care să rezulte că asistenții maternali au aplicat rele tratamente Sorinei.

        Voi înțelegeți că vînătăile produse de procuroare vor fi și acelea puse tot în cîrca familiei de asistenți maternali? Voi înțelegeți că nu contează ce a văzut o țară întreagă, ci cum o cotim din hîrtii, că cu hîrtii se rezolvă totul, se acoperă totul? Nu se va întîmpla nimic. Doar procurorii au dreptate. Ce ați văzut voi de fapt n-ați văzut. E un falș. O manipulare “cu telefonul mobil”. Un pixel albastru. Voi înțelegeți că nu se va întîmpla nimic?

        Procurorul general al României se arată preocupat. Cînd avocați și polițiști i-au oferit deja de o zi soluția prin care poate deschide un dosar penal împotriva abuzului realizat la adresa Sorinei, prin care să se suspende adopția și să fie înapoiat copilul în familia asistenților maternali. Credeți că va face ceva? Nu va face nimic. Se va arăta în continuare preocupat. Nu va face nimic.

        Voi înțelegeți că nimeni nu va face nimic? Că nu se va schimba nimic?

        VOI ÎNȚELEGEȚI CĂ NU SE VA ÎNTÎMPLA NIMIC???

        Autor: Mirel Palada

  4. Emanuel Ungureanu, despre traficul de organe: Suspiciuni de implicare a MApN, MAE, SIE, SRI şi Aeroportul Cluj
    „Traficul de organe se făcea în miezul zilei la Cluj. Noi nu o să ne vindecăm ca ţară dacă MApN nu va răspunde cu ce avioane au fost transportaţi cetăţeni azeri veniţi să îşi cumpere un rinichi, ce implicare a avut MAE în activitatea de rezolvare a unor acte prin Ambasada României la Vatican, şi fostul ambasador Gheorghe Gheorghiu Iuliu Pangraţiu, ce implicare au avut SIE şi SRI în muşamalizarea acestor grave acte de trafic de organe, dar şi Aeroportul Internaţional Cluj.”
    „SRI şi SIE şi cei de la Aeroportul Cluj şi Brigada Antidrog ştiau ce se întâmplă, ştiau de mafia de trafic de organe care era. Pe rinichii mei şi ai celorlalţi doi donatori, Lucan şi mafia lui au băgat în buzunar 900.000 de dolari, şi-au făcut vile, conturi în Elveţia, clinica LukMed a lui Lucan a fost făcută din rinichii noştri”, a menţionat Iacob.
    https://www.libertatea.ro/stiri/emanuel-ungureanu-despre-traficul-de-organe-2118237

    Unica solutie: inca o revolutie!

  5. Cand e vorba de organe nu mai conteaza cauza anti-rasismului si a anti- discriminarii. Ca micuta de etnie rroma e sacrificata de niste albi. Nu… Tot ce conteaza acu e banul sub palaria “mon cher, cum adica eu o iau pentru organe? Dar ce, zici ca nu-s onest?”
    Niste suflete moarte. Astia cu traficul nu sunt suflete vii, ci sunt zombie. Cei de care sa ne ferim.

    1. Micuța țigancă!
      Rrom pe jumătate este tâmpitul ăla de Năstase, Iliescu care au fost de acord cu Roman…imbecilul jidan fără gât….care au vrut ca, prin asocierea Rromului cu românul să fie una, ca la ecumeniști!
      Să nu fie!
      Ei sunt cetățeni români de etnie țigănească. Punct.
      Cine se simte jignit să plece din România!
      Inovația asta ordinară în privința denumirii lor a avut-o primul-sinistru din 90, omul fără gât!

  6. In aceasta poveste trista ma bucur totusi ca exista si oameni vii. Unitatea comunitatii din Baia de Arama ne da o speranta.

    A fi domn e o-ntamplare.
    A fi om e lucru mare.

  7. Si pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga:

    1. Va amintiti in urma cu aproximativ 10-12 ani cum statul facea analize “gratuit” pentru fiecare cetatean roman in luna in care aveam ziua de nastere ? Atunci s-au luat probe de sange, iar analizele au fost interpretate de medicul de familie, dar cetatenii nu au avut voie sa intre in posesia respectivelor documente. Acele documente au ramas in custodia medicului de familie.

    2. A urmat taraboiul cu introducerea cardului de sanatate, iar unul din punctele infomative ce trebuiau sa fie continute de acest card, era acordul prezumat in vederea donarii de organe. Acest capitol insa a fost suspendat momentan deoarece s-au luptat cateva ONG-uri. Dar la un moment dat, sau intr-un anumit context, va fi reintrodus. Logistica e preparata: au datele noastre genetice, deoarece au mostre din sangele nostru. Statul Israel isi “ofera” generos intentia sa stocheze datele medicale ale romanilor si nu numai, cu scopul declarat de a le revinde industriei farma.

    3. Sa ne amintim de episodul cu doctorul Luncan de la Cluj, cu traficul de organe(rinichi) si de protectia de care beneficia acest doctor din partea autoritatilor statului si ajutorul acordat de catre acestea prin accesul la logistica. Printre Institutiile implicate amintim: MAPN, MAE, MAI, SIE, SRI, DIICOT. Mai sunt si altele dar, acestea sunt esentiale. Doctorul Luncan a fost reclamat incepand cu anul 2003-2004, iar cazul a fost in permanenta musamalizat de catre aparatul judiciar pana in prezent.

    4. Episodul cu echipa de transplant care se prabuseste in Apuseni. Activitati dubioase de trafic de organe ies la suprafata.

    5. Episodul Sorina: ies si vor iesi la suprafata activitati dubioase. Pana unde se va merge ? Va fi dispus sitemul integral corupt sa se curete in mod sincer, sau va sacrifica cativa tapi ispasitori, pentru a se salva cateva personaje grele din peisajul intern si international si pentru a putea presta in continuare nestingherit afacerea foarte profitabila ? Vadim Tudor a semnalat in repetate randuri, implicarea unor oameni politici in adoptii internationale, nu mai imi amintesc daca si legat de trafic de organe.

    Fratilor, foc fara fum nu exista.

    Daca stam nepasatori si nu facem taraboi mare, ne meritam cu varf si indesat ce are sa urmeze a veni peste noi. Daca nu facem zid in jurul unor oameni ca aceasta jurnalista Sorina Matei, suntem cei mai mari lachei. Avem acest portal si blogul Saccsiv, raspanditi aceste subiecte pentru ca e vorba de integritatea fizica atat a noastra cat si a familiilor noastre. Un astfel de articol precum cel curent, trebuie sa ajunga la un milion de vizualizari, acum avand peste 38.000.

    Aruncati o privire pe mass media main stream, verificati de exemplu stirile din sectiunea Yahoo News: toate sunt pro familia adoptiva din America si toate descriu cat e de roz situatia Sorinei si cum zambeste ea de fericire. Daca si media main stream canta melodia sistemului corupt, va puteti imagina de ce dimensiuni este aceasta afacere barbara ? Staful lui Adolf Hitler ar fi profund invidios pe ceea ce se petrece. Sa nu mai vorbim de Stalin ce crize de invidie ar avea.

    E imperios necesar sa luptam in egala masura si impotriva vaccinarii obligatorii si a oricaror tratamente sau actiuni medicale ce ni se impun prin forta si obligativitate.

    Sistemul si-a inversat functionalitatea: e un aparat totalitar corupt, ce sub tutela binelui comun, lucreaza impotriva fiintei noastre.

    Raspanditi acest articol cat mai mult posibil.

    Doamne ajuta! Trezirea, ca am dormit destul !

  8. “”1. Va amintiti in urma cu aproximativ 10-12 ani cum statul facea analize „gratuit” pentru fiecare cetatean roman in luna in care aveam ziua de nastere ? Atunci s-au luat probe de sange, iar analizele au fost interpretate de medicul de familie, dar cetatenii nu au avut voie sa intre in posesia respectivelor documente. Acele documente au ramas in custodia medicului de familie.””
    ACEASTA AFIRMATIE ESTE O MINCIUNA IMENSA. CAT NUMARUL CELOR CARE AU BENEFICIAT DE ANALIZE.
    !!! TOATA LUMEA A PRIMIT ANALIZELE, NUMAI CEI CARE NU AU VRUT SAU AU NEGLIJAT SA LE RIDICE NU AU ACASA ACESTE REZULTATE.
    DACA TOATE AFIRMATIILE DEZVOLTATE SE BAZEAZA PE MINCIUNI, NU EXISTA CREDIBILITATE.
    rUSINE PT MINCIUNA IN FATZA!

  9. Am scris pe facebook despre cine este Gabi Sacarin,am fost vecini cand era casatorit cu prima sotie,Marilen Popescu si a fost sters .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button