X

Soțul judecătoarei Completului din Craiova care a decis adopția este șeful procuroarei violente

Foto: https://www.google.com/search?biw=1280&bih=692&tbm=isch&sa=1&ei=T2YPXb69EMGMlwTs6bCoDw&q=procuroare+sorina&oq=procuroare+sorina&gs_l=img.3…20369.25797..26559…0.0..0.168.1418.16j1……0….1..gws-wiz-img…..0..0j0i67j0i24j0i10i24.fVDqZzWPLoM#imgrc=AopNwNlpiqodiM:

Tribunalul Mehedinţi pe 18 februarie 2019 a decis ca fetiţa să rămână la familia care a crescut-o, respingând cererea de adopţie internaţională. Decizia tribunalului Mehedinţi a fost întoarsă total de decizia Curţii de Apel Craiova, pronunţată pe repede înainte, după 2 luni şi un pic, pe 23 aprilie 2019. Asftel, un complet de judecată din 3 judecătoare, condus de preşedinta de complet judecător Lucia Mariana Lăloianu, a decis definitiv ca fetiţa să fie dată spre adopţie internaţională familiei din SUA. Supriza apare când constatăm cine este preşedinta de complet din Curtea de Apel Craoiva care a decis aşa ceva, întorcând decizia Tribunalului Mehedinţi în cazul fetiţei, a scris jurnalista Sorina Matei pe facebook.

Preşedinta de complet care a luat decizia este Lucia Mariana Lăloianu, chiar soţia procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Craoiva, Constantin Lăloianu, reînvestit în această funcţie de Secţia pentru Procurori a CSM începând cu data de 1 ianuarie 2019. Constantin Lăloianu nu este numai soţul preşedintei de complet care a luat decizia în privinţa fetiţei, este chiar şi şeful direct al procuroarei, Maria Antoaneta Piţurcă, şefa secţiei de urmărire penală din Parchetul Curţii de Apel Craoiva, cea care a luat mandat de percheziţie şi vineri a ridicat fetiţa cu forţa într-o procedură penală din casa oamenilor care au crescut-o, a târât-o pe asfalt şi a băgat-o într-o maşină privată a celeilalte părţi implicate, a mai scris Matei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

  1. Comportamentul celor ce au recurs la un asemenea act barbar, din punct de vedere psihologic vorbind, tradeaza interesul mercantil, adica mita luata de autoritatile implicate.

  2. Oare ce se mai știe de micuța SORINA? Se pot lua măsuri legale (contestație) pentru a amana plecarea fetitei. Iar de la 10 ani poate decide singură cu cine vrea să rămână.

  3. Eu nu știu cum doamnă Sorina Matei mai scrie în 2019 de astfel de legături;trebuie să se întâmple câte o dramă ca să se relateze această mafie,aceste legături de cumetrie,de neam în instituțiile statului?Mafia este prezentă demult acolo;majoritatea celor care sunt în puncte cheie au legături de familie ori cumetrie;sunt zeci de ani de când este prezentă această practică în România
    Iar în privința verdictului dat de a doua instanță,este clar că este vorba de mită altfel nu se explică de ce nu s a respectat legea,lege care spune că pentru o adopție trebuie în primul rând să existe o relație afectivă între părți.

  4. Oare familia adoptivă are un avocat bun, ortodox, care sa o indrume?
    Oare citeste vreun avocat pe acest site despre drama Sorinei si se oferă să o ajute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.