X

[VIDEO+FOTO] Marșul pentru normalitate, București

Românii s-au mobilizat cu miile la marșul pentru normalitate, București!

https://www. facebook.com/revista.atitudini/videos/614103672432480/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Image result for marsul pentru normalitate 2019

Aproximativ 3 mii de persoane au participat, sâmbătă, la Marşul normalităţii, ce s-a desfășurat între Piaţa Victoriei și Dealul Patriarhiei.

Participanţii au avut drapele tricolore, icoane şi pancarte cu mesaje împotriva anormalității cerute de comunitatea LGBT. ”Opriţi atacul asupra inocenţei copiilor” şi ”STOP parteneriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”.

”Susţinem decenţa şi firescul. Nu este o manifestaţie împotriva cuiva, ci pentru normalitate, pentru un viitor sănătos şi echilibrat pe care îl dorim copiilor noştri”, au anunţat organizatorii, informează News.ro.

Marşul s-a desfășurat pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Universitate – Piaţa Unirii – Dealul Patriarhiei.

După amiază, a fost organizat Marşul Bucharest Pride 2019, pe Calea Victoriei, unde câteva sute de membri ai comunităţii LGBTQIA+ din Bucureşti şi din ţară au cerut în stradă drepturi egale, adică parteneriat civil, căsătorii gay, adopții de copii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Vedeti,Hristos N-a mers cu negarea ci cu inlocuirea.N-a spus nu ma sui pe cruce ci,voi transforma blestemul in binecuvantare.Aceasta este putera suprema:nu negarea ci transformarea.Aceasta este calea pe care trebuie sa mergem!

  2. Este corect vreau decență și nu sunt de acord cu bastarzii aceștia care vor ceva anormal, contra naturii. Dacă am recunoaște în toată lumea aceasta stare de fapt în scurt timp omenirea va dispare. Eu consider că toți aceștia ar trebui să consulte un psihiatru sau sa meargă la consilieri psihologice.

  3. Ar trebui sa se intample mai des, regret ca nu am putut participa.
    Pot exista, pot respira, pot face ce dores, in intimitatea lor dar cand vine vorba despre copii, sa-si faca!
    Munca pe care o prestez mi-a adus in fata, o situatie cel putin ciudata, am vazut cum este asezat patutul unei fetite de numai 2 ani ( infiata) in fata patului queen size a doi barbati homosexuali…copilul acela va vedea ce fac cei doi in permanenta…este normal?
    Sunt lasati de la Dumnezeu cu totii dar nici asa oriunde intorci capul Milano, Londra, Barcelona etc se “ling” ostentativ pe strada in autobuz, peste tot.
    Meritam cu totii ceea ce vom primi.
    Doamne Ajuta!

  4. In calendar, scrie ca postul Sfintilor Petru si Pavel a inceput de ieri. Insa, conform randuielilor bisericesti, acest post incepe dupa Duminica Tuturor Sfintilor. Ce fac ecumenistii? Vor sa ne obisnuiasca cu schimbarile? In mod normal, postul incepe maine, adica luni, 24 iunie. Eu asa inteleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button