X

ROMÂNIA FERICITĂ: Poliția împușcă o fetita de 7 ani. Mascații iau pe sus o fetiță de 9 ani în timp ce strigă îngrozită: “Mami, nu vreau să plec!”

Fetita împușcată (Adevarul)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un grav incident s-a petrecut joi seara, 20 iunie, în localitatea Poienile de Sub Munte, judeţul Maramureş.  Un poliţist aflat în urmărirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii a împuşcat din greşeală o fetiţă care era pasageră în maşina urmărită.
Unchiul fetiţei care a fost împuşcată accidental de către un poliţist în timp ce urmărea o maşină care a refuzat să oprească la filtru în judeţul Maramureş a făcut primele declaraţii. Băiatul în vârstă de 16 ani se afla şi el în maşină în momentul în care prietenul său nu a oprit la semnalele poliţiştilor.
Acţiunea desfăşurată de către poliţişti în cursul zilei de joi, 20 iunie, la Poienile de Sub Munte, judeţul Maramureş, a avut loc în baza unei informaţii pentru combaterea infracţiunilor pe linie rutieră şi de contrabandă.
Poliţistul care a deschis focul asupra maşinii care nu a oprit la filtru, rănind-o accidental pe fetiţa care era pasageră, face parte din Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti. Alături de acesta, alţi 15 poliţişti din Capitală participau la acţiune.
Şoferul care a fugit cu poliţiştii pe urme în judeţul Maramureş a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. Conform procedurii, în funcţie de rezultatul comisiei de examinare, acesta urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.
Fetiţa împuşcată din greşeală de către un poliţist, pasagera maşinii urmărite de oamenii legii, condusă de un şofer care a refuzat să oprească la filtru, va fi operată vineri, 21 iunie, de către medicii Secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Starea de sănătate a fetiţei este una stabilă, rana provocată de glonţ nepunându-i viaţa în pericol.
În acţiunea de urmărire, poliţiştii au tras focuri de armă atât în plan vertical cât şi spre direcţia maşinii. Mama fetiţei rănite spune că spre maşina ciuruită de gloanţe s-au tras şapte focuri de armă.

„Să le las aşa? Îi dau în judecată, ce să fac? Dacă îmi omora copilul sau ceva? Vedem ce ne spun medicii. Fetiţa spune că e bine, că nu o doare nimic, dar eu nu i-am văzut piciorul pentru că e pansat. Medicii de la Vişeu nu mi-au spus dacă glonţul i-a strâpuns piciorul, doar că nu este grav”, a spus Mihaela Şuldac, mama fetiţei rănite.
Copila în vârstă de 7 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, cu plaga împuşcată în picior.

Din primele informaţii, poliţiştii desfăşurau o amplă acţiune pe raza localităţii Poienile de Sub Munte. Şoferul maşinii de teren a refuzat să oprească la filtru, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

În încercarea de a-l opri, oamenii legii au tras focuri de armă, însă un glonţ a nimerit-o pe o fetiţă de 7 ani care era pasageră pe bancheta din spate.

Potrivit medicilor, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD EPA cu leziuni la unul dintre membrele inferioare şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Fetita luata de mascați (Observator.tv)

O fetiţă de 9 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, la Baia de Aramă, ca să fie trimisă în America: “Mami, nu vreau să plec!”, strigă fetiţa disperată, agăţându-se de hainele femeii care a crescut-o.

Imagini halucinante filmate vineri de dimineaţă la Baia de Aramă, în Mehedinţi, acolo unde mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, împreună cu angajaţi ai asistenţei sociale, pentru a lua o fetiţă de 9 ani din casa în care a crescut.

În cele 6 minute filmate şi postate pe Facebook se vede cu copila e luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaşte. Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreună cu soţia lui şi a crescut-o aproape 10 ani plânge, fetiţa ţipă disperată, iar mama ei adoptivă leşină.

Poliţiştii au venit cu mandat de percheziţie, avocat şi nu au fost înduplecaţi de nimic. Sorina fuge prin casă, împreună cu Andreea, surioara ei, îngrozite de ce li se întâmplă.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi.

https://www.facebook.com/balanescu.madalin.daniel/videos/2239621816122397/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. În cazul fetei luate din Baia de Aramă americanii au plătit 30 de mii de dolari pentru ea!
    Un copil de-al lor este bolnav de rinichi, iar fetei i s-au făcut teste de compatibilitate!
    De ce nu am fost la referendumul din toamnă? De ce am votat PNL și USR? De ce?

    1. “Avem un procuror care a târât copilul ca pe porc, când îl scoți din coteț, la tăiere. eu când am văzut imaginile, acesta a fost primul lucru. Cum scoteau ai mei porcul din coteț, ca să-l taie.
      Nu trebuie să ne vindem copiii la unii care tratează copiii pe post de bani, 20.000 de dolari, 30.000 de dolari.”, a spus, nervos, Mirel Palada.
      https://www.stiripesurse.ro/video-mirel-palada-nu-s-a-mai-putut-stapani-in-direct-la-romania-tv-ce-hristo-ii-ma-sii-copiii_1361137.html

  2. Adevărate scene de satanism, cât de amărât să fi încât să slujești în astfel de instituții și pentru câțiva firfirei să-ți vinzi sufletul din tine…?

  3. Statul de drept din România. Niște mafioți plăți din banii noștri. Rușine politiei si justiiei staliniste. Mizerabililor. La pușcărie cu voi penalilor.

  4. Va dati seama cum vor actiona la cipuirea fortata.De aceea trebuie de pe acum plecat din marile orase.

  5. Iude! Vinzatori de copii romani, de tara, de credinta, de vieti si de suflete! De orice.
    Nu sint oameni la propriu.Nu stiu ce sint. Romani si ortodocsi in nici un caz!
    Dar se vede ca ii poarta duhuri antihrstice.

  6. Ca exista hotarare judecatoreasca, ca exista nu stiu ce mandat! Ce valoare au acestea daca acel copil nu vrea sa plece!? Copilul nu vrea sa plece, si daca nu vrea plece, nu poate nimeni sa-l oblige sa plece, nu poate nimeni sa-l infieze cu forta!!! Ce societate este asta fratilor!? Ce politie este asta, ce justitie este asta!? Cine sunt astia care ne abuzeaza!? Cu o asemenea interventie au dat nastere celui mai negru cosmar pentru cele doua fetite si pentru cei doi soti. Infiorator, ingrozitor, revoltator! Unde erau vecinii? Cineva trebuia sa intervina impotriva acestei mafii organizate. Cred ca ar trebui sa iesim in strada si ar trebui sa fim multi, multi tare. Sunt doua cazuri grele, dureroase, atat cel cu fetita impuscata cat si acesta cu “infierea”.

    1. Am observat ca fetita era roma si mama adoptiva de aici nu. Halal integrare rasiala. Probabil parintii adoptivi din USA sunt tot romi, de religie penticostala, cu stare materiala buna. Calculatorul i-a ales, procuroarea care taraia fetita si altii i-au capsat pe americani (care-s tot de aici) de bani extra expunandu-le baliverne ca fetita e maltratata si trebuie intervenit numaidecat. Ma rog lui Dumnezeu sa lumineze pe parintii adoptivi si sa vina sa vada cu ochii lor ce se intampla. Sa nu mai aibe incredere in ce zic autoritatile locale despre caz.
      In plus trebuie spus ca si casa familiei adoptive din Romania arata foarte curata si aranjata si spatioasa. Nu era ca si cum niste oameni neglijenti si abuzivi luasera o fetita.
      Doamne asculta cererea mea! Sa vina “americanii” sa vada cu ochi proprii ce se intampla de fapt aici. Si pe urma sa impanzeasca internetul pana cand doamna procuroarea care taraia fetita nu mai are obraz sa iasa din casa.

  7. Nu stiu in ce masura sunt permise cererile de adoptie venite de peste hotare si cu atat mai mult, din tari unde cetatenii romani nu au acces usor, ma refer la regimul vizelor.

    Autoritatile romane ar trebui sa poata monitoriza soarta acelui copil cel putin pana la varsta majoratului.

    Daca acea fetita sarmana de ea, ajunge intr-o retea de trafic de organe, sau pedofilie, sau stiu eu mai ce aberatii? Cine raspunde ?

    Acum nu se mai ia in calcul vointa copilului, incalcarea unor drepturi, rele tratamente etc etc, asa cum sistemul acuza parintii care nu-si vaccineaza copii ?

    Asta stiu, sa trimita mascati sa rapeasca copii si sa-i trimita peste hotare, dar sa-i aduca, cum e cazul Smicala, nu-s capabili.

    Oare cat ii mai rabda bunul Dumnezeu ?

    Doamne, vino ca s-a ajuns la copii !!!

    1. In articole se spune “fetita era detinuta ilegal de asistentul maternal”. Adica era un obiect detinut ilegal. Ce sa mai vorbesti cu niste zombie care vorbesc asa despre un copil?
      Statul ia banii de adoptie si eu cred ca si procuroarea ia spaga aferenta, de ce oare n-au lasat pe mama adoptiva de aici sa infieze? Ca n-avea bani sa le dea lor.
      By the way Mme Dancila zice ca reformeaza orfelinatele. Probabil ca sa vanda copii mai eficient ca avem deficit bugetar. Imperiul lui Iuno Moneta, adica al lui….

  8. Soțul asistentei maternale spune că a făcut plângere la DIICOT
    „Este o mafie la Protecția Copilului Drobeta Turnu Severin. Au fost complici cu această familie din America. Din primele momente când au venit la noi în casă, ne-au scos afară ca să stea de vorbă cu familia”.
    „În fiecare lună am dat câte 100 de lei managerului de caz care răspundea de zona noastră. Am făcut plângere la DIICOT acum un an de zile. Dacă nu dădeam bani, mi se lua copilul”.
    „Noi am vrut să adoptăm acest copil și eu și soția mea am fost duși în eroare de acest manager de caz. A pus-o pe soția mea să semneze că e de acord cu ei și au amenințat-o. Se întâmpla în 2017. Am vrut să adoptăm două fetițe din centrul maternal. Am apucat să înfiem una, iar pentru cea de-a doua ni s-a spus că nu avem condițiile necesare. Ne-au spus că nu aveam veniturile salariale. Au zis că trebuie să mai așteptăm”.
    https://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-grave-despre-cazul-feti-ei-ridicata-cu-masca-ii-so-ul-asistentei-maternale-spune-ca-a-facut-plangere-la-diicot_1361210.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button