X

Germania de Est a ajuns la cel mai scăzut nivel al populației din 1905

Foto: https://newsbeezer. com/austriaeng/east-germany-population-dropped-to-1905-level/

Conform Flux 24, la aproape 30 de ani de la reunificarea Germaniei, populaţia în fostele landuri est-comuniste a ajuns la cel mai scăzut nivel înregistrat după 1905, potrivit unui nou studiu, citat miercuri de agenţia DPA.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Studiul estimează că 13,6 milioane de persoane trăiesc în estul Germaniei în 2019, acelaşi număr ca în 1905. Aceasta în timp ce în vestul Germaniei populaţia s-a dublat la peste 68 de milioane de persoane, comparativ cu 32,6 milioane la începutul secolului XX.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Estul Germaniei se va umple in curand de “colonisti” rusi: ziua 8, luna 8, anul 2019.
    Alois Irlmaier nu a gresit nici o previziune!
    „După asasinarea celui de-al treilea (?) războiul va începe peste noapte. Văd foarte clar trei numere, doi optari și o nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit.”
    “Tancurile avansează pe autostrăzi de mare viteză și alte autostrăzi rapide. Nu va mai rămâne mare lucru din marele oraș Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, în special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forţa rusă şi este de neoprit, în timp ce înaintează cu cele trei vârfuri de lance care străpung tot ce întâlnesc în cale. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.”
    https://a1.ro/news/inedit/al-treilea-razboi-mondial-in-2019-previzunile-clarvazatorului-alois-irlmaier-id817172.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button