X

Un bărbat a fost sancţionat drastic de poliție deoarece a prezentat un ”Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu” din neamul “tracia, geţia, dacia”, din ducatul lui Glad

Logica ziarului „Adevarul”: a prezentat acest act … in incercarea de a scapa de sancţiuni deoarece a parcat ilegal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au amendat un bărbat depistat în mai multe rânduri încălcând legislaţia circulaţiei rutiere şi care a refuzat să îşi dea datele de identificare reale. 
Cel în cauză are 47 de ani, este din Timişoara, şi a fost surprins de şase ori anul acesta staţionând cu o maşină Hyundai, cu numere de Hunedoara, în locuri interzise în zona centrală a municipiului Timişoara, în Piaţa Libertăţii şi pe strada Carol Telbisz.

Bărbatul a încercat să scape de sancţiuni în momentul în care a fost depistat de poliţiştii locali legitimându-se cu un ”Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”, care prezintă fotografie, dar nu are datele de identificare reale. Prin acest act, bărbatul susţine că este din neamul “tracia, geţia, dacia” şi provine din ducatul lui Glad (formaţiune statală localizată pe teritoriul Banatului istoric, în prima jumătate a secolului al X-lea).

Cel în cauză a fost însă identificat şi sancţionat atât pentru staţionare în locuri interzise, cât pentru refuz de legitimare şi pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, adunând sancţiuni în valoare de 3885 lei.
“Din constatările Poliţiei Locale este posibil să mai fie cazuri de acest fel, cei care se legitimează cu astfel de documente false fiind mai mulţi, dar atragem atenţia că vor fi luate măsurile legale de fiecare dată, poliţiştii locali având dreptul şi posibilitatea de a-i identifica şi sancţiona drastic pe cei care nu respectă prevederile legale”, au transmis cei de la Poliţia Locală Timişoara.
Cazul acestui bărbat nu este singular. Există chiar o comunitate în România care cere eliberarea de carte de identitate fără CNP, să nu mai fie urmăriţi de statul român.

„Niciodată nu a arătat actul real. Nici permisul de conducere. Nu poţi să-l amendezi doar după numărul maşinii. Posibil ca maşina să fie pe numele altcuiva. Dacă nu arată documentele ei cred că nu pot fi identificaţi. E drept că ne-au pus la lucru. Colegii mei l-au căutat după fotografie, din baze de date, au folosit metode specifice…Nu ai ce să-i faci până nu-l identifici. Să faci scandal în stradă nu are rost. Oricum îl găsim”, a mai spus Dana Seracin.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

    1. Parazitii din sistem se tem de descoperirile facute de noi fiintele vii despre slugoii satanei si ai sistemelor create de satana numite guverne care au asemenea angajati ,dar nu uitati ,trāiesc precum parazitii ,au depus juramînt cātre sefii lor obligndu-se sā respecte cu sfintenie jurāmîntul ,santajîndu-se unii pe ceilalti ,poate cā a-ti vāzut si voi la TV, cā dacā nu executā ordinele întocmai nu aduc cotizatiile ( adicā amenzile furate din buzunarele oamenilor pe baza unor bazaconii numite de ei legi,nu pedepsesc numerotatii prin puscarii pe acelea-si bazaconii prin care ei cîstiga bani ,împrumuturi externe tot pe baza nimerotatilor), sint executati s-au ecsclusi din sistem ,in cel mai bun caz, .Dar ce e bine cā suntem din ce în ce mai multi constienti de înselare noastrā si asta îi sperie!!!!.

  1. 2 chestiuni in articolul celor de la “Adevarul”:

    1. Ei spun ca: “cei care se legitimează cu astfel de documente false fiind mai mulţi…” – aceste documente nu sunt documente false !!! Un document fals, reprezinta o replica a unui document eliberat de o autoritate, realizata neautorizat de catre o alta entitate decat cea emitenta.

    Exemplu: in cadrul firmei mele emit legitimatii pentru angajati, de uz intern in cadrul companiei. Daca unul din angajati se legitimeaza cu acel act in fata unei alte entitati, nu inseamana ca a comis un fals. Cel mai grav lucru de care poate fi acuzat respectivul ins, este ca s-a legitimat cu un act nepotrivit pentru entitatea care il legitimeaza. Nu constituie infractiune gestul sau.

    2. In articol se mai spune un lucru care pentru noi ortodocsii este foarte valoros: “Nu ai ce să-i faci până nu-l identifici.”

    Sistemul isi tradeaza functionalitatea.

    Este cazul boschetarilor si al tiganilor sau a grupurilor nomade, ce nu au acte deloc. Nu le poate face nimeni absolut nimic, in sensul de ai constrange prin parghii legale in directia in care sistemul vrea sa orienteze masele. Din acest motiv va fi interzisa cersetoria si sunt stransi boschetarii in FEMA Camps.

    Pentru a nu exista exemple de supravietuire in afara sistemului.

    La noi in Romania, cel putin in orasul meu natal, am observat ca tiganii si alte grupuri din afara sistemului, sunt luati din corturi si introdusi in locuinte, unde li se asigura conditiile de trai, fara ca sa fie necesar sa plateasca pentru ele, bineinteles concomitent cu realizarea de acte de identitate si introducerea lor in bazele de date de la Evidenta Populatiei.

    Observati cat de sensibil este valul ce ni s-a tras peste ochi ???

    Iluzia asupra seriozitatii de netagaduit a stabilimentului.

    Tot timpul putem sa facem alegeri, doar diavolul prin sistem iti da impresia ca trebuie sa te supui si incearca sa iti creeze impresia ca nu ai de ales, cand in realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

    Cand vine vorba de ingradirile si constrangerile sistemului, totul e o iluzie: intotdeauna exista o portita despre care nu ni se pune absolut nimic.

    1. drogatul de Dan Cămârzan nu era șeful nimănui , era doar un scelerat ce se credea un dumnezeu și debita numai inepții .

  2. Dar ce interesant ar fi sa se aplice sanctiuni asemanatoare si instigatorilor maghiari care cer autonomie, arboreaza drapele ilegale (secuiesti, unguresti etc.), vor sa fie limba lor limba oficiala… Aia nu sunt si ei “nascuti vii”, in sensul ca refuza sa se supuna acelorasi legi ale statului in care locuiesc?!

    Nu, nu sunt de acord cu “nascutii vii”/suveranii! Dar corect ar fi ca legea sa se aplice LA FEL, daca tot e lege! Nu pe unul sa-l amendezi cu 38 de milioane dar altuia sa-i dai voie sa vorbeaza ungureste si sa-si puna drapel unguresc la usa casei!!

  3. Miscarea suveranilor are legitimitate, chiar daca autoritatile vor sa spuna ca e ilegala.
    Autoritatile se comporta dictatorial de prea mult timp ca sa mai existe concesii din partea noastra.

  4. Nu sunteti de acord cu”Miscarea Suveranilor”dar cu satana sunteti?!Fratilor,nu vedeti ca e singura solutie?!Sa renuntam la actele statului antihristic si sa ne facem propriile acte!Cat mai multi ,pana nu e prea tarziu!Satana se misca repede si noi mai stam pe ganduri?!Nu intelegeti ca numai uniti putem birui?!Aveti alta solutie?!Sau veti sta pana la marginea lrapastiei sa vedeti ce veti face atunci?!

    1. Nu ne facem propriile acte. Facem ce ne-au zis Marii Duhovnici, anume pastram actele ce le avem acum, eliberate tot de statul român, chiar dacă “expiră” (deși nu sunt alimente perisabile). Dacă autoritățile nu recunosc actele eliberate de statul numit România, e problema lor, nu a noastră.

  5. ###Domnule Cosmin,se poate să vă las o adresă de email?doresc să vă adresez o întrebare care într o oare care măsură are legătură cu articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button