X

Parcurile de distracții Disneyland organizează mai nou parade GAY

Disney a lansat noul lor parteneriat cu comunitatea „LGBTQ”, găzduind prima lor paradă de mândrie homosexuală, pe 1 iunie , la Disneyland Paris. Acest eveniment este o extindere de la o petrecere mică pe care au promovat-o în parc anul trecut și a fost prima paradă clară care sărbătorește stilul de viață gay.

Escaladarea evenimentelor de mândrie homosexuală la Disney nu se limitează la locația sa din Paris. La Universal Studios Hollywood, în California de Sud, Disney contribuie la organizarea evenimentului „Pride Is Universal” care va avea loc și în această sâmbătă. Extinderea „Zilelor Gay”, care se desfășoară în fiecare an în luna august la Walt Disney World, în Florida.

Aceasta este o mișcare înșelătoare de a împinge agenda politică LGBT și de a expune copiii și familiile la comportament desfrânat.

Parade similare din întreaga lume sunt notorii pentru expunerea spectatorilor la:

  • participanți purtând doar lenjeria de corp sau unelte din piele
  • dansatoare topless
  • dans provocator
  • persoane implicate în acte de sex în public
  • oameni semi-nuzi sau complet nuzi

Aproximativ 157 de milioane de oameni au vizitat parcurile Disney în 2018. Disney este un imperiu construit în atragerea familiilor cu copii. Evenimentele legate de mândrie homosexuală sunt foarte publice, cu potențialul de a deveni un spectacol cu ​​foarte mare audiență. Câți dintre cei 430 de mii de participanți la acest parc de sâmbătă credeți că au fost expuși?

Suntem siguri că lobby-ul LGBT numără deja acest lucru ca o victorie pentru agenda lor periculoasă.

Nu mai frecventați astfel de parcuri, iar dacă știți pe cineva care are de gând să meargă acolo avertizați-i acum.

Mai puteți semna și petiția pentru a cere Disney să protejeze copiii și familiile prin anularea unor astfel de parade pe viitor.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.