A fost arestarea lui Liviu Dragnea, apoi venirea Papei Francisc, asa ca n-am apucat sa discutam decat oleaca despre faptul ca 9 milioane de romani au legitimat satanistul imperiu UE, nu insa si despre rezultatul alegerilor.
Mereu au existat voci care ne invatau ca daca romanii merg masiv la vot, atunci UDMR nu mai intra in Parlament. Iata insa ca nu-i asa. La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 au fost la vot aproape 9 milioane de cetateni (evident, uriasa majoritate romani), adica mai multi decat in anii trecuti si totusi UDMR a obtinut 5,7%. Aceasta nu se putea realiza decat daca un numar mult mai mare de maghiari s-au prezentat la urne, comparativ cu alegerile precedente. Si, ce sa vezi, aceasta chiar s-ar fi intamplat. Iata cateva cifre conform G4Media:
Europarlamentare 2019: 476.681
Parlamentare 2016 – 440.409
Locale 2016 – 411.823
Europarlamentare 2014 – 350.689
Prezidențiale 2014, turul 1: 329.727
E o diferenta enorma, in doar cinci ani, pentru o minoritate. Peste 125 000. De unde diferenta asta? S-au apucat maghiarii de facut copii ce tocmai acum ajuns la majorat? S-au hiper mobilizat batranii in baston si bolnavii din spitale? Nestiind cu cine sa mai voteze, s-au apucat romanii sa puna ştampila pe UDMR? Raspunsul la ultima intrebare pare ca e … da. Iata ce putem citi la Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi și scoruri de până la 6-7 ori mai mari decât la alegerile din 2016 în județe fără comunități maghiare. În Botoșani sunt 18 maghiari înregistrați oficial, dar UDMR a obținut 926 de voturi din 28 mai, de pe HotNews:
În toate județele ”roșii” (unde PSD a câștigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar și în alte patru, UDMR a obținut zeci de mii de voturi în plus și scoruri de câteva ori mai mari decât la ultimul scrutin care a implicat competiția între partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase în Neamț și Dâmbovița, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.
În general, scorurile mai mari de câteva ori față de parlamentarele din 2016 au venit în județele din sud și din Moldova acolo unde PSD-ul a avut majoritate.
Singurele excepții dintre județele unde a învins PSD sunt Gorj (scoruri similare) și Hunedoara, un județ în care minoritatea maghiară este prezentă, chiar dacă este foarte mică. De altfel, aici Uniunea a obținut la ambele scrutinuri luate în calcul (europarlamentarele de acum și parlamentarele de acum trei ani) un scor de aproape trei procente.
Prima persoană care a semnalat că situația ar putea fi bizară este Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj și profesor la Facultatea de Drept din Craiova. Acesta a sesizat câteva anomalii:
- ”În Dolj au fost 1468 de voturi pentru UDMR, deși datele ultimului recensământ arată o populație de numai 192 de maghiari în județ. (…) În Teleorman, la numai 18 unguri înregistrați în evidența populației conform recensământului, au existat 667 de persoane care au optat pentru UDMR. (…) În Galați, cu 133 maghiari în evidență, au fost 1376 de voturi pro UDMR. La Botoșani, 926 de voturi și numai 14 unguri în evidență”.
Scoruri mai mari față de acum trei ani s-au consemnat și în alte județe, cum ar fi Tulcea, Vâlcea, Suceava sau Vrancea unde procentul a fost tot subunitar, dar dublu, triplu sau chiar de peste cinci ori mai mult față de 2016.
Rezultatele obținute în județele ”roșii” (cu excepția Bacăului, unde UDMR a obținut duminică 1,20%) sunt subunitare, dar pot fi considerate un aport pentru Uniunea Democrată a Maghiarilor din România care, acum o săptămână era considerată în pericol de a nu trece pragul electoral.
Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
au votat tiganii cu ei, cine stie cu ce i-a momit…
Probabil că au căzut la învoială și au vândut voturile celelante partide. Au facut un troc ,ceva…..
Sunt voturile anulate cu care serviciile fac ce doresc.
In 2009 parca, au fost in Cluj, 14% voturi anulate, ca oficial sa se declare 3%. E o practica obisnuita. Studiati numai fenomenul.
In general nu se declara mai mult de 3 procente voturi anulate, chiar daca in realitate procentul e mai consistent.
De aceea: NU vă anulați votul! În schimb: NU mergeți la vot!
Banuiesc ca a fost fie o intelegere subterana, fie o masura de a preveni alte probleme. Pana la urma, adevarul va iesi la iveala. Presupun ca aceasta s-a intamplat fie pentru ca UDMR sa continue sa sprijine guvernarea, fie pentru a preveni eventuale tensiuni interetnice. In contextul scandalului de la Valea Uzului, o eventuala plasare a UDMR sub pragul electoral ar fi pus gaz pe foc.
Sunt forte care abia asteapta ca un conflict sa explodeze pentru a justifica sfartecarea Romaniei.
Eu cunosc in judetul Salaj cazuri de țigani adevărați care spun ca sunt unguri pentru ca primesc bani (fonduri) din Ungaria.
Traiasca Legiunea si Capitanul!Ce cauta astia in parlamentul Romaniei?!
Iesirea in proportie mai mare a electoratului roman face ca UDMR sa nu mai atinga pragul de intrare in parlament. Inaintea alegerilor pt UE, atat Kelemen Hunor cat si Basescu stateau linistiti FIIND CONVINSI CA INDIFERENT DE PREZENTA LA VOT, VOR TRECE PRAGUL.
ESTE CLAR CA IN FRAUDA SUNT IMPLICATE SERVICIILE. Daca Basescu ar fi avut emotii iar udmr nu, am fi suspectat o frauda PSD-UDMR. O frauda PSD-BASESCU fiind exclusa nu ramane decat pista serviciilor.
PS Introducerea votului electronic din strainatate, tema ceruta insistent de USR-PLUS – va institutionaliza fraudarea votului din strainatate. fraudele cu calculatorul nu vor putea fi demonstrate.
UDMR a fost băgat de PNL în Parlamentul European
PNL a identificat în județele fără etnici maghiari persoane apropiate pe care le-a trimis ca reprezentanți în secțiile de votare, după care a alocat în aceste zone un număr suficient de mare de voturi liberale pentru ca UDMR să treacă pragul electoral.
Comanda a fost dată de la centru și a avut acordul lui Iohannis.
PNL l-a salvat pe Hunor de la dizgrație pentru ca UDMR să treacă de partea opoziției și să întoarcă spatele PSD, ceea ce se va vedea la următoarea moțiune de cenzură.
https://ro.sputnik.md/analytics/20190530/26160680/Cum-a-fost-bagat-UDMR-de-PNL-in-Parlamentul-European.html