X

Dotări de ultimă generație pentru polițiști

Image result for Dotări de ultimă generație pentru polițiști

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a declarat, luni, că acțiunea în urma căreia un polițist de 43 de ani din Timiș a fost ucis de către un bărbat urmărit internațional pentru tâlhărie a fost organizată defectuos de către Inspectoratul Județean Timiș, care avea informații și trebuia să intervină. 

“Polițistul care a fost ucis putea să dispună de o vestă anti-glonț, probabil că nu îl ajuta. În primul rând, discutăm de organizarea acțiunii. Acțiunea a fost organizată defectuos, o să vă explic de ce și cum la momentul oportun. Astăzi ne concentrăm să-l prindem pe criminal. După care venim și facem o analiză a evenimentelor. După ce analizăm cum s-a intervenit, o să venim cu detalii, dar este important să-l prindem pe criminal astăzi. Polițiștii au pornit pe câmp tocmai în momentul în care criminalul a spart geamul, a alergat și a dispărut într-o lizieră. Polițistul nostru de la Urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras peste 36 de focuri de armă..Erau doi, unul a luat-o într-o direcție, celălalt în altă direcție. Polițistul a acționat corect”, a declarat, luni, Ioan Buda, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

“O să discutăm după, ca procedură, de ce au fost trimiși doar patru polițiști, polițiști de la urmăriri, este un compartiment, au fost bine echipați, au fost prezenți în zonă, probabil că trebuiau să fie și alte măsuri de supraveghere a zonei respective…O să vi le precizez pe toate. Există armament performant în dotarea Poliției și există și acele pistoale vechi de care discutăm astăzi. Ei, dotarea polițiștilor cu armament și cu veste va fi făcută tot așa gradual, începând de la cei care sunt în structurile operative de intervenții și până la toți. Au fost dotați cu aceste echipamente cei care au acționat, binențeles că cei care au asigurat zona trebuiau să fie asigurați și ei. Polițiștii de la ordine publică au în dotare și ei aceste veste, trebuie să înțelegem că există astăzi un contract pentru achiziționarea a peste 35.000 de veste, s-au achiziționat anul trecut în jur de 3.500, achiziția continuă. Nu discutăm doar de veste, ci și de alte echipamente”, a completat Ioan Buda.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. O data cu revenirea securitatii la putere prin decapitarea PSD este firesc sa continue intarirea statului politienesc.

    Ar fi fost mult mai departe acum insa Dumnezeu ne-a mai dat un ragaz prin publicarea Protocoalelor incheiate intre servicii si justitie impreuna cu multe dintre faradelegile savarsite de politia politica. Se pare ca ne-a folosit la nimic insa va fi cu siguranta un argument in plus ca nu avem nici o indreptatire pentru ceea ce ni se intampla.

    Le meritam pe toate din plin pentru ca singuri ne indepartam de adevaratul Dumnezeu si preferam Imparatia Omului in locul imparatiei Lui.

  2. Tare mă tem că toată această “făcătură ” a fost pusă la cale de serviciile secrete pentru întărirea autorității poliției Române ,ca lațul sa se strângă și mai mult în jurul ministrului Carmen Dan și totodată în jurul nostru ,pentru că poliția are din ce in ce mai multa putere din ce se poate observa cel puțin în Europa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button