X

Filmul “5G Apocalypse: The Extinction Event” dezvăluie modul în care 5G este o armă de asalt destinată distrugerii omenirii

Filmul 5G Apocalypse: The Extinction Event dezvăluie modul în care 5G este o armă de asalt destinată distrugerii omenirii

(Natural News) Dacă răsfoiți titlurile mass-media din Statele Unite, veți fi convinși că 5G este o tehnologie wireless de ultimă generație uimitoare, care va face totul mai rapid, mai ușor și mai incredibil. Dar aceasta este o minciună, deoarece 5G este într-adevăr o armă avansată, de tip militar, deghizată, care este implementată ca soluție finală împotriva unei omeniri libere.

Filmul lui Sacha Stone 5G Apocalypse: The Extinction Event (Apocalipsa 5G: Eveniment de Extincție) deschide ochii, adevărul urât despre 5G fiind dezvăluit în deplină oribilitate. Nu numai că 5G va invada fiecare aspect al vieții oamenilor, eliminându-se toată intimitatea, dar, de asemenea, va deveni pentru sănătate cea mai distrugătoare tehnologie care s-a creat vreodată.

https://youtu.be/WBpZFqR6Qzk

Spre deosebire de pretențiile celor care impun 5G, pentru a fi implementată aproape pretutindeni, această tehnologie ultra-nefavorabilă este orice altceva, în afară de sigură. De fapt, există în antiteză cu viața însăși, frecvențele pe care le emite dăunează funcției biologice până la nivel celular.

”Este important să înțelegeți ce face 5G și ce spun ei că face”, avertizează unul dintre naratorii filmului. ”Ni s-a spus în documentul IEEE Beamforming că această tehnologie va prăjit ochii ca pe ouă, în al doilea război mondial.”

Pentru mai multe astfel de articole, accesați 5Galert.news.

5G vor fi folosite în radiații de tip microunde de război, avertizează experții

Ar putea fi mai ușor pentru unii să se convingă singuri că 5G, în ciuda ”efectelor secundare”, este încă în beneficiul nostru. Dar, după cum arată acest film, 5G reprezintă cel mai rău fel de radiație de tip microunde cunoscută omenirii și este absolut necesar să fie folosit ca armă împotriva umanității, pentru a impune și menține globalismul.

”Și voi toți trebuie să înțelegeți că acestea sunt arme militare”, afirmă filmul. ”Acestea sunt frecvențe de asalt. Dacă nu aflați nimic mai mult, asta trebuie să știți. Radiații cu microunde de război, aceasta înseamnă 5G.”

Dacă nu sunteți convins încă, luați în considerare cuvintele fostului președinte al Comisiei federale pentru Comunicații (FCC) și lobbyist în industria telecomunicațiilor, Tom Wheeler, care în timpul unui discurs pe care l-a avut la Clubul Național de Presă, a oferit cuvintele intenționate de rău augur, cu privire la expansiunea completă a acoperirii 5G, în lume.

”Prima generație fără fir, 1G, a fost vocea”, a spus el. ”A doua generație, 2G, a permis atât conversația, cât și textul. A treia generație, 3G, internet, într-un mod limitat. Tehnologia de astăzi, 4G, a finalizat migrarea digitală. Dar dacă cineva vă spune că ei cunosc detaliile a ceea ce va deveni 5G, fugi în partea cealaltă.”

Mark Steele, Display Expert și șef al Weapons Systems (sistemelor de armament) la SaveUsNow.org.uk, avertizează că LED-urile de stradă, care sunt instalate pe tot cuprinsul Occidentului emit deja 5G, ca să nu mai vorbim de lumina vătămătoare ”albastră” care dăunează ochilor și ritmului uman circadian.

”Există multă confuzie cu privire la ceea ce este 5G”, avertizează Steele. ”5G, în primul rând, reprezintă densificarea. Deci, sunt mult mai mulți transmițători în imediata apropiere a omului și este, de asemenea, un transmițător sofisticat, ilegal și ilicit. Ceea ce vreau să spun este că înseamnă o antena cu lentile dielectrice de mare viteză, ceea ce permite transmițătorilor 5G să realizeze harta 3D a mediului din casa voastră.”

„Frecvența de 868 Mhz este specifica pentru ambele sisteme de interogări în teren, astfel încât gigahertzii permit semnalului să traverseze ușor zidăria din beton și se pot culege efectiv date”, adaugă el. ”El vă poate lua la țintă în mod specific ca individ, deci orice judecător care se află într-un caz interesant, să spunem, orice avocat … oricine face orice lucrare care este potențial controversată, viața sa ar putea fi amenințată.”

5G este, de asemenea, aceeași tehnologie folosită în arsenalul de dispersare a mulțimii, pe care lumea o va vedea cu siguranță din ce în ce mai mult, pe măsură ce capătă formă sistemul globalist mondial.

Puteți viziona filmul 5G Apocalypse: The Extinction Event complet, pe YouTube. Citiți mai multe despre pericolele 5G pe 5Galert.com.

Surse pentru acest articol includ:

YouTu.be

Spectrum.IEEE.org

NaturalNews.com

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Abordarea din film este foarte interesanta dar acopera doar efectele la nivel fizic ale acestei tehnologii. Mult mai importante pentru crestini sunt efectele duhovnicesti iar acest aspect este esential pentru ca vorbim de mantuirea sufletelor, de vesnicie adica.

  In opinia mea vorbim deja de un pas important in lucrarea tainei faradelegii care a inceput prin caderea lui Adam si se va sfarsi o data cu nimicirea Antihristului prin venirea Mantuitorului, ultimul eveniment al istoriei pamantenilor.

  5G-ul este mijlocul prin intermediul caruia lumea se va putea virtualiza complet. Internetul obiectelor va deveni realitate iar aceasta va fi platforma administrativa a Imparatiei Omului de sorginte antihristica.

  Controlul total care se va exercita atunci va transforma intreaga lume intr-un nou Pitesti unde oamenilor le va fi frica pana sa si gandeasca la fel ca in temuta inchisoare comunista unde cei terorizati de fratii lor satanizati evitau orice gand deoarece ar fi avut duce la o usoara trasarire a fetei ce era remarcata imediat de tortionarii care apoi ii schingiuiau ca sa-l marturiseasca.

  Asa cum numai Dumnezeu i-a intarit atunci pe cei ce au rezistat terorii la fel se va intampla si in viitorul apropiat cand singur Dumnezeu ii va intari pe cei care vor refuza sa accepte reeducarea si sa se incoloneze in randul slugilor raului.

  Sa nu ne amagim. Lumea noua care se construieste sub ochii nostri este impotriva adevaratului Dumnezeu. Pentru a-l propune pe Antihrist drept salvator va fi nevoie ca oamenii sa fie schimbati si sa nu I se mai inchine in adevar Mantuitorului Iisus Hristos.

  Pentru aceasta se folosesc diverse instrumente dintre care cel al controlului total este reprezentativ la nivelul libertatilor omului (inclusiv a celei de gandire) insa cele mai perfide sunt instrumentele ideologice precum cele ale luptei antiteroriste, a luptei impotriva coruptiei, al poluarii si incalzirii globale, al egalitatii de toate felurile samd prin care se realizeaza de fapt reeducarea, adica schimbarea modului de gandire si raportare la lume, semeni si Dumnezeu.

  Este asadar nevoie ca fiecare dintre noi sa se problematizeze si sa inteleaga pericolul in care ne aflam pentru a putea da raspuns bun la incercarile cu care ne vom confrunta.

  1. Pertinent și adevarat comentariul , dar dacă nu ești ” pe cale ” ( adică ortodox trăitor , nu numai prin botez ) n-ai cum să-l înțelegi ! DOAMNE AJUTĂ-NE CĂ MARE NEVOIE AVEM NOI TOȚI ORTODOXII !

 2. Dacă radiațiile de micro-unde pe care le emit transmițătoarele 5G afectează viața până la nivel celular, atunci ce să facă oamenii lângă locuința cărora s-au construit ditamai turnurile care emit micro-unde la greu? Unde să plece? Unde să se ascundă? Ar trebui să dea statul în judecată ca să desființeze aceste turnuri care emit unde ucigătoare. În SUA deja multe orașe sunt împânzite de astfel de tunuri 5G, care apar ca ciupercile de seara până dimineața, și deja unii dau statul în judecată pentru a cere să le scoată, pentru că sunt puse ilegal. Ar trebui să începem și noi să ne uităm în jur, ca să vedem dacă nu a „răsărit” așa ceva pe lângă locuința noastră. Și chiar dacă am renunțat la sofisticatele telefoane mobile și nu avem internet pe ele, și nu putem fi spionați, este arhisuficient că ele ne pot îmbolnăvi pentru ca să nu permitem să se construiască așa ceva în localitățile unde trăim.
  După chemtrails, e-uri, organisme modificate genetic, pesticide, vaccinuri, documente biometrice, și multe altele, asta ne mai lipsea.

 3. Frecventa de 868 Mhz. nu este atât de periculoasa, deoarece este sub 1 Ghz, fiindcă 1 Ghz are 1000 de Mhz.
  Transmisiile 4G se fac pe frecvente de ordinul
  Ghz-ților. Tehnologia 5G foloseste un spectru
  de frecvente foarte inalte, de ordinul zecilor de Ghz si la puteri in antena foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.