X

Raport devastator pentru Merkel: Germania a risipit zeci de miliarde de euro pe ‘cârca’ migranţilor!

Germania a cheltuit suma record de 23 de miliarde euro (25,65 miliarde dolari) în 2018 pentru a facilita integrarea a peste un milion de refugiaţi în ţările de origine şi a combate cauzele migraţiei peste hotare, relevă un raport guvernamental de la Berlin, citat luni de Reuters.

Această categorie de cheltuieli a crescut astfel cu 11% faţă de anul 2017, când s-a ridicat la 20,8 miliarde euro, potrivit documentului de lucru elaborat de Ministerul de Finanţe german.

Această creştere a fost mai ales urmarea sporirii cheltuielilor publice privind măsurile destinate ţinerii migranţilor în fara Uniunii Europene şi ameliorării condiţiilor de trai în ţările de origine.

Executivul federal german a cheltuit 7,9 miliarde de euro în 2018 pentru măsurile de combatere a cauzelor migraţiei.

Citeşte şi: Gărzii Revoluţionare iraniane NU îi este frică de-un război cu americanii

În cursul anului trecut, landurile germane, care sunt principalele responsabile pentru integrarea migranţilor sosiţi din ţări ca Siria, Irak şi Afganistan, au primit 7,5 miliarde euro de la guvernul federal, ceea ce înseamnă cu 14% mai mult decât în 2017.

Raportul anual privind impactul integrării refugiaţilor şi a migranţilor va fi analizat miercuri în şedinţa săptămânală a guvernului condus de cancelarul Angela Merkel.

Categorii
Refugiați

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.