X

Raport devastator pentru Merkel: Germania a risipit zeci de miliarde de euro pe ‘cârca’ migranţilor!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Germania a cheltuit suma record de 23 de miliarde euro (25,65 miliarde dolari) în 2018 pentru a facilita integrarea a peste un milion de refugiaţi în ţările de origine şi a combate cauzele migraţiei peste hotare, relevă un raport guvernamental de la Berlin, citat luni de Reuters. 

Această categorie de cheltuieli a crescut astfel cu 11% faţă de anul 2017, când s-a ridicat la 20,8 miliarde euro, potrivit documentului de lucru elaborat de Ministerul de Finanţe german.

Această creştere a fost mai ales urmarea sporirii cheltuielilor publice privind măsurile destinate ţinerii migranţilor în fara Uniunii Europene şi ameliorării condiţiilor de trai în ţările de origine.

Executivul federal german a cheltuit 7,9 miliarde de euro în 2018 pentru măsurile de combatere a cauzelor migraţiei.

Citeşte şi: Gărzii Revoluţionare iraniane NU îi este frică de-un război cu americanii

În cursul anului trecut, landurile germane, care sunt principalele responsabile pentru integrarea migranţilor sosiţi din ţări ca Siria, Irak şi Afganistan, au primit 7,5 miliarde euro de la guvernul federal, ceea ce înseamnă cu 14% mai mult decât în 2017.

Raportul anual privind impactul integrării refugiaţilor şi a migranţilor va fi analizat miercuri în şedinţa săptămânală a guvernului condus de cancelarul Angela Merkel.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button