X

Violențe de stradă la Paris. Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene asupra manifestanților

Imagini pentru Vestele galbene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţia franceză a lansat miercuri gaze lacrimogene în centrul Parisului pentru a stăvili avansul demonstranţilor, care aveau chipurile acoperite cu măşti negre, pe măsură ce mii de oameni au profitat de marşul anual de 1 mai pentru a protesta împotriva politicilor preşedintelui Emmanuel Macron, transmite Reuters. 

Sindicate şi protestatari din mişcarea „vestelor galbene” au ieşit în stradă în întreaga Franţă la câteva zile după ce Macron şi-a prezentat propunerile politice, printre care şi o reducere a impozitelor în valoare de aproximativ 5 miliarde de euro.

Un martor citat de Reuters a declarat că poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa un grup de protestatari cu glugi şi măşti pe feţe.

Unii protestatari care purtau glugi sau veste galbene au răspuns aruncând proiectile în direcţia forţelor de ordine. În imaginile difuzate de o televiziune se putea vedea o dubiţă cu geamurile sparte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button