X

Sri Lanka: peste 290 de morți și peste 500 de răniți în opt explozii revendicate de Statul Islamic

Ținta atacurilor cu bombe au fost trei biserici catolice și mai multe hoteluri de lux din capitala Colombo

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Opt copii români se aflau în capitala statului Sri Lanka în momentul masacrului. MAE a instituit o celulă de criză:

https://www.libertatea.ro/stiri/opt-copii-romani-dusi-intr-o-unitate-militara-din-sri-lanka-dupa-atacurile-din-ziua-de-paste-2611902

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Câteva zile în urma s-a pus articolul cu sacrificii umane la sfârșit de lună aprilie până la 1 mai, te gândești ca la niște teorii ale conspirației, dar încep să se adeverească multe. Dumnezeu să ne apere și să ne păzească !

  2. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …………..
    GRAVITATEA PERSECUȚIEI ACTUALE CONTRA CREȘTINILOR NU ESTE RECUNOSCUTĂ DE MAJORITATEA OAMENILOR DIN VEST, FRICA FIIND UNUL DINTRE MOTIVE, ȘI ANUME, CA NU CUMVA ACEASTĂ RECUNOAȘTERE SĂ FIE UN PRETEXT PENTRU ISLAMOFOBIE. GUVERNUL DIN SRI LANKA ZICE CĂ UN GRUP ISLAMIST RADICAL LOCAL, SUSȚINUT DE O REȚEA INTERNAȚIONALĂ, SE AFLĂ ÎN SPATELE ATACURILOR DIN ZIUA DE 21 APRILIE 2019, DE PAȘTILE CATOLICILOR, CÂND CEL PUȚIN 290 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ȘI 500 RĂNIȚI. (articole în engleză din 22 aprilie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/04/gravitatea-persecutiei-actuale-contra.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button