X

VIDEO: Turcia cumpăra rachete din Rusia. Erdogan la Moscova. Dacă pana și turcii fac afaceri cu rușii (cu arme!), se cheamă ca romanii chiar sunt cei mai servili slugoi de pe Pământ…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată și ce putem citi la Putin şi Erdogan decişi să consolideze relaţiile militare.  Turcia nu renunţă la sistemul rusesc S-400 de pe The Epoch Times:

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost primit luni la Moscova de către omologul rus Vladimir Putin. Aceasta este cea de-a treia vizită a lui Erdogan în Rusia în acest an, evidenţiind cooperarea tot mai strânsă dintre cele două ţări, precum şi dorinţa Turciei de a sfida Statele Unite, potrivit Deutsche Welle.

Vizita lui Erdogan are loc după avertizările lansate recent de vicepreşedintele american Mike Pence cu privire la achiziţionarea de către Turcia a sistemului de rachete rusesc S-400. Pence a afirmat că Ankara riscă statutul de membru al alianţei militare vestice NATO, precum şi participarea la programul de avioane de vânătoare F-35 dacă nu va respecta cererea Washingtonului cu privire la anularea contractului încheiat cu Rusia pentru sistemele S-400.

Erdogan a declarat că Turcia nu va ceda presiunilor americane şi nu va renunţa la acordul cu ruşii.

În privinţa sistemului S-400 am hotărât ce cale urmăm, am luat măsuri”, a susţinut liderul turc.

Cei care ne spun să renunţăm la planurile noastre, cei care fac recomandări nu ne cunosc. Dacă am încheiat un contract, dacă am ajuns la un acord, atunci această treabă s-a rezolvat. Acesta este dreptul nostru suveran, aceasta este decizia noastră”.

Moscova şi Ankara trebuie “să amplifice cooperarea în sfera militaro-tehnică”, i-a declarat Putin omologului său turc în timpul discuţiilor de la Kremlin.

Aceasta implică în primul rând finalizarea contractului de furnizare a sistemelor de rachete antiaeriene S-400 Turciei”, a susţinut Putin înainte de a sugera că mai sunt planificate sau în desfăşurare şi alte proiecte militare.

De asemenea, Erdogan a promis că va introduce scutiri oamenilor de afaceri ruşi care doresc să investească în Turcia, iar Putin a precizat că cele două ţări s-ar putea angaja în proiecte comune privind dezvoltarea de echipamente militare de mare performanţă.

Cei doi lideri au discutat şi despre finalizarea unui gazoduct care va transporta gaz rusesc spre Turcia, despre construirea planificată a primei centrale nucleare turceşti şi cum ar putea cele două ţări să îşi coordoneze următoarele acţiuni în Siria.

SUA şi Turcia susţin grupuri rebele anti-guvernamentale diferite în războiul sirian. Astfel, armata americană a susţinut luptătorii kurzi sirieni din nordul ţării în lupta împotriva grupului jihadist Statul Islamic. Însă Ankara îi consideră pe luptătorii kurzi sirieni drept terorişti care au legături cu separatiştii kurzi care operează în Turcia şi a promis că îi va elimina. În acelaşi timp, Rusia susţine forţele preşedintelui sirian Bashar al-Assad în lupta împotriva Statului Islamic, precum şi a facţiunilor rebele.

Așadar, dacă pana și turcii fac afaceri cu rușii, se cheamă ca romanii chiar sunt cei mai slugoi dintre slugoii Pământului.

Citiți vă rugăm și:

Video: Netanyahu din nou în vizită la Vladimir Putin / Adică, din nou, românii sunt cei mai proști…

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. Știți care este partea nasoala pentru slugoii din fruntea tarii?. Partea nasoala este ca în Imparatia Lui Dumnezeu nu o sa mai poată sa fie slugoi ca să obțină beneficii ca aici ( funcții și bani ). La Dumnezeu nu merge asa treaba. Dumnezeu sa ne Binecuvânteze pe toți.

    1. Stoler Filip, eu cred ca Sfantul Paisie nu se referea la o anumita vreme din an, ci eu cred ca vremea spanacului e vreme de lipsuri materiale grave. Vremea spanacului poate fi urmatoarea criza financiara.
      Si poate ca tocmai de pe la alianta asta li se vor trage urmatoarele probleme turcilor, ca nu cred eu ca americanii vor fi incantati de dragostea asta ruso-turca. Oricum dragoaste mare nu poate fi dar turcului parca mult mai frica ii e de america decat de rusia.

  2. REGRET …!
    VA CITESC CU INTERES ARTICOLELE…DAR ABORDAREA ACEASTA ÎMI PARE REPROBABILĂ..!!
    CUM SĂ NUMIŢI ROMÂNII , SLUGOI ?
    ALINIAŢI TOŢI ROMÂNII UNUI CALIFICATIV OFENSATOR !
    CARE PARTE A CRESTINISMULUI NE ÎNVAŢĂ SĂ NU NE IUBIM PROPRIUL NEAM??

    1. Capul plecat, sabia nu-l taie. Aceasta maxima ne caracterizează de sute de ani, pe noi românii că popor. Titlul nu mi se pare deloc exagerat. Uitati-va prin comparație, la popoarele vecine României, și veți vedea că au o atitudine mult mai demnă decât noi. Îmi pare foarte rau să spun, dar acesta este adevărul.

  3. Am totusi o intrebare cine isi permita sa spuna in titlurile a 2 articole urmatoarele:
    Adică, din nou, românii sunt cei mai proști…
    Din nou cei mai prosti?!
    Dacă pana și turcii fac afaceri cu rușii (cu arme!), se cheamă ca romanii chiar sunt cei mai servili slugoi de pe Pământ…
    Turcia a fost un imperiu urias timp de peste 600 de ani (!!!) si Istanbulul nu a fost vreodata cucerit sau invadat (!!!), turcii fiind una dintre primele puteri ale lumii dupa numarul de tone de aur detinute (!!!).
    Romania poate fi comparata cu tari ca Bulgaria, Ungaria, Serbia si poate Polonia, dar e cu mult sub Turcia ca putere economica sau militara.
    Dar cum vine asta, romanii chiar sunt cei mai servili slugoi de pe Pământ?!

    Cine este acest autor care isi permite nerusinarile astea in Post?
    Cine e muritorul si pacatosul care isi permite ce nu si-au permis nici macar Marii Sfinti ai acestui incercat popor?
    Dar nu ai niciun pic de rusine ma handicapatule, ca intre romani sunt inca Sfinti?

    Autorule iti cer sa corectezi titlurile impreuna cu scuzele de rigoare, conducatorii impusi romanilor sunt cei mai prosti si se cheamă ca conducatorii impusi romanilor chiar sunt cei mai servili slugoi de pe Pământ.

    1. Nu ai deloc dreptate. Excepțiile nu sunt din păcate o regulă. Slugărnicia este o constantă a istoriei noastre. Fratele Vasile a scris corect. Mă doare să spun asta, dar știe ce spune.

    2. @ Grigore

      Intreaba primii 10 oameni pe care-i intalnesti ce parere au despre relansarea relatiilor economico-militare ale Romaniei cu Rusia. Dupa ce o sa auzi raspunsul, cu siguranta vei intelege titlul.

      Articolul este o continuare dintr-un sir de articole, din care reiese ca tocmai statele care infiereaza Rusia si ne dau noua romanilor lectii de tot felul, fac cele mai mari afaceri cu Rusia.

      Titlul face referire cu precadere atat conducatorilor cat si mass media main stream care acompaniaza melodia anti Rusia.

      In incheiere, ar fi de bun simt sa-ti ceri iertare de la autorul articolului. E post totusi… Macar pentru asta.

    3. @ Grigore

      Si ca o completare, ca sa intelegi de ce noi romanii nu avem voie sa ne relansam relatiile de care vorbeam in comentariul meu anterior, este exact faptul ca o cooperare a Romaniei cu Rusia, nu numai ca ne-ar relansa pe toate planurile, dar am avea si un spate asigurat. Crede-ma, caci stiu ce vorbesc.

    4. Grigore, ai dreptate, nu sunt de cinste aceste apelative (prosti,slugoi), dar problema grava e ca s-a putea sa fie adevarate si daca sunt adevarate, cel care a scris aceste comentarii are un bun alibi, a spus ceva acuzator, dar a spus adevarul si nu cred ca l-a spus cu gand sa jigneasca, ci pentru a semnala un pericol al unor politici iresponsabile. Cred ca se refera de fapt la o directie generala a Romaniei in ultimii multi ani de zile, la caracterul slab al multora dintre noi, la incapacitatea de a se lua decizii ferme pentru romani si de romani si la faptul ca ne lasam manati prea tare de interesele altor tari (exemplu SUA) uitand ca nu e bine sa ne punem rau cu vecinii si ca trebuie sa colaboram cu toti daca se poate (sa colaboram, nu sa fim slugi), dar mai ales cu Rusia.

    5. Sunt de acord cu asta:
      ”Autorule iti cer sa corectezi titlurile impreuna cu scuzele de rigoare, conducatorii impusi romanilor sunt cei mai prosti si se cheamă ca conducatorii impusi romanilor chiar sunt cei mai servili slugoi de pe Pământ.”

      DAR, din păcate, dintr-un mimetism tembel, mulți se supun orbește celor IMPUȘI ROMÂNILOR….fie ”obișnuința” comunismului cuprinsă nefast până-n ADN ce a învățat și generațiile de DUPĂ cu o tăcere provenită dintr-un spirit de conservare, de supraviețuire prost înțeles, fie din lașitate, comoditate, indiferență, fie din ne-știința oamenilor de rând (care n-au nicio scuză pentru că NU știu/n-au aflat până la ora asta) că CEI IMPUȘI nu sunt ROMÂNI GET-BEGET…sunt fiii comuniștilor, nomenclaturiștilor, securiștilor de dinainte de 89, ALOGENI, cu nume modificat pentru ca să PRINDĂ înșelăciunea la popor….că unul de-al lor hotărăște așa, și nu altfel!

      Populația, NU poporul s-au învățat precum cei care ne ”conduc”, cu un limbaj dublu: unul la arătare pentru a fi pe plac SISTEMULUI, altul-în ascuns….cel adevărat, dar călcat perpetuu în picioare, generând în timp nevroze, atacuri de panică și nu în ultimul rând, împărțirea minții…o schizofrenie pe care o sesizezi lesne!

      Iar, mai grav, se tinde spre o generalizare: LUMEA NU MAI E SĂNĂTOASĂ LA CAP PRIN ALEGERILE PE CARE LE FACE, N-O MAI ATINGE IMPACTUL ALEGERILOR SALE PE TERMEN SCURT, MEDIU SAU LUNG, N-O MAI REVOLTĂ CEEA CE ALTĂ DATĂ NICI NU CONCEPEA!

      1. Problema reală este că, chiar dacă POPORUL, POPULAȚIA n-ar avea nimic împotrivă, conducătorii IMPUȘI ar face după vrerea noastră?
        NU CRED! Poporul, populația e bună, doar la VOT!
        După, ce ne interesează pe noi problemele geostrategice, de siguranță națională, etc….

        Poate ar fi bine, pentru că nu s-a cerut niciodată, să aflăm CARE-I TRENDUL celor care ne conduc sau vor să-și depună candidatura, spre ce TIND ei dpdv al relațiilor externe, iar poporul, populația să ȘTIE ce-o așteaptă!
        Eu nu vreau scuzele Administratorului, vreau să modifice titlul!
        Și pe mine m-apucă câte-odată o mânie dispera(n)tă în ceea ce privește relațiile cu alte popoare care nu ne-au făcut NIMIC, dar care se trimit peste ele trupe, pentru că suntem în NATO…spre exemplu!
        Nu mi-a căzut bine când a fost bombardată Iugoslavia, nu-mi place că-s masacrați palestinienii, etc…

    1. Dom Filip nu imi pasa ca e Saccsiv sau Lapusneanu, este inacceptabil sa bagi toti romanii in aceeasi oala dintr-o frustrare. Si eu am fost dezamagit la referendumul asta cu familia, dar totusi 1 treime (sau mai putin) dintre romani inca simt si actioneaza crestineste.

      Nu sunt slugoi sau prosti. Punct!

      Conducatorii impusi sunt majoritatea slugoi (nu chiar toti, ca mai e cate unul).
      Iar in popor sunt destui prosti, sau mai bine zis prostiti, insa nu tot romanul e prost.

      1. Pai despre asta era vb …despre conducatorii tarii care sunt in genunchi…ca nu pot eu sau tu, sa facem afaceri la nivelul asta!

      2. Romani sunt cei aproape 4 milioane care pe 6-7 oct 2018 au iesit sa apere existenta familiei si neamului lor.Restul pana la 20 de milioane sunt o adunatura de spalati pe creier de catre televizor.

  4. DA, nu tot rumânul ii prost de pute, ci doar aproximativ 99 ,99% dinte EI ,ROMÂNII ! CORECTĂ 100% afirmatia MEA !
    Mai aveti si tupeul sa faceti corecturi ,diavolilor ! PROSTUL NU E PROST DESTUL PINA NU RIDICA COADA !
    Sintem un NEAM DE KĂKATI ABSOLUTI in majoritate,STIMABILE, pentru ca nu avem ȘIRA SPINARII !
    Napirțul de roman a ajuns iar sa se inchine diavolului zamolxe,la fel ca stramosii daci care isi sacrificau copiii ca jertfe pe altarele lui SARSAILA ZAMOLXE ,la sarmizegetuza si pe intreg cuprinsul DACIEI ! PAI DACA DACII erau CITOVI LA MINTE ,permitea DUMNEZEU ca sa vina un neam imperialist(romani / turci /unguri ) peste UN NEAM SERIOS , MORAL ,VERTICAL ???? COTROPIREA UNUI NEAM DE CATRE ALT NEAM e permisa de DUMNEZEU ca o consecinta a PACATELOR STRIGATOARE LA CER ale NEAMULUI COTROPIT , si nicidecum ale celui cotropitor !
    PROSTILOR de romani in MAJORITATE ! Ati fost tinuti nemicati si in frig de CEI 5,5 MILIOANE DE SECURISTI-trurnatori/romani -neaosi ,( cei care primeau inca două salarii de baza la secret), din totalul fortei de munca de 8,5 miloiane de bipezi romani (inmultind cu macar 4 membrii ai familiei si tot rezulta 22 MILIOANE de BIPEZI ROMANI ,CU APROXIMATIE !!!!)
    ZECE ani (1979-1989 )de foamete /frig/intuneric/incultura / trafic de influenta/etc. , incepind cu 1979 de la fuga diavolului de pacepa, pe vremea impuscatilor, IN CEA MAI BOGATA TARA DIN LUME ,ROMÂNIA ! ȚARA care putea sa-si permita LEJER ,pentru ca era capabila si PRODUCE TOTUL ,pe toata perioada platii datoriei externe de 11 miliarde dolari, UN TRAI GRATIS DECENT
    ( alimente de baza / energie /caldura / benzina ) zilnic pentru fiecare CETATEAN ROMAN din cei 23 de miliane de insi !
    Dar smecherii de securisti ,cei care ne conduc de 30 de ani cu progeniturile lor ,au exportat produsele alimentare ilegal , cu ajutorul agenturilor straine, fraierindu-l pe ceausescu sa semneze AUSTERITATE, indusa FALS poporului (PROST de BUBUIE si EXTREM DE HOT ! ), dupa statisticile adevarate , nu dupa diversiunile afisate prostimii ) , au strins valuta in conturi secrete pe care dupa 1990 au furat-o prin bancorex si banca agricola !!!!valuta pe care a folosit-o si pentru cap de acuzare in asasinatul impuscatilor, de care ei chiar NU AVEAU nici un HABAR de EXISTENTA EI !
    PRODUSE ALIMENTARE exportate ilegal pe care n-au vrut sa ni le asigure nici MĂCAR cu banii jos, (pai cine ar mai fi iesit in strada in” 89 ca sa dea EI lovitura de stat ?)
    SI TU INDRAZNESTI sa crezi desre ROMANI ca sint DESTEPTI ?????
    O RAMASITA DE 0,O1 % de romani, CARE DA , SI SINTEM DESTEPTI CU ADEVARAT nu putem invinge GLOATELE DE 99,99% de ROMÂNI SATANIZATI dintre cei 23 de milioane plecati ca oile in occidentfara nici o GINDIRE , care nici acum nu au habar de ce AU TRAIT SI ce TRAIESC !
    DAR KOADA SUS !
    TRUFITI–VA , ca sinteti” destepti” de BUBUITI !

    1. @domnica
      cu mare durere in suflet( am un nod in gat dupa ce am citit ce ai spus) …trebuie sa recunosc ca ai dreptate….

      am vazut la referendum cat de cretina e natia asta, cat de usor de prostit, de manipulat …cat de intunecati la minte sunt romanii…..ma uit la colegii mei de munca cu care evit sa mai discut orice altceva decat probleme de servici ca sa nu ma apuce …voma…cand vad cata prostie zace in mintile lor( am avut o cearta in toata regula cu un coleg pe tema vaccinarii fortate)

  5. e la mintea găinii că e vorba de păduchii din fruntea țării
    Totusi eu nu inteleg mirarea dlui saccsiv, ca până și Turcia face afaceri cu Rusia… Păi nu sunt turcii în clinci cu americanii? Nu rușii au restabilit ordinea în Siria? Acum se au de bine… deocamdată.

  6. Domniko esti KO! (cum scrii tu KĂKATI, KOADA se potriveste si KO)

    Probabil ca esti musulmanca, ca doar musulmanii nu cred ca a fost Domnul Iisus pe Sfanta Cruce. Ca nu ar fi permis Dumnezeu sa se atinga soldatii romei, niste jegosi, de Domnul Iisus, si ca de fapt ar fi fost altcineva pe o cruce asa.

    Cam asa spui si tu, ca Dumnezeu nu ar fi permis altor neamuri sa intre in Dacia, daca erau dacii “citovi la minte”.

    Cand tu judeci asa un popor e o hula impotriva Lui Dumnezeu.
    Domnico ai auzit tu vreodata sa spuna ca tine Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu, Parintele Lacatusu, Parintele Calciu? Sfinti incercati si palmuiti de propriul popor si nu au indraznit.
    Asa cu 99.99% vorbesc putorile din birturi, Las Fierbinti, aia fara dinti in gura care se trezesc vorbind ca gura trebuie sa le faca zgomot, sa se auda cum filozofeaza ei.

    Si e si Post! Hule impotriva Lui Dumnezeu!
    Nu stiu daca te spovedesti, dar daca o faci, ia intreaba pe Parinte, e bine ce ai scris? E bine ca ti-ai judecat propriul popor asa?

    1. @Grigore

      nu exista dovezi ca cea care se semneaza domnica ar fi musulmana…sa speram ca nu e…nu au ce cauta indracitii de islamisti pe siteul asta…dar despre poporul roman putem spune fara de gres ca sunt niste bestii …ia de citeste aici :

      https://www.activenews.ro/prima-pagina/Oficial-21-6-milioane-de-avorturi-in-Romania-in-perioada-1958-2011.-Anul-in-care-din-100-de-copii-80-au-fost-avortati-12730

      si cum acest popor criminal trebuie sa piara( Dumnezeu ii scoate din istorie pe cei care sacrifica copii- vezi poporul cartaginez antic) atunci e normal ca mai intai sa ii ia mintile…( vezi ce s-a petrecut la referendum; vezi cu cata simpatie se accepta vaccinarea copiilor)

      Da ,e adevarat, acest popor a dat si multi sfinti….dar cati dintre ceilalti au ascultat de ei?

    2. SECULE de serviciu pe net ,GRIGORE ,PUTOARE ESTI TU si nemul tau ,NU EU , sterge-te la bot de urme GROASE ,scoate-ti tablele de kăprar ,si pe urma MERGI LA SCOALA cu simtiri ,nu tras de urechi la COPY-PAST prin PCR ! LASA SCRISUL OAMENILOR DESTEPTI , care stiu sa PRODUCA ”PATENTE „ , si nu doar sa mimeze filind prin CRÎȘME de unde iti culegi filozofia,sau benoclind la depravarile asazisilor actori romani
      (ca securistul caramitru ) sau chiar copiind de la ANALFABETII ACADIMIEI ROMANE
      ” creatorii” in 30 de ani a KĂKATULUI PRAF (” Î ”DIN” A” sau indicativul prezent /”SUNT” sau UNICA scrisoare deschisa pentru ratia STRĂVEZIE a ciinilor vagabonzi ,nicidecum pentru ratia/venitul minim garantat de UCIDERE DIN CULPA cu 100 de euro/luna a BIPEZILOR ) ,pentru ca nu bate pina la nasul celor 99,99% de BIPEZI ROMANI ajunsi SCLAVI/SATANIZATI majoritari , din ”genialitate” pura , ca si TINE !
      HULELE IMPTRIVA LUI DUMNEZEU, spre stupoarea ta le-au facut cei 99,99% dintre kăkatii romani ,care formeaza POPORUL MEU roman ,ANALFABETII- HOMĂLAI care nu s-au prezentat la VOTUL PENTRU FAMILIA BIBLICA BARBAT -FEMEIE ,si astfel SATANISTII-PLĂVANI L-au RĂSTIGNIT IAR IN CER ,PE BUNE ,si de adevaratelea PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ! ȘTIU !
      INTIMIDARI de genul ca” SFINTII nostri Preoti n-au spus ce spui tu”este specific doar
      PAPAGALILOR de romani FILOZOFI fara filozofie , incapabili sa GINDEASCA ORTODOX cu SIMȚIRI !
      Pe cind ORTODOCSII MIRENI AUTENTICI ca MINE care au o LEGATURA MAI MULT CA PERFECTA cu DUHUL SFINT oricind si oriunde si nu doar in SFINTUL POST, lor le DA DOMNIA SA, DUHUL SFINT DEZLEGARE pentru o abordare TRANSANTA a ADEVARULUI ,DIRECT si RRĂSPICAT ,la fel cum si DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS cu GLAS DE TUNET rasturna tarabele PRECUPETILOR din TEMPLUL IERUSALIMULUI !
      ”Casa TATALUI MEU se numeste CASA DE RUGACIUNE ,NU PESTERA PENTRU TILHARI !”
      A-ti baga capul in nisip ca strutul , nu este SOLUTIE pentru APOSTAZIA generalizata a POPORULUI ROMAN DOBITOC , pentru ca DACA ADEVARUL NU ESTE SPUS de ORTODOCSII AUTENTICI , vor ajunge PIETRELE SA VORBEASCA .
      APROPO , ORTODOCSII AUTENTICI RUSI au facut CUVINTUL ” BOMBA atomica” pentru poporul rus apostaziat ca si cel roman in masa .
      Si ca si tine aici si acolo CLĂNȚĂII LATRA. DEGEABA !

      P.S.
      Si totusi , la capitolul logica ,vezi ca stai exact ca cel din banc :”ai acvariu ?!”
      De unde ai dedus ca eu NU STIU ca DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS a stat pe SFINTA CRUCE ?!

      ”Nu toti care vor spune ,DOAMNE ,DOAMNE vor fi mintuiti .”

      1. Toti Sfintii din Paterice se considerau pacatosi si asta e masura smereniei ca nu se fuduleau ca au “legatura perfecta cu Duhul Sfant” in rest sunt de acord cu postarea dvs.

        1. @kosk

          Te rog sa nu consideri zicerea mea ca un act de trufie ( DOAMNE FERESTE !),ci sa o ei ca un act de CURAJ prin care il rog cu toata smerenia pe DUHUL SFINT sa ma indreptateasca ca sa-mi asum raspundera unor vorbe ale DUHULUI SFINT !
          A venit vremea ca cei IN MASURA sa fim EXTREM DE CURAJOȘI in a SUSTINE si PROMOVA ADEVARUL ORTODOX , unicul VALABIL in CREATIA SFINTEI TREIMI !” EU SINT CALEA ,ADEVARUL SI VIATA !”
          Si ma bazez chiar pe atitudinea MINTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS relatata in BIBLIE de DUHUL SFINT,CEL care ii calauzea pe APOSTOLI pentru a scrie BIBLIA .
          1. GLASUL TUNATOR si MINA puternica atunci cind HRISTOS a apostrofat negustorii in TEMPLUL IUDAIC ,rasturnindu-le tarabele !( asta-i CASA DE RUGACIUNE , nu pestera tilharilor ! cu alte cuvinte ,MARȘ,satano ! )
          2. Atitudinea ferma a ACELUIAS HRISTOS impotriva celui care NE-A PALMUIT MINTUITORUL pe nedrept ! IOAN 18:20-23
          20. Iisus i-a răspuns: Eu am vorbit pe faţă lumii; Eu am învăţat întotdeauna în sinagogă şi în templu, unde se adună toţi iudeii şi nimic nu am vorbit în ascuns.
          21. De ce Mă întrebi pe Mine? Întreabă pe cei ce au auzit ce le-am vorbit. Iată aceştia ştiu ce am spus Eu.
          22. Şi zicând El acestea, unul din slujitorii care erau de faţă, I-a dat lui Iisus o palmă, zicând: Aşa răspunzi Tu arhiereului?
          23. Iisus i-a răspuns: Dacă am vorbit rău, dovedeşte ce este rău, iar dacă am vorbit bine, de ce Mă baţi?
          (DECI nu” capul plecat sabia nu-l taie” concept SECURISTIC prin care au DEPRAVAT si INDOBITOCIT 99,99% dintre romani , la SCRET ! monstă securist : ”o mina spala pe alta si amindoua fata ”, monstra securista ,” la sef ,deschizi usa cu capul ,pentru ca miinile trebuie sa fie ocupate cu MITA – CADOURI CONSISTENTE/CORUPȚIE pentru ȘĂFUL de scurist satanist si analfabet ” cu scopul DIAVOLESC de a-ti facilita toate PACATELE STRIGATOARE LA CER facute de majoritatea romanilor ! CEL mai mare pacatul IN cei 70 de ani de bolsevism romanesc a fost FURTUL INTELECTUAL pe care l-au practicat ,culmea ,chiar asa zisii intelectuli din ACADEMIA ROMANA( cei mai mari tradatori ai natiei !) fiind complice prin lipsa de atitudine FERMĂ ! inainte de 1989 legea criminala coruptibila de suflete prin care profesorii primeau salariu in functie de promovabilitatea PROSTILOR , scotind boi pe banda rulanta , care tot ca boii au si DEZERTAT cu milioanele in occident apostatul , numit asa de PARINTELE IUSTIN PÎRVUU inca din 1940 ,.Iar dupa 90 HOTIE legalizata , DIPLOME CUMPARATE prin copy-past in masa din INVATAMINTUL PRIVAT ca si cel de stat prin care s-a umplut ROMANIA de impostori analfabeti/ satanizati/NECALIFICATI / BUNI LA NIMIC , manipulati de apostatii occidentali ,unde PROFESORII sint cei dintii ,,si astfel KURUL A AJUNS KAP oriunde in ROMANIA .
          IMPOSTURA GENERALIZATA !
          De unde si CU CINE MORALA ORTODOXA , INDEMANARE ,BUN SIMT SI COMPETENTE PROFESIONALE , INDUSTRIE ,AGRICULTURA , STIINTA , INVATAMINT ,SANATATE,CULTURA,JUSTITIE , MASMEDIA ,SECURITATE ,ARMATA ,CERCETARE SI ACADEMIE ???? ( cica prostii vor autostrazi , scoli si spitale , dar de unde SURSE SI PROFESIONISTI ?cumva de la imperialistii satanizati,cei care CARA DE LA NOI CU MARFARUL TOTUL si ne dau cu PIPETA euro si cuMILIARDELE de TONEde OTRAVA Materiala si MORALĂ ???????ne dau venituri de subzistenta si PROFITUL SCLAVILOR de romani demonizatila propriu il externeaza ! HALAL ”genialitate ,au romanasii majoritari , NEA CAISĂ de grigore !
          Asa am ajuns ULTIMA NATIE DE SCURSURI din cauza lipsei de O IERARHIE A VALORILOR stric ORDONATA !” precum in cer ,asa si pre pamint ”!
          Aceasta este REALITATEA CRUNTA prin care APOSTATII OCCIDENTALI au facut din ROMANIA CUIBUL SATANEI ,unde 99,99%dintre romanasi habar nu au CINE SINT/DE CE SINT ATIT DE PROSTI si care sint consecintele faptelor lor .
          Si nea scuristul âsta analfabet grigore de mai sus ,indraznesteINCA sa masoare marea cu degetul ,obisnuiti cu faptul CA FIIND MAJORITARI SI AVIND de ȘĂF PE sarsaila ,tatal minciunii- SECURITATEA si PUTERE NESTINGHERITA de 70 de ani ,crede ca POATE sa mai stea ÎMPORIVA GLASULUI DE TUNET AL DUHULUI SFINT !
          S-A SFIRSIT !

  7. Robert Baer, fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia

    „Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!” spune Robert Baer, fost agent CIA într-un interviu.
    Publicaţia WebTribune din Serbia publică un interviu halucinant cu Bobert Baer, fost agent CIA, care vorbeşte despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie.

    Baer se afla, în urmă cu două săptămâni, într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe”, la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale CIA şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul SUA, după ce i-a furnizat şi e mai multe informaţii, a fost ucis prin împuşcare.
    Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?
    Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu 3 agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.
    Reporter: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?
    Baer: Am primit de la CIA documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă”, în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.
    Reporter: Acel grup chiar a existat şi ce anume făceaţi în Sarajevo, care era misiunea primită de la CIA?
    Baer: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de CIA, dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.
    Reporter: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?
    Baer: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina” (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.
    Reporter: De ce v-aţi dus în Slovenia?
    Baer: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse ONG-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea.
    Reporter: Care este părerea dvs. despre propaganda CIA, ce gândeau colegii?
    Baer: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la CIA, mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi” politicenii de către agenţii CIA. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.
    Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?
    Baer: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg. Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.
    Reporter: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de CIA?
    Baer: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.
    […]
    Reporter: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?
    Baer: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. […] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Amercii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.
    […]
    Reporter: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?
    Baer: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals. V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru. Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale CIA şi Casei Albe. – jurnalul.ro
    Acest interviu vine sa confirme inca odata, daca mai era cazul, ca mai toate asa zisele revolutii din ultimele doua decenii, poarta semnatura CIA. Peste tot unde americanii au avut interese, au dezmembrat si distrus fara pic de mila, iar in urma lor a ramas doar lacrimi si haos.

  8. Războiul cuvintelor e fără de folos….și admin-ul este român și nu cred că se crede slugoi servil!
    Este supărarea, oftica că nu știm să atragem lucruri/beneficii prin afaceri, contracte și cu alte țări ce aparent sunt antagonice, aflate în conflict!

    E un blestem pe țara asta s-avem numai slugoi netrebnici în vârf de bâț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button