X

Aurelian Bădulescu către evreul Maximilian Katz: Întorceți-vă de unde ați venit și să mă lăsați să am eu grijă de morții neamului meu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Viceprimarul Aurelian Badulescu ajunge iar in atentia presei prin prisma comportamentului sau. 

Dupa ce in luna martie, Centrul pentru Combaterea Antisemitismului in Romania a atras atentia ca Aurelian Badulescu intentioneaza sa ceara Consiliului General al Municipiului Bucuresti aprobare pentru amplasarea in Capitala a bustului maresalului Ion Antonescu, acum viceprimarul a transmis un raspuns catre conducerea MCA Romania.

Astfel, Badulescu i-a transmis o scrisoare lui Marco Maximilian Katz. Viceprimarul i se adreseaza lui Marco Maximilian Katz ca si cum acesta nu ar fi roman, desi MCA transmite ca directorul centrului este “cetatean roman, nascut, educat si rezident in Romania”.

“Nu stiu cine si ce va aduce prin Romania, dar este evident ca sunteti strain de acest neam si pe cale de consecinta de istoria poporului roman. Preocuparile domniei voastre contravin evidentei istoriei acestui neam. Recomandarea mea este sa va intoarceti de unde ati venit si sa ma lasati sa am eu grija de mortii neamului meu. Istoria unui neam este istoria acelui popor.

Nu voi saluta cu deosebita consideratie, asa cum este normal, pentru ca nu va bucurati de consideratia mea. In alta ordine de idei, sunt bucuros ca oameni ca dumneavoastra sunt preocupati de subiecte pe care domnia voastra le trateaza, sigur, in calitate de musafir in tara mea. Va tin pumnii si aveti toata sustinerea mea in activitatea pe care o desfasurati”, a scris Badulescu.

Si pentru ca MCA Romania a transmis scrisoarea in limba engleza, Badulescu a incheiat-o pe a sa cu un avertisment: data viitoare sa ii fie trimise in limba romana.

“Eu, spre deosebite de domnia voastra voi scrie in limba romana si va rog atunci cand va adresati unei institutii publice pentru a va arata respectul fata de tara gazda sa va adresati in limba romana; asa eu nu va mai trebui pe banii bucurestenilor sa traduc ceea ce ati inteles dumneavoastra sa-mi aduceti la cunostinta.

Fara deosebita consideratie, ci doar cu aleasa recunostinta”, a incheiat el.

Reprezentantii MCA Romania cer ca primarul Capitalei Gabriela Firea sa ia atitudine fata de ceea ce s-a intampat.

“Raspunsul vice-primarului Capitalei denota superficialitate, aroganta, lipsa capacitatii de a intelege importanta (pentru Romania) subiectelor abordate in cele doua comunicate si sfideaza bunul simt. Din el emana nationalism (nu patriotism) si xenophobia, doua elemente extremiste care nu au loc intr-o institutie publica. Solicitam o reactie prompta a Primarului Capitalei fata de situatia creata de raspunsul vice-Primarului”, a transmis MCA Romania.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în cazul viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, cel care i-a trimis o scrisoare dură liderului Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România, Maximilian Katz.

Anunțul auto-sesizării a fost făcut de președintele CNCD, Csaba Asztalos, pe pagina sa de Facebook.

Zeci de morminte evreiești, distruse în Huși

La 330 de kilometri de București, un alt incident cu tentă antisemită stârnește valuri. 73 de morminte dintr-un cimitir evreiesc au fost devastate. Poliția a declanșat o anchetă, Episcopia ortodoxă a Hușilor și-a exprimat solidaritatea cu comunitatea evreiască, dar vinovații încă nu au fost găsiți.

PNL, acuzații grave la adresa viceprimarului Bădulescu: `Agresivitate xenofobă și comportament inacceptabil`

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi i-a cerut demisia viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, după ce acesta a cerut Consiliului general al Municipiului București aprobare pentru amplasarea în București a bustului mareșalului Ion Antonescu. Ulterior, Bădulescu i-a transmis lui Marco Maximilian Katz, directorul MCA România, într-un răspuns la îngrijorările exprimate de acesta privind eventuala amplasare a bustului mareșalului Ion Antonescu în București, ”să se întoarcă de unde a venit” și ”să mă lăsați să am eu grijă de morții neamului meu”:

“Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a dat încă de la instalarea în funcție semne că e depășit de rigorile poziției în care a fost plasat de PSD. Totuși, în ciuda ieșirilor sale vulgare de până acum, nu a mai atins niciodată gradul de incultură și agresivitate xenofobă dovedit în contextul disputei sale cu directorul Centrului de Monitorizare și combatere a anti-semitismului, Marco Maximilian Katz. Să iei în calcul amplasarea unui bust al mareșalului Antonescu în București (lucru perfect ilegal) și să scrii într-o adresă oficială, adresată unui cetățean român” să se întoarcă de unde a venit”, folosind clișeele antisemite ale anilor 30 – acestea sunt comportamente absolut inacceptabile într-o societate europeană. Dincolo de orice calcul politic, Gabriela Firea trebuie să se disocieze imediat de această persoană, care nu mai are dreptul moral să joace un rol în cadrul Primăriei Capitalei și care ar trebui să plece din orice funcție publică”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Stambouli, Katz şi cazinoul Bucur
    Evreu cu cetăţenie italiană năs­cut la Beirut, Elie Gil­bert Stambou­li face parte dintr-o familie care are afa­ceri în estul Europei încă din 1986, când au lansat o reţea de shop-uri în Bulgaria. Împreună cu fraţii săi, Robert Jacq­ues şi Ro­bert Joseph, el a clădit un adevărat imperiu, axat pe jo­cu­ri­le de noroc. Firma lor, Stambouli Enterprises Ltd (off-shore înre­gis­trat în Cipru), are fili­a­le în Bulgaria, România, Egipt, Liban, Rusia, Belarus şi Ucra­­ina. Filiala din România a aces­tui grup se cheamă simplu Stambouli srl. Dar Elie Gilbert şi Robert Jacques Stam­bouli au deschis şi o casă de schimb va­­­lutar, la care era asociat juridic şi Cazino Bucur.

    Până în 2000, Elie Stambouli figura ca asociat şi ad­mi­nistrator al firmei Stacorp Import Export srl, firmă ce deţi­nea Cazino Bucur la re­staurantul Casa Bucur din cen­trul Ca­pi­talei. Alt aso­ciat al firmei Stacorp era Schnapp Mike, iar altul Erlich Nehe­­mia, care a venit în Romania prin ’90 des­chi­­zân­du-şi câteva spaţii comerciale (asociat cu Maximov în fur­tul celor 50 milioane de dolari de la Trade Bank). Nehemia este o rudă în­de­părtată a fami­li­ei Stambouli, cf. declaraţiilor lui M.M. Katz. Schnapp Mike, care este asociat cu Nehemia şi în alte fir­me, are afa­ceri importante în Israel şi Germania, în do­me­ni­­­ile imo­biliar şi turistic. Aventurier in­ter­­na­ţi­o­nal, în spatele ca­zi­nourilor lui Stambouli, atât din Ro­mâ­nia cât şi în Rusia, s-ar as­cun­de ca­pi­talul negru al mafiei is­ra­e­liene.

    Alte legături de afaceri ale lui Stambouli în Româ­nia au fost cele cu „româno-israelianul“ M. M. Katz (ce apa­re sub două identităţi: Marcu Moise Katz şi Marko Ma­xi­mi­li­an Katz, poreclit de inamici şi „Mama Katz“, dar şi „Caca Maţ“) în firmele Starom Travel, Post Shop şi Sta­serv. Ultima este o agenţie de investigaţii, pază şi protecţie. Firma Starom Travel are aceeaşi adresa cu cea a lui Filip Con­stan­tin (alias Costel Jidanu), aso­ci­at la VIP Casino (cazinoul de la Hotelul Bu­cu­reşti, azi Radisson). În plus, Katz a fost şef de dis­po­zi­tiv «Security» la Cazi­noul Bucur, pentru Stam­bou­li şi Nehemia.

    Ex ofiţer israelian, revenit pentru prima oară în Ro­mâ­nia în 1994 (după ce „emigrase de copil în Israel“), Katz e bine cu­nos­cut în urma scan­da­lu­ri­lor ma­ga­zi­nelor duty-free din aero­por­tul Otopeni (poziţie strategică) de­­­ţi­­nu­te de fir­mele EDF, la care era ac­ţi­o­nar minoritar, ma­ga­zine con­­du­se de un anu­­me evreu internaţional Weil. În Ro­mâ­­nia, Katz ar fi fost che­mat/trimis special pentru a se ocupa de „secu­ri­ty“-ul unor afaceri. „Am fost con­tactat de persoane din Africa de Sud, unde activam în do­meniul secu­rităţii şi mana­gementului, care mi-au făcut le­­gă­tu­ra cu Stambouli; am fost angajat al firmei care ges­ti­ona cazinoul”, spunea el. Să ne amin­tim că în Africa de Sud, mafia evreiască creată de Marc Rich deţine mega afaceri, derulate ade­sea sub um­brela Mossad-ului. Aşa este cazul afacerii diaman­telor din Sierra Leone, afacere transferată azi lui Frank Timiş.

    În pre­zent, Katz este şeful Centrului pentru Moni­to­ri­za­­rea şi Com­ba­te­rea Anti-Semitismului din România, agen­ţie a Anti-Defa­ma­tion Lea­gue, la rândul ei o agenţie a B’nai B’rith, ocu­pân­du-se în general cu acu­zarea româ­ni­lor de par­ti­ci­pa­re la Holocaust. Din această poziţie, din anul 2005 Katz îl hăi­tuia cu dosare penale pe dl. Şerban Suru (care în 2006 se pre­zenta de 5-7 ori la Poliţie, lunar, din cauza lui Katz), pentru edi­ta­rea revis­tei Obiec­tiv Legionar (în 2017 avea 3 dosare penale, acuzat de legionarism).

    În 1998, Gar­da Financiară a efectuat un control ri­gu­ros la Ca­zi­no Bucur, con­statând da­torii nea­chi­ta­te sta­­tu­lui român de mai multe mi­li­oa­ne de dolari. La înce­pu­tul lui 1999 şi controalele efectuate de Po­liţia Eco­nomică au scos la iveală mai multe fraude financiare săvârşite de Elie Stambouli la cazi­noul Bucur, care a fost închis, în timp ce Stam­­­bouli fugea din Ro­mâ­nia şi îşi închidea cazinourile, dintre care 15 se aflau pe nave ma­ri­time, lansându-se în forţă pe piaţa cazinourilor virtuale (pe Internet).

    Asociaţii săi, care au continuat intens activitatea de cazino în România, şi care au scăpat prin fuga sa, jucau tea­tru în faţa presei şi a au­torităţilor române: „Despre Elie Stam­bouli pot să spun că este un bandit. Dacă îl prind, îl îm­puşc. A fugit cu banii mei!“, declara Erlich Nehemia. Din anul 2000, gru­pul israelian şi-a transferat activitatea la Casi­no Paris (din cadrul Hotelului Bucureşti), SRI-ul intuind însă de la început că este vorba de transferarea întregii activităţi infracţionale mafiote.

    http://muhaz.org/rzboiul-nevzut.html?page=17

  2. Informatie din videoclip:
    de la min 11′
    Pana in jurul anului 2050 populatia Lumii va ajunge in jurul a 10 mld de locuitori;
    Posibila declansarea celui de-al 3-lea RM;
    Reinstaurarea unei Noi Ordini Economice Mondiale-(priviti fata lui Emil Strainu cand ‘proclama NWO)
    min 19 ‘-20’
    De la 01.01.2020-Rusia nu va mai echivala PIB-ul si nici alte tranzactii in dolari.Rusii si-au repatriat toate rezervele de aur,iar masa monetara de $ o vor elimina total prin cumpararea de aur.Intreaga rezerva a tarii v-a fi constituita doar din aur.Dolarul eject din rezervele rusesti.(Trezorierul sef de la Kremlin)
    https://youtu.be/vHzn3Tu2DjI

    1. Conform suprafetei agricole arabile de care dispune în prezent Terra (fără a lua în considerare pășuni, fânețe și alte categorii de terenuri destinate agriculturii), planeta noastra ar putea să hrănească peste 30 de miliarde de oameni, inclusiv animalele destinate consumului uman.
      Problema nu este ca suntem prea mulți, ci că suntem prea mulți pentru a fi controlați ușor. Ăi’ de se cred șefii nostri mondiali nu au nevoie decât de o mână de oameni pe post de sclavi pentru ei, înregimentați, obedienți și suficient de proști încât să nu facă probleme.

  3. Maica Domnului sa te aiba in grija sa, ca hienele vor iesi la sfasiat. Doamne, multamu-ti ca mai aud ca neamul nostru e aparat de un reprezentant al institutiilor publice. Daca s-ar trezi mai multi, poate nu ne-ar mai calca in picioare toti venetici pripasiti pe aici.

  4. Felicitari domnului Badulescu.

    Suntem satui si ingretosati de atata obedienta a conducatorilor vremelnici ai acestei tari.

    Insfarsit unul cu sange in el.

  5. Bravo domnule Badulescu ,dacă este nevoie de o contribuție bănească in realizarea monumentului cu draga inima .

  6. Felicitări D-nule Bănulescu as dori fără să supăr pe nimeni că statui cu Mareșalul Ion Antonescu să fie în fiecare oraș din România.

  7. 1. maresalul Antonescu este o personalitate puternica si un adevarat patriot. poate fi exemplu pentru generatiile acuale. ori, asta nu se doreste, sa nu avem exemple de urmat un element de unitate nationala.
    2. ce e MCA? mi se pareo organizatie arhaica, demodata, inutila si cred, cu menire paralela. niscaiva “afaceri”. sintem o lume moderna, democrata. la ce mai perpetuam un accident din istorie. sapam mereu in trecut, doar, doar mai gasim ceva ca sa tinem o flacara xenofoba in viata. sa se mai profite de “ceva”. eu cred ca, aceasta xenofobie este o caracteristica evreiasca mai nou. adica au inceput sa urasca si sa pedepseasca mapamondul.
    3. si la urma urmei, fiecare cu p….m…. deci la mine in tara, cind “vreau sa fluier, fluier”. nu-i intreb pe polinezieni daca POT.

  8. Daca Maximilian ar fi evreu ar fi o problema dar e un sionist israelit si devine o problema mare si grava. Sionistii israeliti care conduc sionistii evanghelisti americani si impreuna conduc Romania sunt o problema vitala prntru noi de supravetuire ca neam si tara. Sa nu uitam ca doar Dragnea are 2 consilieri sionisti israeliti. Sa nu uitam ca OFICIALI din Romania au angajat firma particulara din fosti ex mossad Cubul Negru (cei doi or fi fost mossad cand erau spermatozoizi) sa o urmareasca pe LCK.si dupa prinderea lor a urmat denigrarea , demiterea ei si denigrarea serviciilor. Sa nu uitam ca legile, OG urile, OUG urile si memorandumurile sunt aprobate fare a fi citite sau discutate pentru ca “sunt facute in laboratoare de specialisti”- Tariceanu la Cluj. Sa nu uitam ca executivul face lobby pe fata sionismului uzurpand in forma continuata atributul presedintelui din art 91 uzurpare sesizata de Vatican VIZITA PAPEI O STABILIM NOI CU PRESEDENTIA uzurpare sesizata in instanta de Orban ramasa nesolutionata de instanta. Sa nu uitam ca PM a fost in Bulgaria la instructaj cum sa faca lobby la UE pentru Ierusalim si a fost la adunarea sionistlor OFICIAL (!!!) AIPAC Adrian Badulescu are dreptate Duceti-va cu veninurile si invrajbirile voastre de unde ati venit ,duceti-va unde va e locul pe apa Sambetei si lasati-ne pe noi cu cu ai nostri TAKE ,IANKE SI CADIR

  9. Sa-l felicitam pe domnul Primar,cu conditia ca gestul sa fie sincer lipsit de orice interes politic.Pana la urma avem si noi dreptul de a ne apara valorile asa cum consideram.Prin Ardeal se amplaseaza ilegal busturi ale calailor neamului romanesc,si nu mai tipa nimeni iar noi se pare ca n-o putem face nici legal..Extraordinar! Antonescu a fost un aparator al valorilor Crestin Ortodoxe Romanesti! Hristos Domnul sa fie cu El si neamul Romanesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button