X

70 de ani de la crearea NATO

de Saccsiv
Foto: https://orthodoxe-ordinaire. blogspot.com/2016/09/cest-leurope-qui-sera-detruite-et-les.html

Dacă privim harta de mai sus, cum par a sta lururile? Rușii și-au pus țara pe lângă bazele NATO sau invers? Priviți vă rugăm și:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

HARTA ANIMATA: Expansiunea NATO. De ce a continuat si dupa 1990?

Prin 2008 Talpes amintea de un adevar putin cunoscut: directiva extinderii NATO pana cand Europa va fi unita. Era pe vremea cand personajul mai spunea si cate ceva interesant. In general e o tema neabordata in mass media, caci daca s-ar dezbate subiectul s-ar trezi prea multi.

Iar conditiile aderarii Romaniei la NATO si UE au fost: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei. Dar cu toate ca tara noastra a avut cel mai mult de patimit de pe urma acestei aderari, totuși un sondaj Gallup publicat de Bloomberg arata ca dintre toți cetatenii țărilor ortodoxe, romanii sunt cei mai mari iubitori de NATO.

În istoria recentă, de la războiul din Vietnam până în prezent, luna martie a fost aleasă de Pentagon și strategii militari NATO drept „cea mai bună lună” pentru a merge la război:

COINCIDENȚĂ? Luna Martie, cea mai bună lună pentru Pentagon pentru a merge la război

În primele ore ale zilei de 24 martie 1999, NATO a început bombardarea Republicii Federale Iugoslavia. A fost în primul rând un război împotriva civililor:

19 ani de la războiul de agresiune al NATO împotriva SERBIEI: Cine sunt criminalii de război?

SERBIA dă în judecată NATO pentru bombele cu URANIU lansate în ’99

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button