X

Klaus Iohannis considera ca românii din dreapta și din stânga Prutului sunt doua popoare

https://www. facebook.com/ZiaristiOnlineRo/videos/1038102636380258/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE După declarația privind „cele două popoare”, Iohannis o dă la întors, declarând că nu ar fi spus „popoare diferite”, ci națiuni diferite.

„Nu, am spus că suntem națiuni diferite, nu popoare diferite. Sunt sigur”, a declarat Iohannis, la Bruxelles, conform antena3.ro

Ascultați vă rugăm începând cu minutul 1:09:42:

Intrebarea din sala:

“Este vorba de unirea României cu Moldova, de ce nu s-a făcut în Anul Centenar și de ce nu s-a încercat nimic? Doar numărul 2 a vorbit ceva, însă foarte neclar și nimeni nu a încercat să facă ceva, un referendum. Parlamentul sunt convins că nu va vota niciodată această Unire, și de asta vă întreb pe dumneavoastră de ce şi când va fi posibil să facem acest referendum, să ne unim cu Moldova?”

Raspunsul lui Klaus Iohannis:

“Când ambele popoare vor hotărî că vor acest lucru, atunci se va întâmpla”

Citiți vă rugăm și:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

Marioneta Iohannis manipulează și după referendumul pro-familie: „Românii i-au tratat cu flit pe cei care au promovat referendumul”. Poate un creștin să mai voteze un astfel de antihrist?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Eretic,trădător,antiroman vândut intereselor străine,mincinos si traficant de copii!Asta este o caracterizare mai apropiată de adevăr!Nu are legimitatea sa ne reprezinte ca națiune,fiind împotriva ei!

  2. Acesta bestie cu chip de om nu-si poate ascunde dispretul si ura fata de Romani. Trebuie dat un vot de blam robotului neamt retardant si pnlului, o scursura de partid, prin Neprezentarea in masa LA europarlamentare. Cine se duce sa voteze la europarlamentare, isi da acceptul sa se lase condus de la bruxelles. Iar referendumul, scuzati expresia, sa si-l vare in orificiul cu care graieste.

  3. Titlul articolului este greșit! Prutul separă România de Republica Moldova, nu Nistrul!
    Nistrul separă Republica Moldova de regiunea separatistă Transnistria, oficial de Ucraina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button