X

MĂCEL la 2 moschei din Noua Zeelandă. Un australian a ucis cu sânge rece 49 de persoane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atac armat în Noua Zeelandă.  Cel puţin 49 de oameni au fost ucişi în atacuri asupra a două moschei din oraşul neozeelandez Christchurch, în timpul rugăciunii de vineri

Un atac armat de proporţii, calificat oficial drept terorist, a făcut 49 de morţi şi aproape 50 de răniţi în două moschei din oraşul Christchurch, în Noua Zeelandă. Presupusul atacator a fost prins, fiind vorba de un cetăţean australian de 27 de ani.

Unul dintre autorii atacului din Christchurch, un australian de 28 de ani, s-a filmat în timp ce se ducea la una dintre moschei, scrie presa din Noua Zeelandă

Atacatorul s-a identificat ca fiind “Brenton Tarrant” – un bărbat alb, de 28 de ani, de origine australiană, conform presei locale, iar Twitter a închis un cont de utilizator pe acest nume.

Comisarul de poliţie Mike Bush s-a declarat îngrijorat că filmarea se regăseşte pe reţelele sociale şi a precizat că poliţia face demersuri pentru ca aceasta să fie ştearsă.

“Nu ar trebui să fie în spaţiul public”, a spus el.

Presa australiană a anunţat că poliţia antiteroristă din New South Wales desfăşoară operaţiuni în zona Coffs Harbour. Nu se ştie dacă “Tarrant” era din Coffs Harbour, dar cu siguranţă era din New South Wales, conform presei australiene.

Se crede că bărbatul ar avea familie în Grafton, la nord-est de Coffs Harbour.

El a început să transmită live în timp ce mergea către moscheea Al Noor Mosque. În duba sa s-ar fi aflat arme, muniţie şi canistre cu benzină.

El a luat arma şi a intrat în moschee, iar prima victimă fost împuşcată chiar la uşă, conform New Zealand Herald. Bărbatul avea asupra sa cel puţin o armă automată şi mi multe rezerve de munţie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Ar trebui semnalate niște probleme aici.
    Atacatorul pretindea că este creștin și că răzbună în acest fel Europa. Un astfel de demers – dacă nu cumva o fi programat – are câteva rezultate:
    1. înmuierea inimilor celor care aparțin așa-zisei “lumi creștine” în ceea ce privește musulmanii, practic augmentarea ecumenismului sincretic care acum domină întregul glob pământesc. Pe principiul: “toate credințele sunt bune”.
    2. Un alt efect ar fi identificarea extremiștilor din lumea așa-zis “creștină”. Deja ortodocșii care se poziționează clar împotriva homosexualității și împotriva imigrației programate sunt considerați extremiști și fanatici.

    3. Acest atentat nu este un simplu atentat. Este o făcătură bine ticluită pentru ca păpușarii lumii să izoleze cât mai bine pe cei care mai lupta cât de cât pentru adevăr.

  2. Aș merge chiar mai departe cu considerațiile.

    De ce imaginile atacului sunt lipsite de momentul efectiv al atacului și de filmarea victimelor măcelărite?

    Singurele imagini care ne-au fost oferite sunt cele cu victimele întinse pe targă acoperite cu o pătură.

    Aș vrea să vă amintesc că în cazul atacului din redacția ziarului de satiră Charlie Hebdo din Paris, imaginile furnizate de acolo ridică multe semne de întrebare.

    Inclusiv prinderea atacatorilor ridică multe semne de întrebare.

    Eu vă propun să stăm bine și să nu punem botul.

    Departe de mine gândul de a mă prezenta ca pe un insensibil la suferințele oamenilor.

    Dar credeți-mă, cei care realmente sunt insensibili la suferințele oamenilor sunt păpușarii.

    Pentru ei noi suntem doar niște cifre de statistici.

  3. Dincolo de batjocora evidentă: sunt atacate 2 moscheii într-un oraș cu numele Christchurch (Biserica lui Hristos) pe link-ul de mai jos este o analiză a înregistrării realizată de atacator în timpul atentatului:
    https://153news.net/watch_video.php?v=6UM2NR5DXS97
    aici apar numeroase “glitch-uri”, flacăra generată în mod normal de armă atunci când se trage apare la metrii distanță față de arma propriu-zisă, gloanțele deși ucid victimele nu lovesc și pereții chiar dacă se trage direct în ei etc.
    În mod evident este un atentat regizat unde nu a murit absolut nimeni si s-au folosit “crisis actors”.
    Ca o notă mai veselă sau nu, organizatorii nu ne-au uitat nici pe noi: romanii creștin ortodocși, va las să descoperiți aici ce anume: https://www.romaniajournal.ro/world/new-zealand-twin-terrorist-attacks-kill-49-at-christchurch-mosques-name-of-a-romanian-prince-on-a-charger-used-by-attackers/

  4. Bine zis făcătură dl Filip Stoler ,de fapt toate atacurile teroriste începând cu 11 09 2001 sunt regizate de papusari ca făcând parte din NOM mai precis la capitolul “o singura religie universala”

  5. O noua facatura a serviciilor secrete pentru a merge mai departe cu agenda lor de instaurare a Noii Ordini. Ce vrajeala la ai, auzi cica era numele lui Stefan cel Mare pe arma. Ce vrajeala!

  6. in agenda papusarilor s a ajuns la pagina “ORTODOX”

    foarte bun comentariul dl Stoler Filip

    Bravo!

    Doamne Ajuta!

  7. E clar că acest atac face referire exact la “România xenofobă”, așa cum ne acuza Europa. Cum altfel ar putea arăta lumii întregi că “ortodoxia este o religie a urii și a răzbunării”? Cu toti refugiații trimiși peste noi, au văzut că e liniște în țară și că nu apar conflicte, și s-au gândit ei cum sa atace ORTODOXIA.
    Acum toți cei fără de Hristos vor înghiți gălușca și vor cataloga acest act că fiind inspirat de credința ortodoxă.
    ANTIHRIST și ucenicii lui!!
    Doamne miluiește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button