X

Cumpărați de la Kaufland? Atunci sprijiniți pervertirea propriilor copii

Image result for kaufland

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Să începem cu definiția cuvântului „copii”, conform Dexonline:

COPÍL1, copii, s.  m. 1. Băiat sau fată în primii ani ai vieții (până la adolescență). ◊ Copil de școală = copil care a depășit vârsta de 7 (sau 6) ani și merge la școală. Copil mic (sau, pop.de țâță) = sugar. ◊ Loc. adv. De (mic) copil = din copilărie. „

Lanțul de hypermarketuri Kaufland, susține otrava identității de gen băgată în capetele copiilor de către ONG-ul „Tineri pentru tineri”, pe care acesta îl finanțează din profiturile obținute în România:

Asociația „Tineri pentru tineri”, un ONG care își propune „promovarea accesului tinerilor la educație/ informare și servicii de sănătate, cu accent pe sănătatea reproducerii, planificare familială și pe formarea abilităților privind viața de familie”, a editat un „caiet de curs pentru elevi” în care se promovează teoria gender, iar identitatea de gen „reprezintă modul cum fiecare individ se percepe din punct de vedere biologic, ca bărbat sau ca femeie”.

„Sănătatea reproducerii” și „planificare familială” reprezintă eufemisme folosite de stânga pentru avort și metode contraceptive. Grupurile „țintă” ale Tineri pentru tineri sunt, conform siteului oficial, inclusiv copii de 10 ani. „Adolescenți: 10-19 ani (10-14 ani, 15-19 ani),Tineri: 15-24 ani”, scrie sursa citată.

Jurnalistul Gabriel Popa a comentat ceea ce se afirmă în respectivul „caiet de curs”, proiect finanțat de Kaufland. Asociația „Tineri pentru tineri” a fost finanțată prin celebrele fonduri norvegiene, dar și de Comisia Europeană.

„Identitatea de gen reprezintă modul cum fiecare individ se percepe din punct de vedere biologic, ca bărbat sau ca femeie” – așadar, genul este în capul nostru, și există bărbați prizonieri în corpul unei femei, și femei prizoniere în corpul unui bărbat. Soluția? – tratament cu hormoni și operație de schimbare de sex efectuate cât mai repede; orice chestionare a acestei dogme este „transfobie” (rudă apropiată cu homofobia).

„Însă rămâne la latitudinea noastră să alegem caracteristicile care ni se potrivesc: fiu/fiică ascultătoare sau rebelă” – așadar, să-ți asculți sau să-ți disprețuiești părinții este o alegere a unei caracteristici „care ți se potrivește”. Ca și cum ai alege cu ce ojă să te dai sau cu ce culoare să-ți vopsești părul.

Porunca aia cu „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți…” este doar o relicvă retrogradă, din Evul Mediu.

Și o listă de întrebări despre valori fundamentale ale familiei, parșiv amestecate cu tot felul de „progresisme” – valori care sunt denumite „opinii”. Copiilor li se atrage atenția că în nici unul dintre acele cazuri „nu există un răspuns corect”; altfel spus, nu există ADEVĂR. Există doar un singur adevăr, care este DOGMA că genul este în capul nostru.

Iar toată această ÎNDOCTRINARE ar trebui să-ți formeze „abilități pentru viață” și să-ți dea „o stare de bine”. Cam la fel cum spălarea pe creier pe care o făceau vechii bolșevici ne dădea, tuturor, „o stare de bine” ”, afirmă Gabriel Popa, editorialist ActiveNews.

V-ați lămurit oameni buni ce fac ăștia de câte ori intrăm în Kauflandul local? Practic își bat joc de copiii noștri.
Câteva comentarii edificatoare:
” Toți nenorociții ăștia ar trebui boicotați! Practica asta este destul de răspândită în vest, e cazul să o aplicăm și noi.
Toate gunoaiele care pun prezervative (sau asemănător) la casele de marcat sau oriunde trebuie evitate.Sunt gunoaie pentru că urmăresc doar profitul. Știți ce au răspuns telefonic de la Kaufland când i-am intrebat acum 5-6 ani DE CE sunt prezervative fix LA CASELE de marcat contra bunului simț? Că sunt „mărfuri de impact”, se vând, domne. Dar acuma mă întreb chiar și ce profit pot să aducă astea?
„Și a zis către ucenicii Săi: Cu neputință este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!
Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară și ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceștia mici.”Vai voua celor care ii invatati pe copii sa curveasca de mici, in loc sa-i invatati despre infranare, mancare cu masura, activitati sportive, prin care pot directiona energia sexuala – catre o crestere si dezvoltare armonioasa !Vai voua Dascalilor (Profesori sau Invatatori), care va lasati angrenati in acest malaxor al Diavolului – de a educa gresit copiii, caci veti raspunde pentru „acestia mici”, cu insusi sufletul vostru !
Caci ce vor pacatui din cauza indrumarilor voastre gresite, sau prin nepasarea voastra, de le voi se va cere !
Si nu va fi putin lucru !Vai voua ONG-isti si lucratori in fundatii platite de alte tari, care pentru niste „arginti”, impingeti in „prapastia curviei” mii de copii nevinovati !Vai voua celor care trebuie sa aparati TARA (SRI, Presendintie, Parlament, Guvern, si alte institutii), dar voi dormiti in nepasare, ba chiar ii ajutati pe acesti nemernici sa distruga tineretul – care este viitorul tarii !Ati fost platiti cu bani grei – din sudoarea Romanilor – ca sa-i protejati pe ei si pe copiii lor, si voi i-ati vandut dusmanilor !
Vai voua, cand va sosi ziua decontului divin !…

Probabil sunt unii oameni care se intreaba – dar ce-i gresit in ce fac aceste fundatii si ONG-uri care instiga copiii la sexualitate prematura, masturbare, pilule contraceptive ?..

Pai iata de ce-i gresit :
– In timpul unui act sexual, corpul omului da tot ce-i mai bun el, pentru ca Procreeaza. Asa L-a setat Dumnezeu, pentru ca pruncul care se va naste, sa ia tot ce-i mai bun din parinti.
Ce se intampla cu niste copii aflati la varsta pubertatii, care vor fi invatati si instigati sa curveasca (fie intre ei, fie masturbare) ?
Ei vor intra intr-un cerc vicios, din care nu vor mai putea iesi.. ; nu se vor mai putea infrana !
Revenind la ce am spus mai sus, inseamna ca, trupul (trupurile) lor, vor fi stoarse de vlaga de cateva ori pe zi (mai ales cei care cad in pacatul masturbarii).
Deci, ce se va alege de ei dupa o anumita perioada de timp ?..
Vor slabi la minte si la trup. Va fi vai de ei. Nu vor mai fi capabili sa invete sau sa retina ceva.
Pentru ca fizicul si psihicul le este la pamant..
Deci, iata viitorul tarii – pe butuci !– Fetele care practica curvia, nu se v-or mai putea lega sufleteste de cineva..
Nu vor mai fi capabile sa iubeasca cu adevarat..- ca si o bucata de scoci – prima data se lipeste bine, a doua oara se lipeste mai putin, a treia oara mai deloc.. – si uite asa ajung tinerii la divort..
Deci, iata familii distruse..
Te bucuri Kaufland-ule ? 
Te bucuri.., ranjesti probabil.., caci cu banii pe care ii iei de la parinti, le distrugi copiii !

In loc sa faci sali de sport, bazine de inot (chiar sa te aliezi cu Guvernul in astfel de actiuni), caci doar prin sport tinerii isi pot consuma energia sexuala si o pot transforma in energie necesara unei dezvoltari armonioase.., mai lesne iti e sa finantezi dusmanii tarii (tara din care te infrupti – si nu putin..).Si nu le e de ajuns acestor dusmani ai tarii ca arunca in curvie copii nevinovati.., ii invata si sa foloseasca pilule contraceptive si sterilete – care provoaca boli grave, cancer, tromboflebita, etc..

Aici puteti vedea cum instiga aceasta fundatie, pe tineri sa consume alcool pe plaja si sa curveasca:
https://yadi.sk/i/JYMKZpaSf58MS

Oare chiar nu mai e nimeni capabil in tara asta sa scoata in afara legii aceste ONG-uri si Fundatii nenorocite, care pur si simplu distrug tara prin actiunile lor ?
Chiar asa guvernanti de PAIE avem ?

E clar că împotriva noastră se poartă un război psihologic și copiii sunt o țintă predilectă pt că sunt mai ușor de manipulat. Problema este că nu ne putem baza pe nici o instituție a statului ca să riposteze în vreun fel, din contră ele sunt infiltrate de persoane cu vederi globaliste marxist-culturale. Luați exemplul generalului de la SRI Sorin Gabriel Cozma care folosește tocmai argumentele globaliștilor legate de imigrație – avem nevoie de imigranți (500.000!!) pt că nu avem forță de muncă; asta în condițiile în care românii pleacă din țară pt că nu au locuri de muncă. Același lucru este valabil și în cazul partidelor (pline de sexo-marxiști), ministerelor etc..”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Copiii de astazi care sunt pervertiti prin fel si fel de teorii ,cum este exemplul ong de mai sus, vor ajunge cel mai probabil pacienti pt psihiatrii de maine. Asta apropo de articolul cu psihiatri publicat acum cateva zile. Trist.

  2. Ieri am fost la cumpărături și am evitat să merg la Kaufland tocmai din acest motiv. Am preferat să merg.mai departe cu toate că eram un client aproape fidel.. am in proximitate două magazine Kaufland.
    In legătură cu același subiect, mărturisesc că nu mai cumpăr și nici nu mai consum CocaCola și Pepsi deoarece cele două companii au desfășurat activități care contravin valorilor mele: Coca-Cola a făcut campanie pro Lgbtq la referendum – deci boicot Coca-Cola – iar Pepsi utilizează un aditiv extras din fetusuri de copii avortați – deci boicot Pepsi. In curând sper să renunț și la Lidl – vezi acțiunea lor de a scoate crucile de pe cutiile de iaurt grecesc – au schimbat ambalajul. Să vedem ce o să facă guvernul cu supermarket-urile alimentare promise.
    Doamne ajută!

    1. A boicota toate aceste lanturi straine : kaufland, lidl, auchan, carrefour, mega image, penny e normal si ar trebui sa facem asta. Trebuie sa ne intrebam cu ce ramanem …Ce alte magazine alimentare autohtone mai exista? Eu stiu de Unicarm de exemplu dar nu stiu daca sunt si altele.
      In unele orase a mai ramas cate un Real dar in rest…n-am idee.

  3. Nu mă supără faptul că ați preluat materialul de pe blogul meu, chiar vă încurajez să continuați, dar o legătură (link) cu articolul, chiar se cuvine. Nu e nevoie să publicați comentariul. Aștept.

    1. este link la inceputul articolului, dar de data aceasta nu a fost salvat la publicare si nici nu am verificat, cum facem de obicei.
      ne cerem iertare si multumim pentru incurajari.
      Doamne, ajută!

  4. Întrebare: Si Auchan este intrat in mizeria aceasta a promovării ideologiei de gen? Pentru ca eu imi fac cam de acolo cumparaturile…. ca sa stiu pe viitor… Multumesc!
    Vai, vai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button