X

„Ai grijă ce-ți dorești…” : egalitatea cerută de feministe ar putea obliga TOATE FEMEILE să se înscrie pentru recrutarea militară și să lupte în viitoarele războaie.

Cu siguranță că feministele americane nu vorbesc în numele tuturor femeilor din America dar știți cum se spune: copilul care plânge mai tare, acela primește primul de mâncare.

Așa și cu feministele. Au tot strigat cât au putut de tare că vor „egalitate” în toate cele și la orice nivel în societatea americană încât acum primesc, în sfârșit, ceea ce și-au dorit.

Problema este  că același lucru îl primesc toate celelalte femei, chiar dacă nu și-au dorit asta.

În speță, mișcarea feministă pentru egalitate a ajuns până în punctul în care se pune foarte serios problema de a li se cere femeilor să se prezinte la oficiile de recrutare în armată.

Asta pentru că bărbații sunt obligați să o facă.

După cum relatează reporterul PJ Media, Tyler O’Neil, o organizație a bărbaților a intentat un proces federal, susținând că actuala obligativitate exclusivă a bărbaților de a se înregistra la serviciile de recrutare militară prin Sistemul de Selecție pentru Încorporare (SSI) este neconstituțională.

Până în prezent, cel puțin o instanță federală de judecată le-a dat dreptate.

Un judecător federal din Texas a hotărât săptămâna trecută, în cadrul unui proces intentat de Coaliția Națională a Bărbaților (NCFM), că Sistemul de Selecție pentru Încorporare (SSI)  încalcă prevederile anti-discriminare din Constituție prin faptul că numai bărbații sunt obligați să se înregisreze la recrutare.

Într-un interviu acordat lui O’Neil, un avocat al NCFM, Marc Angelucci, a spus că, în cazul in care SSI va face apel împotriva hotărârii, foarte probabil că apelul va fi respins întrucât discriminarea e vizibilă de la o poștă. Ba, mai mult, aproape sigur Congresul nu va vota o legislație care să elimine obligativitatea bărbaților de a se prezenta la recrutare astfel că, la un moment dat, femeile vor fi și ele obligate să o facă.

„Înregistrarea pentru recrutare exclusiv a bărbaților, stabilită de Legea Selecției în Serviciul Militar, încalcă prevederile Celui de-al V-lea Amendament al Constituției SUA, a hotărât judecătorul Gray H. Miller.

Deocamdată, hotărârea lui Gray nu va schimba modul în care operează Pentagonul. Departamentul Apărării va cere în continuare doar bărbaților să se înregistreze. De asemenea, o comisie formată din 11 memebri și numită de Congresul American va efectua un raport despre tema includerii, de anul viitor, și a femeilor în regimul de recrutare.

Femeilor, și pentru asta îi puteți cere socotoeală lui Obama

„Din punctul de vedere al comisiei, hotărârea judecătorească în sine nu schimbă nimic”, a declarat pentru cotidianul USA Today Joe Heck, general în rezervă și actualmente congresman care prezidează Comisia Națională pentru Servicii Militare, Publice și Naționale.

Ziarul mai notează că obligativitatea femeilor să se înregistreze pentru recrutare este doar unul dintre finalurile posibile ale bătăliei din justiție. Este foarte posibil Congresul să elimine și obligativitatea bărbaților de a se înregistra pentru recrutare, deși această direcție e mai puțin probabilă, în condițiile în care Rusia și China devin amenințări tot mai mari.

Trecând peste „profeția” lui Angelucci că SSI va pierde apelul în instanță, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Justiție al SUA, Kelly Laco spune că guvernul nu prea va avea de ales decât să repecte o lege a Congresului. Gray este membru al Celui de-al Cincilea Circuit, așa încât apelul se va putae face într-o instanță din New Orleans.

Dar stați, nu cumva Curtea Supremă a SUA a decis în 1981 că excluderea femeilor din procesul de recrutare este ok? Ba da, în cazul Rostker vs. Goldberg înalta curte a hotărât că, din moment ce nu există posturi de combatant la care pot aplica și femeile, în acest caz obligativitatea stabilită de Congres ca numai bărbații să fie înregistrați pentru recrutare este de bun simț. Prin hotărârea sa, judecătorul Miller a stabilit acum că situația s-a schimbat.

„Totuși, în aproape patru decenii de la cazul Rostker, oportunitățile pentru femei în armată au crescut dramatic”, scrie el. „În anul 2013, Departamentul Apărării a eliminat oficial toate restricțiile bazate pe gen. Astfel, femeile sunt acum eligibile pentru toate posturile militare, inclusiv pentru cele combatante”.

Cu alte cuvinte, femeilor, dați vina pe liberalismul și supunerea lui Obama în fața cererilor feministe.

Legea în cauză este Legea Selecției în Serviciul Militar; Congresul va trebui să o modifice pentru a se alinia hotărârii instanței federale, dacă hotărârea lui Miller rămâne valabilă și după apel.

NOTĂ OrtodoxINFO

Fără niște ardei iute nu se poate. Ne scuzați, nu ne putem abține…

Vă mai amintiți Sora 13? Cei cu părul pornit spre încărunțeală s-ar putea… Era vorba în filmul ăla chinezesc, în linii mari, de o fătucă a cărei famile nobilă e căsăpită de nu știu ce conspiratori, ea scapă, jură să se răzbune, învață kung-fu și, când apare ocazia, bate la ăia de le iese chi-ul pe nas. Clasica poveste de film de acțiune slăbuț, de prin anii ’80. A rulat pe toate ecranele fostului bloc comunist și a fost cam singurul memorabil cu o femeie în rolul principal al justițiarului cu mușchi, asta datorită coregrafiilor marțiale destul de reușite.

Ce vede însă astăzi jandarmul mondial și nu numai el, când se duce la cinema, când ia telecomanda TV în mână sau când mai caută un „onlain”?

Păi, amatorii de filme Marvel o văd pe Scarlett Johansson, musai îmbrăcată în mulăciuni din piele neagră, portretizând-o pe Văduva Neagră, o fostă spioană rusoaică (deci, fostă „rea”) convertită la sfânta doctrină a democracy-ului american și care, deși minionă și delicată, la nevoie mută fălci și rupe coaste de masculi cât dulapul, de rămân ăia fără aer. By the way, tot Scarlett este, în alt film SF – Ghost In A Shell, maiorul de poliție Mila Killian. Pe scurt: maior Killian pe moarte, luat creierul de maior și mutat într-un robot care-i semăna perfect, după care iar cafteală dată băieților răi. Aici nu e doar cu feminism, e si cu transumanism, adică cu pus sufletul („ghost” – pe americănește) într-un recipient făcut de om, nu de Dumnezeu. Plus cyborgi, cipuri și alte asemenea delicatese. Foarte drăguț!!! În pauza de cafea, citiți aici:

Filmul “CHAPPiE” sau SUFLETUL pe STICK. Un film manifest al RELIGIEI TRANSUMANISTE pentru o LUME NOUA

TRANSUMANISMUL doar pare ca este despre stiinta. De fapt este despre LUCIFER. O recunosc chiar ei. Iata ce spune transumanistul Max More

Forțele armate SUA vor să transforme SOLDAȚII în CYBORGI. „Proiectul Super-Soldatului”: TRANSUMANISM prin IMPLANTARE cerebrală pentru CONTROL mental TOTAL

Dar o mai văd bizonii și pe sergentul Rita Vrataski (Emily Blunt) făcând echipă cu maiorul William Cage (scientologul Tom Cruise) în filmul Edge of Tomorrow. Soldatul Rita Vrataski (EA, deci, puternică și curajoasă) este „cea mai eroină” în lupta cu niște monștri extratereștri și, totodată, opusul maiorului Cage, propagandist care se fofilase abil până atunci ca să nu ajungă pe front (EL, molâu și laș). Rita Vrataski este singura femeie într-o armată de duri îmbrăcați în armuri mecanizate și noul simbol al curajului militar, pus pe toate afișele. Dacă numele personajului vă sună artificial, așa și este, pentru că probabil e conceput ca să pară slavo-prusaco-franco-latino-orice…, adică oricare Janină feministă – de la New York până la Urlați – să se regăsească în Rita Vrataski.

Să mai pomenim de filmul Wonder Woman, având-o ca protagonistă pe Gal Gadot, actriță cu stagiu militar complet (trei ani) în armata israeliană? Să mai amintim și de mai vechiul film G.I. Jane (poate cu el trebuia să începem…), în regia lui Ridley Scott, în care Demi Moore se rade în cap și personifică singura femeie-soldat dintr-o cazarmă întreagă de bărbați? Evident, ea va salva situația în film, deci… Dar de seria Alien (tot Ridley Scott), cu celebra Ripley, mai e nevoie să zicem ceva? Dar Xena? Dar Sheena – prințesa junglei? Dar Rey, noua „cavaleriță” Jedi din Războiul Stelelor?

Chinezescul Sora 13, film al cărui scop principal nici măcar nu fusese acela de a promova feminismul,  e doar o șoaptă gâtuită pe lângă propaganda hollywoodiană feministă asurzitoare din ultima jumătate de veac. În acest context, nu vi se pare că hotărârea judecătorului din Texas vine exact la momentul potrivit, că are un fundament atent construit de propagandă de-a lungul deceniilor, exact pe acest subiect..?

Mai degrabă, pare fix în linie cu ce-și doreau păpușarii, venindu-le ca o mânușă. Mare mirare dacă procesul nu a fost inițiat special pentru a crea cadrul necesar pentru recrutarea obligatorie a femeilor, cot la cot cu bărbații. Acea Coaliție Națională a Bărbaților spune despre ea însăși, chiar pe frontispiciul site-ului propriu, că este „gender inclusive” – adică bărbăția membrilor săi nu trebuie neapărat să fie fizică, ci doar corectă politic, dacă ne înțelegeți… Site-ul e plin de articole despre hărțuire sexuală a bărbaților, despre discriminarea lor, etc. De aici și îndoiala noastră privind „partea vătămată”, coaliția părând, de fapt, o organizație construită după chipul și asemănarea celor feministe, doar că e mai recentă, din 1977. Și e pro-bărbați. Indiferent ce-or înțelege ei prin „bărbați”…

Întrebarea de 1000 de puncte: de ce? Poate de asta:

CONFUZIA DE GEN ȘI DISPARIȚIA ADEVĂRATEI BĂRBĂȚII

Decăderea lumii prin feminizarea bărbatului. METROSEXUALUL – victimă a iubirii de sine

Feminismul n-a avut niciodată legătură cu feminitatea ci cu masculinizarea femeii și eliminarea artificială a diferențelor firești, lăsate de Dumnezeu, dintre bărbat și femeie.  Încet, că nu se putea peste noapte, asta o știau foarte bine cei de la butoane. Astfel, trebuiau să aducă femeia mai la centru, prin programarea mentalului spre masculin. Așa au apărut feministele, care au tot cerut câte un lucru și care s-a aplicat tuturor femeilor. Au început cu chestii firești, de bun simț: drept de vot și locuri de muncă. Le-au primit. Au început să scadă salariile bărbaților. În familiile fără idei feministe au apărut probleme, că nu mai ajungeau veniturile bărbatului,  așa că au devenit și ele feministe. Apoi feministele au cerut pantaloni. Au venit și ei. Mai greu, dar au venit. Au cerut întâietate la tutela copiilor în caz de divorț, că așa e mai bine pentru ei, să crească lângă mamă. Deși acum erau ocupate cu locul de muncă și nu se mai putea îngriji de ei ca înainte, li s-a dat. Au înțeles că e greu și cu copil, și cu serviciu și că trebuie să aleagă. Și au ales: au cerut legalizarea avortului! Ce să vezi..!? L-au primit! Și uite așa s-a ajuns, de la femei creștine, doritoare de copii și cu frică de Dumnezeu, la asta:

Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria

URÂCIUNE: Feministe topless PRO-AVORT aruncă cu TAMPOANE, EXCREMENTE și STICLE INCENDIARE într-o catedrală catolică din Argentina

Iar sistemul le dă apă la moară, evident:

ONU IMPUNE AVORTUL „sigur, legal și accesibil”, chiar și pentru motive că mama ar suferi de depresie, anxietate, iar interzicerea avortului ar însemna „tratament crud, inuman și degradant”

Lăsând gluma puțin la o parte, să fim bine înțeleși: femeia nu este prelungirea tigăii sau a cozii de mătură, nu e sluga bărbatului și nici jucăria lui sexuală. Oricine gândește altfel nu e demn de a avea o familie! La fel, nici bărbatul nu este prelungirea ciocanului sau a târnăcopului și nici partea inutilă a „ștremeleagului”, cum spunea un banc feministo-șerpesc. Atunci când între bărbat și femeie este iubire și respect și, mai presus de acestea, amândoi au iubire de Hristos, toate frustrările și pretențiile feministe sau „masculiniste” devin cel mult niște glume proaste. Fiecare dintre cei doi își va prelua ca prin minune sarcinile familiei în cel mai firesc mod, fără alte fasoane, și se vor completa ca două părți ale aceluiași întreg. Și nici Leana nu va schimba țigla de pe casă și nu se va duce la război, nici Ion nu va țese la gherghef și nu se va ascunde, la ananghie, după fusta muierii.

Doamne-ajută!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Da asa e totul contra femeilor daca vor egalitate .Domnilor cei care faceti si comunicati legi Niciodata nu o sa fie egalitate prin iubire intre femei si barbati .pentru -ca femeile domnilor sant cu mult mai mult deasupra barbatilor .de asta domnilor .Cand pe umerii barbatilor vor sta ,societatile umane statele cu oamenii nascuti crescuti si educati oamenii doar atunci vom putea discuta de egalitate…..femeile nu contesta drepturile barbatilor.. cum o tot contesta barbatii la o cafeluta in wekk-end cu picioarele puse nonsalant pe masuta in stil American.lejer asteptand masa, haine curate si curatenia .si mii de probleme rezolvate de femei care vor egalitate. da femeile au castigat dreptul la munca…si sa munceasca cot la cot orele de munca ….unde i-si fac serviciul cu brio .dupa care incepe obligatiile casnice .si altceva domnilor ?.vreti sa faca armata femeile .foarte bine sa faca cine vrea si nu are familie .nu poti impaca si capra si varza …poate asa mai scade natalitatea pe pamant daca femeile i-si vor schimba rolurile ? Am tot respectul pentru tagma barbatilor care sant stalpul de sustinere al unui camin .dar niciodata sa nu uitati ca o casa fara suflet nu fac doi bani .pentruca sufletul unui casa este si va fi intotdeauna femeia …indiferent cat de discriminat sant ori unde in lume..De asta eu intotdeauna voi milita pentru familie.. militez pentru drepturile femeilor.. pentru-ca de acolo vine o educatie decenta…..pentru oamenii de maine . si ca sa mai zic Dumnezeu a dat de ajutor pentru barbat ca femeia este multilaterala in pricepere . Nu sa fie subjugata ..exploatata batjocorita.si violata… ci sa fie tovarasa de viata prin iubire intelegere si armonie..

    1. tanti ema, esti cam incalcita si cred ca ai scris si ai gandit (?) la oboseala… citeste urmatoarele doua comentarii si vezi ce ai de facut pe viitor! Cred ca ti-am mai spus-o: abtine-te de a mai comenta (mai ales cand esti obosita)!
      Alege : ori militezi pentru familie, ori pentru drepturile femeilor?! Ca sa stim in ce tabara esti.

  2. Se știe deja că feminismul este un construct social artificial aflat pe agenda celor care conduc lumea. În interviul pe care l-a dat Aaron Russo lui Alex Jones se spune acest lucru, și se explică și de ce s-a inventat feminismul. Așa că nu femeile au inventat feminismul și nici nu și l-au dorit. De ce a prins totuși atât de bine, ar trebui ca fiecare să se gândească și să-și dea răspunsul.
    Există un război care se duce de foarte mult timp împotriva familiei, și mai ales împotriva familiei creștine, și pentru asta se folosesc toate mijloacele posibile, între care feminismul este poate piesa cea mai grea. Și cum să faci ca să distrugi mai bine familia, păi distrugi mai întâi femeia, pentru că ea e cea mai interesată de întemeierea unei familii. Așa ai succes sigur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button