X

Parlamentul European vrea ca doar statele puternice să decidă pentru migrație și politica externă a UE

Atac fara precedent al globalistilor la integritatea statelor suverane ale Uniunii Europene – doresc sa controleze si sa decida migratia si politica externa a statelor membre. 
Uite ce vrea Uniunea Europeana – ce vrea este exact ce am spun de 2 ani de zile, aproape saptamanal.
Cine conduce UE? Germania, cu Franta pe post de Azorel, careia ii mai arunca vreun os atunci cand incepe sa latre prea tare. Deci, Germania.
Ce se vrea? Ca UE (Germania) sa decida in privinta migratiei si a politicii externe. Pentru moment doar, pentru ca in timp scurt, UE (Germania) va decide pentru tot ce misca-n Europa.
Ce inseamna asta, mai exact?
Ca statele nationale, suverane, asa cum le stim noi, nu vor mai exista. Din moment ce altcineva iti spune cu cine sa fii prieten si cati migranti subsaharieni iti vor veni-n tara, cat timp populatia muncitoare autohtona va plati si cat va plati pentru migranti (intre 2 si 5 ani) ca sa se integreze, unde sa stea (casele diasporei vor fi luate prin ordin UE si date migrantilor sau luate pur si simplu de acestia – se numeste squatting si este legalizat in multe tari occidentale) si tot asa.
Aberatii? Nu. Logica fara emotii. Aceasta este UE sustinut de Merkel, Macron, Tiemmermans, Soros, multe alte state, si la noi de Iohannis, Ciolos, Barna, Burduja, Andrei Caramitru, Corina Cretu. De aceea, alegerile europarlamentare sunt cele mai importante pentru soarta tarii noastre si a noastra ca popor, si ca oameni. Doar fuga in Asia, Africa si poate America Latina va va oferi cativa ani de viata asa cum o stiti – normala, cu lipsuri, dar normala. In America de Nord lucrurile sunt inca sub control sub Donald Trump, asa cum e el, cu bube-n cap, cu tot. Insa in Europa, situatia este presata de globalistii lui Soros, prin pionii Merkel si Macron, si acest an este decisiv.
Odata intrata-n cusca globalista, Europa va fi o inchisoare de neimaginat. Putina lume intelege. Am explicat pana mi s-au tocit degetele pe tastatura – Controlul va si total: migratia va fi coplesitoare (vedeti la NOTES pe Raw despre subiect – se doresc miliarde de migranti si au un raport de fezabilitate facut inca din 2010 de Consiliul European), statele se vor dizolva si vor deveni regiuni pe alte criterii decat cele de limba si traditii, se va instaura armata UE care va controla populatia revoltata, nu granitele UE, deoarece Rusia va fi o tara prietena.
Acesta este planul. Nu este o conspiratie (in fiecare e cate un element de adevar, dar nu sunt 100% credibile). Concluziile mele vin din informatiile curente politice, economice, geopolitice. Sunt deductii logice bazate pe informatie.
======================================
Anuntul de la Parlamentul European:
Parlamentul European (PE) a adoptat, miercuri, la Strasbourg, o rezoluție care cere abandonarea regulii unanimității în favoarea celei a majorității pentru adoptarea anumitor decizii europene, cum ar fi de pildă cele privind politica externă sau migrația, susținătorii rezoluției considerând că astfel va fi depășită opoziția unor state, transmite agenția EFE, scrie Agerpres.
Potrivit sursei citate, eurodeputatul socialist spaniol Ramon Jauregui s-a declarat încântat de faptul că “blocul pro-european din PE a obținut adoptarea unei rezoluții care evidențiază pericolul naționalismului și al retragerii atribuțiilor decizionale către statele naționale în defavoarea opțiunii integrării europene”.
„Migrația, îmbătrânirea populației, terorismul, securitatea, schimbările climatice, euroscepticismul, intoleranța și xenofobia sunt câteva dintre marile provocări ale UE”, a mai spus eurodeputatul spaniol.
În privința migrației, rezoluția pledează “pentru instituirea unei politici de azil globale la nivelul UE, estimând că acesta este un mod de a combate discursurile eurosceptice”.
Totodată, în rezoluție se mai cere ca protecția mediului să devină o prioritate a UE și de asemenea să se avanseze către o uniune a piețelor de capital și să fie desăvârșită Uniunea Economică și Monetară.
Rezoluția a primit în plenul Parlamentului European 407 voturi pentru, 196 împotrivă și 41 de abțineri.
referinta #1 – Punctele principale ale Pactului ONU de la Marrakesh, semnat si de Romania in 2018, decembrie
referinta #2 – Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana:
Conform studiului Comisiei Europene din 2010, Romania ar trebui sa primeasca aproape 216 milioane de migranti.
Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana
Raportul de 144 de pagini, după cum spune titlul, trece printr-o mulțime de detalii cu privire la cât de fezabila este relocarea a milioane de migranți, dar nu de miliarde.
Cu 8 ani în urmă, chiar înainte de a distruge Libia și de a destabiliza Siria, UE deja se gândea și insista asupra unei politici comune în domeniul azilului și a cotelor de distribuire a migranților, așa cum spune punctul 5 din Rezumat.
Cu toate acestea, faptele cele mai absurde nu sunt “pregătirile” lor pe termen lung pentru starea actuală pe care o are Europa, ci numărul și amploarea pe care le propun eurocratii pentru continentul nostru.
Pagina 112 a raportului lasă cititorul inmarmurit de brutalitatea numerelor, pentru ca ar face marea majoritate a populației indigene a acestor țări, minorități din țara lor.
Potrivit comisiei, Europa dispune de suficient spațiu și resurse pentru a reloca 3 până la 4 miliarde (!) “Refugiați”, cu un număr ridicol de persoane, cum ar fi 184 milioane de imigranți în Regatul Unit, 332 milioane în Finlanda, 440 milioane în Suedia, și retineti, 486 de milioane de migranți în Franța!
O jumătate de miliard de oameni în Franța, ca și când francezii nu aveau deja suficiente probleme cu politicile de migrare și înlocuire.
Rețineți, de asemenea, că aproape 4 miliarde (3. oamenii sunt echivalenți cu populația din Asia sau puțin mai mult de 3 Africi puse împreună.
Dacă s-ar întâmpla aceste fluxuri, s-ar transforma fața Europei și a fabrica națiunilor sale va fi de nerecunoscut.
Lucrarea se îndreaptă apoi asupra modului în care ar avea loc aceste mișcări de migrație și asupra modului în care relocarea acestor ‘roiuri’ enorme de oameni ar bloca întreaga Europa, fiecare deal, fiecare câmpie, fiecare bucată de teren agricol ar fi complet ocupat și alocat unor oameni care nu sunt nativi ai Europa, iar cetatenii europeni nici nu ar mai avea nici macar posibilitatea să evadeze, nici măcar in regiunile rurale.
Pe lângă faptul că ar fi un dezastru complet al civilizatiei europene, dar ar fi si o catastrofă completa de mediu si ecologică, daca analizam țările poluate cu peste 1 miliard de persoane, cum ar fi India și China.
Documentul: “Studiu privind fezabilitatea înființării unui mecanism de relocare a beneficiarilor de protecție internațională” – 2010, Comisia Europeana:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Si care ar fi lista partidelor moderate care mai pot fi votate pt UE ?
    PSD este obligat prin apartenenta la social-democratie. sa fie de acord cu legislatia LGBT, deci nu poate fi votat pt UE.
    PNL inseamna Johanis. USR, PLUS la fel. Ponta la fel si in plus e cu moscheile. PMP Basescu sa nu mai vorbim.
    ALDE ar fi dar e neclar. Tariceaniu a vandut mostenirea Gojdu si e obedient serviciilor secrete maghiare.

    Pe ultimul sondaj curs nu se vede altceva:

    https://www.stiripesurse.ro/cum-voteaza-romanii-pe-regiuni-i-in-func-ie-de-rural-urban-psd-conduce-autoritar-in-muntenia-i-moldova-pnl-adjudeca-ardealul-infografie_1326798.html

    PS: In lipsa unui candidat independent, ALDE devine “raul cel mai mic” in conditiile in care Norica Nicolai si Mircea Diaconu si-a facut datroria fata de poporul roman.

    Voi cum vedeti lucrurile ?

    1. Eu le văd diferit. Trebuie mers la orice referendum, pentru că este democrație. Însă nu trebuie mers la alegeri, întrucât așa se legitimizează clasa politică. Nimeni nu este așa cum trebuie să fie, deci nu avem pe cine vota! Dacă cineva chiar vrea să facă un bine în politică, nu este lăsat de sistem! Știu că mulți votează PSD, primind pomană electorală, însă nu trebuie să ne lăsăm manipulați în a vota, întrucât alții, chiar dacă nu fură, vor să ne distrugă prin alte mijloace, așa cum o face USR, ciuma ciumelor! Cei care urlă ca disperații să votăm la alegeri, în numele unei false democrații, au spălat pe creier pe mulți, convingându-i să nu voteze la referendum! Trebuie să ne lăsăm de avorturi, dacă vrem să ne fie mai bine! Iar în privința votului, să vedem ce părere are OrtodoxInfo.ro! Bine ar fi să o respectăm! Întrucât în preajma oricărui prilej de vot, apare sigur un articol!

  2. Îi adună pe toți la un loc să poată să-i extermine mai ușor…isteață mișcare. Să nu uităm că scopul final este reducerea populației.

  3. Ma gandesc ca suprapolulează Europa si le va fi astfel mult mai usor sa ne elimine prin razboi. Si asa vor rămâne intre 500 milioane – 1 miliard de oameni pe planetă, după cum spun profetiile.

  4. Rugaminte catre Redactor:
    Va rog explicati ce inseamna squatting? Ne putem pierde propriile locuinte? Sau, vom fi obligati sa le impartim cu migrantii? Ca peste 200 de milioane de migranti trebuie sa aiba acoperis….
    Multumesc frumos!

    1. Intrarea ilegala intr-un imobil nelocuit, a carui proprietar poate fi in alta localitate sau in alta tara, pentru a locui acolo. Precum se mentioneaza in https://www.theguardian.com/money/2011/oct/06/what-to-do-squatters-property intrarea prin efractie propriu-zisa este ilegala dar daca legislatia e permisiva trebuie si dovedit ca cei care locuiesc ilegal au fost cei care au patruns prin efractie. Si le mai dau si drepturi, nu-i atat de simplu ca cei pagubiti sa cheme politia sa-i dea afara. Practic prin legiferarea squattingului guvernele au mituit boschetarii sa stea cuminti, sa nu dea in cap, iar acum vor mitui migrantii.

  5. “la comun” in lagarul ue… , doar pt asta ne-am “luptat” sa intram .. . Unitate, fraternitate ..

    https://www.agerpres.ro/social/2019/02/19/romania2019-eu-mai-ue-introduce-masuri-de-securitate-mai-stricte-pentru-cartile-de-identitate-format-uniform-in-uniune–261061

    de acum mai lucrat, mai sigur, mai curat … . Contactless

    auzi la ei, pe langa inventia demonica a piesei, ineptie, cica contactless sigur!! Da, e foarte sigur.

    oricum, daca vom accepta asa ceva ca popor suntem deja terminati ..

  6. Cred că ce se spune la începutul articolului ar trebui serios luat în calcul. În Apocalipsă spune să ieșim din mijlocul fiarei, să fugim, și dacă am uitat haina să nu ne întoarcem după ea. Posibil ca în America de Sud antihristul ce va veni va avea o putere mai mică. În plus acolo ai loc unde să fugi, jungla amazoniană, etc, și nu poți muri de frig dacă nu ai locuință încălzită iarna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button