X

A spus comisarul TRAIAN BERBECEANU despre MIRCEA BADEA ca trebuie batut pe strada pana la ruperea oaselor?

Foto: https://www.mesagerulhunedorean.ro/mesajele-lui-traian-berbeceanu-catre-alina-bica-la-puscarie/

Mai jos e o captura de pe facebook, postata de o anumita parte a mass-media, care in general critica activitatea DNA. N-am vazut ca cealalta parte a mass-media sa fi scris ceva pe tema asta. Dar poate n-am vazut bine.

Foto: https://www.dcnews.ro/berbeceanu-badea-trebuie-batut-zilnic-nu-in-ring-pe-strada_635923.html

Adica, Traian Berbeceanu ar fi scris pe facebook:

“Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru si aparat de protectii. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum troznește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?”

Cineva numit Septimiu Pan il intreaba:

“Parca numai el? Sunt atatia care ar merita calcati in picioare pentru lucruri mult mai grave. Si, totusi, nu o facem, nu-i asa, dom comisar?”

Iar Traian Berbeceanu ii raspunde:

“Da. DA!”

Daca intr-adevar Traian Berbeceanu a scris asa ceva pe facebook, este foarte grav. Caci el a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba. E mai grav decat ceea ce a postat politistul Marian Godina:

Dacă murea Mircea Badea, cine era tras la răspundere? Cine ajungea la puscarie?

Sa ne amintim ca Antenele i-au luat apararea lui Traian Berbeceanu pe vremea cand DIICOT-ul condus de Alina Bica il bagase la puscarie:

https://radu-tudor.ro/declaratii-emotionante-traian-berbeceanu-la-antena-3/

Intre timp insa, fiind in tabere diferite, intre Mircea Badea si Traian Berbeceanu (un sustinator declarat al DNA) au inceput schimburi de ironii, de replici și comentarii acide – primul in emisiunea sa, al doilea pe pagina sa de Facebook. Dar ultima postare (daca intr-adevar a fost scrisa de el), deja e mult prea mult. Ce-a ajuns tara asta daca un comisar (fie el si fost) scrie asa ceva? Asa se apara justitia? Cand nu ne convine ce spune cineva, ii rupem oasele pe strada? Asa cladim un stat de drept? Pana unde s-a ajuns cu ura daca pana si un politist indeamna la asa ceva?

Daca nu e postarea lui, tot grav este, deoarece cei ce au dorit sa para ca el a indemnat astfel, dovedesc ca doresc escaladarea conflictului romano-roman, adica tot cu #ura se ocupa.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Extrem de grav. Cine anume să-l bată? 3-4 (cel puţin) indivizi musculoşi? Şi dacă Mircea Badea ar trebui bătut pe stradă în felul ăsta, cam ce ar trebui să se întâmple cu oamenii sistemului, secreţi şi discreţi, care au jefuit şi batjocorit această ţară?

 2. Sa nu cumva s-o incaseze el primul
  cine sapa gropa altuia pica primul in ea…

  mi-e sila si de unii si de altii

  niste marionete sunt cu totii, dezgustator

  praf in ochii prostilor care stau cu limbile scoase la tv si inghit ce le serveste media corupta / straina. (presa din Bucuresti, de la centru)

  Legea OFFSHORE a fost si este de un million de ori mai importanta decat circul asta de cativa ani incoace cu „justitia” si unde mai era #rezist atunci? unde erau „protestatarii civici” atunci? aud?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.