X

A spus comisarul TRAIAN BERBECEANU despre MIRCEA BADEA ca trebuie batut pe strada pana la ruperea oaselor?

Foto: https://www.mesagerulhunedorean.ro/mesajele-lui-traian-berbeceanu-catre-alina-bica-la-puscarie/

Mai jos e o captura de pe facebook, postata de o anumita parte a mass-media, care in general critica activitatea DNA. N-am vazut ca cealalta parte a mass-media sa fi scris ceva pe tema asta. Dar poate n-am vazut bine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: https://www.dcnews.ro/berbeceanu-badea-trebuie-batut-zilnic-nu-in-ring-pe-strada_635923.html

Adica, Traian Berbeceanu ar fi scris pe facebook:

“Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru si aparat de protectii. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum troznește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?”

Cineva numit Septimiu Pan il intreaba:

“Parca numai el? Sunt atatia care ar merita calcati in picioare pentru lucruri mult mai grave. Si, totusi, nu o facem, nu-i asa, dom comisar?”

Iar Traian Berbeceanu ii raspunde:

“Da. DA!”

Daca intr-adevar Traian Berbeceanu a scris asa ceva pe facebook, este foarte grav. Caci el a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba. E mai grav decat ceea ce a postat politistul Marian Godina:

Dacă murea Mircea Badea, cine era tras la răspundere? Cine ajungea la puscarie?

Sa ne amintim ca Antenele i-au luat apararea lui Traian Berbeceanu pe vremea cand DIICOT-ul condus de Alina Bica il bagase la puscarie:

https://radu-tudor.ro/declaratii-emotionante-traian-berbeceanu-la-antena-3/

Intre timp insa, fiind in tabere diferite, intre Mircea Badea si Traian Berbeceanu (un sustinator declarat al DNA) au inceput schimburi de ironii, de replici și comentarii acide – primul in emisiunea sa, al doilea pe pagina sa de Facebook. Dar ultima postare (daca intr-adevar a fost scrisa de el), deja e mult prea mult. Ce-a ajuns tara asta daca un comisar (fie el si fost) scrie asa ceva? Asa se apara justitia? Cand nu ne convine ce spune cineva, ii rupem oasele pe strada? Asa cladim un stat de drept? Pana unde s-a ajuns cu ura daca pana si un politist indeamna la asa ceva?

Daca nu e postarea lui, tot grav este, deoarece cei ce au dorit sa para ca el a indemnat astfel, dovedesc ca doresc escaladarea conflictului romano-roman, adica tot cu #ura se ocupa.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Extrem de grav. Cine anume să-l bată? 3-4 (cel puţin) indivizi musculoşi? Şi dacă Mircea Badea ar trebui bătut pe stradă în felul ăsta, cam ce ar trebui să se întâmple cu oamenii sistemului, secreţi şi discreţi, care au jefuit şi batjocorit această ţară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button