X

Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă

Politica agresivă pro-imigrație a Berlinului e justificată de un nou doctor Mengele. Psihiatru german Rene Hulerman recomandă: «Injectarea de oxitocină europenilor poate contribui la promovarea acceptării și integrării imigranților în culturile occidentale», conform Universității din Bonn.

Pactul pentru migrație  de la  Marrakech este doar începutul. Urmează noua societate europeană „îmbunătățită”, așa  cum a fost  ea imaginată la Berlin.  În urma acestui document, Europa devine terenul predilect al unui imens șantier de inginerie socială. Așa  cum încep  toate proiectele de societăților utopice care ajung totalitare: cu experimente de tot soiul în care omul ajunge cobai. Proiectul metisajului  generalizat în  Europa, prin influxuri masive de imigranți arabo-musulmani, este unul dintre aceste proiecte. Berlinul și-a propus ca, printr-o politică forțată de implantare de refugiați în statele membre UE, să schimbe structura demografică a societăților europene.

Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann

Germania este în  istorie campioana cele mai absurde demențe ideologice. Unele puse sistematic în practică chiar cu prețul  munților de cadavre. Din profunzimile mentalității  teutone nu au ieșit doar  Kant și Hegel, ci și Marx și  Hitler – unul proiectant  al  Gulagului, celălalt al Holocaustului. Hitler avea „doctorii ” săi celebri. Unii injectau substanțe chimice și chiar  benzină  în  ochii  copiilor de evrei, țigani  sau slavi din lagărele  de concentrare  că să le facă ochii albaștri.  Istoria pare să  se repete. Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann. Nu ați auzit de celebrul Rene Hulerman?  Este medic la Departamentul de Psihiatrie  al Centrului Medical aparținând  Universității  din Bon. De vreo doi ani încoace,  acest nou Mengele  al Germaniei merkeliste  se chinuie să  dea o legitimitate științifică, și chiar soluții  medicale, politicii pro-imigraționiste imaginată de Frau Bundeskanzlerin.

Nemţii şi-ar dori injectarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocinei – hormonul fericirii

Rene Hulerman a găsit soluția miracol ca să combată naționalismul europenilor. Prin represiune endocrinologică – tratamente hormonale în masă.  Cercetătorii de la Spitalul Universitar din Bonn, coordonați de Hulerman, au arătat într-un studiu că tratarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocinei sporește în mod semnificativ dorința lor de a dona bani refugiaților aflați în nevoie, chiar și în cazul persoanelor care au tendința de a avea o atitudine sceptică față de migranți. Rezultatele experimentului au fost publicate în «Proceedings of the National Academy of Sciences». Hulerman este convins că injectarea de oxitocină crește generozitatea și ospitalitatea față de refugiații aflați în nevoie. «Dacă altruismul lipsește, simpla injectare a acestui hormon îl poate crea», spune psihiatrul german.

Experimentul noului Mengele

Hulerman și echipa sa a trecut la experiemente pentru a dovedi «valoarea științifică» a teoriei sale hormonale privind eliminarea națonalismului și stimularea generozității față de străini. A ales două grupuri de respondenți. Unui grup i-a fost administrată oxitocină prin intermediu uni spray nazal, celuilalt nu. După o perioadă, indivizilor din cele două grupuri le-au fost arătate fotografii cu refugiați de război. Lor le-a fost pusă la dispoziție bonuri valorice în valoare de 50 de euro. Psihiatrul german a constatat entuziasmat că indivizii cărora li s-a administrat oxitocină au fost mai înclinați să ofere bonurile valorice pentru nume precum Ahmed sau Said, decât pentru fotografii cu persoane aflate în situație de precaritate care aveau nume europene.

Încă un experiment social, marca Germania

Prin tratamente hormonale și psihiatrice, Hulerman vrea să  transforme Europa într-o uriașă societate a «bunilor samariteni». Psihiatrul german constată că de prea multe ori  indivizii tind să fie altruiști doar față de propria familie, prieteni sau conaționali,  decât față de străini. Totuși, această atitudine înnăscută este considerată  diametral opusă pildei biblice a Bunului Samaritean, care servește drept exemplu de altruism prin descrierea unui samaritean care suportă costuri personale pentru a ajuta un străin în nevoie.

Chipurile, naţionalismul trebuie eradicat prin  injectări în masă, Goebbels ar fi mândru de urmaşii săi

Doctorul german crede că migrația recentă a refugiaților din Orientul Mijlociu în societățile europene a amplificat și mai mult această problemă,aducând mari dezechilibre în societate din cauza celor care nu susțin refugiații. «Acest lucru se datorează parțial evoluției: numai prin solidaritate și cooperare în grupul propriu a fost posibilă creșterea copiilor și supraviețuirea în lupta împotriva grupurilor necunoscute și de rivalizare pentru resurse limitate în timpuri pre-civilizate», recunoaște Rene Hurlemann de la Departament de psihiatrie al Universității din Bonn. Cu toate acestea, Hulerman spune că această realitate neurobiologică, care generează în viziunea sa sentimente naționaliste și xenofobe, trebuie combătută prin tratamente cu oxitocină.

Citiți și: Inchiziția pro-imigrație, bazată pe monitorizarea ong-urilor neo-marxiste, a chemat în instanță un suedez de 70 de ani pentru un comentariu scris pe facebook

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Cu alte cuvinte, deși e de acord că familia și neamul trebuie să se apere și să se ajute în primul rând pe sine pentru a dăinui și prospera și abia apoi pe alții ca pe sine, după cum ne învață Domnul a Cărui pilda, chipurile, se străduiește s-o împlinească (dar, pare-se, numai în privința bunului samarinean), totuși, Hulerman se bucură și dorește să vadă ca ai lui sunt sau devin mai milostivi fata de straini decat fata de propriul neam! Si e normal să nu-si dea seama cat e de imbrobodit in vremurile acestea avortone pe care le traim: daca tot ne auto-distrugem fiinta neamului prin promovarea avortului si a sexului fara procreare, de ce sa nu mergem cu distrugerea pana la capat, facand altora loc in locul nostru. Oxytocina este, care va sa zica, potiunea magica menita sa-l faca pe neamt sa nu mai mearga dupa nemtoaica lui harazita, ci dupa araboaice! Aista-i blestemul nibelungilor, fraților, ramana la ei acolo in Nibelungia!

    1. Eroare! In islam numai barbatul poate avea nevasta de alta religie. Copii sunt crescuti in religia tatalui asa ca femeile se pot casatori doar cu musulmani. Cazul lui Meriam Yahia Ibrahim Ishag e de notorietate. Asa ca in principiu neamtul are acces la orice varianta care exclude araboaicele ( eventual si nemtoaicele ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.