X

Cu ce seamănă Președinția Consiliului Uniunii Europene?

de Saccsiv

Dupa cum stiti, România a preluat Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Si dupa cum iar deja stiti, si-a ciuntit si imnul:

[VIDEO] Imnul României CIUNTIT ILEGAL pentru a nu deranja păgânii participanți la ceremonia de la Ateneul Român: Ultima strofă, cea despre ‘preoți cu crucea-n frunte’, a fost ELIMINATĂ

De ce au ciuntit imnul? Pentru a transmite un semnal puternic ca Romania a inteles mersul lucrurilor: Romania se aliniaza, Romania e pe fagas, Romania e pe sine.

Romania nu preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene ca sa scrie vreo agenda sau ca sa-si dea macar cu presupusul. Iata ce citim la https://www.consilium.europa.eu/ro/council-eu/presidency-council-eu/

Președinția română a Consiliului UE: 1 ianuarie-30 iunie 2019

Prioritățile președinției române se înscriu în sfera următorului motto: coeziunea, înțeleasă ca unitate, egalitate de tratament și convergență.

Programul Președinției se axează pe patru priorități principale: Europa convergenței, Europa mai sigură, Europa ca actor global puternic și Europa valorilor comune.

De asemenea, Președinția va găzdui un summit la Sibiu de Ziua Europei, care va orienta dezbaterea privind viitorul Europei. România deține pentru prima dată președinția prin rotație a Consiliului.

Asta e sarcina deja trasata. Asta are de facut si nimic altceva nu are voie sa faca.

Cu ce voi asemana deci Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene? Cu o locomotiva care trage timp de sase lui alte zeci de locomotive dupa ea. Un tren de locomotive in care dupa sase luni prima se aseaza la coada si a doua care urmeaza la rand ii ia locul pentru alta jumatate de an. Un tren ce merge pe niste sine construite de papusari si cu o destinatie stabilita tot de catre ei. Iar un tren nu poate merge decat pe sine.

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

 

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

  1. A facut cuplu cu Tajani care si el ne-a mangaiat bland pe crestet spunand ca ne vrea in Shenghen si sa nu ne mai chinuie cu MCV-ul doar ca sa inghitim mai usor hapul amar al politicilor pro-migratie si celelalte care intregesc pachetul de globalizare prin deznationalizare.

  1. Ceea ce au facut de o mie si ceva de ani prin intermediul spurcatului Talmud,care e studiat cu mare ravna in scolile si sinagogile lor….

 1. Este buna comparatia din articol insa eu as spune ca trenul ramane acelasi si se schimba doar mecanicii, nici macar locomotivele. Stii cum este, cand o echipa oboseste ii ia locul una odihnita care merge in continuare pe traseul stabilit. Este doar o problema de utilizare / mobilizare a resurselor umane (cum a fost si emotionalul discurs al lui Tusk) pentru implementarea unei strategii dinainte hotarate si abil dirijate din umbra atunci cand apar elemente noi care cer un raspuns adecvat.

  Politica globala este mult peste capetele noastre iar cine spune ca intelege ceva cu siguranta se inseala. Spre exemplu, spuneti-mi va rog cum este posibil ca O AMBASADA sa aiba o suprafata de peste … 40 (ati citit bine – patruzeci) de … hectare? Se intampla in zilele noastre la … Bagdad: https://www.blacklistednews.com/article/70279/the-secret-logistics-of-americas-global-deep.html

  Sau protestele din Franta unde este mai mult decat clar ca in spatele protestelor sunt forte uriase ce depasesc cu mult chiar si ceea ce ar putea face o putere precum Rusia (o intoxicare ieftina de altfel – am dat-o ca exemplu pentru ca inca sunt spalati pe creier care o promoveaza ca sa manipuleze constiinte indobitocite deja si pregatite sa absoarba orice prostie, indiferent cat de absurda ar fi). Categoric Rusia n-ar fi in stare sa ridice o manifestatie de genul celei franceze unde sunt mobilizati zeci de mii de oameni pe o durata atat de lunga. Nu, acele forte sunt mult, mult mai mari si nu sunt dintre cei pe care-i vezi la televizor (vorbim de o retea umana si logistica pe intreg teritoriul Frantei). Cred ca asistam in direct la o revolta provocata a populatiei care face parte din fnom si va duce la legitimarea restrangerii drastice a drepturilor civile ducand la un nou nivel masurile de control al oamenilor printre care as enumera: impanzirea cu camere de luat vederi conectate la sisteme inteligente si obligativitatea documentelor electronice ca prim pas spre cele ce vor fi atasate corpului uman, folosirea creditului social = virtualizarea persoanei sin introducerea acesteia intr-un spatiu ubicuu pe care nu-l va intelege si nici vorba de a-l controla ceea ce va conduce in scurt timp la adoptarea de bunavoie a unui comportament politic corect chiar si in spatiul privat – iar prin asta se va bloca practic educatia facuta de catre parinti samd. Vom trai si vom vedea.

  Este tarziu, mult prea tarziu. Vai de cei care nu constientizeaza ca SINGURA SOLUTIE este: INTOARCEREA LA HRISTOS si nu procedeaza in consecinta. Iar aici este esentiala lipsa oricarei urme de fatarnicie care sa-i tina pe oameni prizonierii unei credinte caldute ce este, dupa cum stim, urata in fata lui Dumnezeu si care va duce in final la o apostazie generalizata de care nu suntem deloc departe. Iar cel mai bun exemplu este acela ca deja ne-am lipsit de minima putinta de a intelege si marturisi Adevarul. Adica atunci cand este alba sa fie alba si invers cum bine se vede in cazul Creta si Ucraina cand nu ar fi necesar decat sa se spuna simplu: nu suntem de acord cu hotarari ce incalca principiul sobornicitatii. Punct. Ca dupa aceea incep discutii cand dezbatem pe elemente concrete si vor fi 1001 de puncte de vedere este altceva. Asa au facut si in vechime pana cand Duhul Sfant i-a luminat si au ajuns fara urma de tagada la solutia cea mai buna (spre exemplu, numai la Calcedon la sinodul IV cat s-au framantat dar, iata, ca Domnul s-a milostivit si a facut acea preaslavita minune prin bineplacuta Sa Sf Eufimia).

  Din pacate acum suntem ca anesteziati si nu mai avem curajul si nici puterea sa spunem raului rau si binelui bine iar apoi sa plecam genunchii si sa cerem mila Domnului cu noi. Sa nadajduim insa ca Dumnezeu va inmuia inimile cat mai multor oameni deschizandu-le spre a-L cunoaste si a i se inchina in Duh si Adevar. Doamne ajuta neputinciosului Tau popor!

  1. Foarte bun comentariu Alexandru. Multumim.

   Relevant ultimul paragraf din articolul indicat de tine: „How likely, then, is it, that America’s Baghdad Embassy serves the US public? It certainly does not serve the Iraqi public. But it does serve the people — whomever they are — who control the US Government. And that’s the Deep State. That’s the reality, but what’s promoted is fantasyland. And this fantasyland, which is promoted, is called “American democracy”. Just ask Big Brother, and he’ll tell you all about it. He always does.”

   1. 16 mii de angajati are Ambasada SUA in Irak iiar Prim-Ministrul irakian zice ca nu exista vreo baza americana ci „niste” militari pe ici – pe colo…

    1. Tu-l acuzi pe Prim-Ministrul irakian ca nu stie ce se petrece pe teritoriul tarii sale? Bine faci! Ai dreptate! 🙂

     Se pare ca si la noi foarte putini stiau de inchisorile CIA de pe teritoriul Ro. De fapt asta a dat aripi statului paralel. E clar ca nu stim ce se intampla de fapt dar le mai brodim pe ici-colo 🙂

  2. Alexandru

   Nu sunt de acord cu fraza: „Politica globala este mult peste capetele noastre iar cine spune ca intelege ceva cu siguranta se inseala.”

   1. Stim doar cate ceva din ceea ce este evident ca face parte din lucrarea Tainei faradelegii pentru ca deja am ajuns ca sa se petreaca la vedere pe de o parte dar si pentru ca deja a intrat in cotidianul vietilor noastre (ex. conducatori care respecta agende intunecate in total dispret fata de logica sau bun simt, digitalizarea lumii sub toate aspectele sale etc). Exista insa doar o minoritate care vede aceste aspecte dar, din pacate, nici aceasta nu este dispusa ca sa le inteleaga cu adevarat si sa si le asume. Nu este o acuzatie ci doar o trista constatare. Intelegerea si asumarea ar veni la pachet cu schimbarea vietii fiecaruia ceea ce, sa recunoastem, se petrece intr-o foarte mica masura. Dumnezeu stie mai bine sufletul fiecaruia insa din afara asa pare.

    In ceea ce priveste politica globala imi mentin cu tarie afirmatia ca scapa intelegerii noastre. Cel putin pana acum nu am intalnit nicaieri un cap limpede care sa poata explica ce se petrece cu adevarat in lume. Vedem ceea ce se petrece insa nu stim planurile lor. Presupunem doar ca sunt niste slujitori ai intunericului pentru ca intrezarim efectele negative din spatele actiunilor dar nu suntem capabili nici macar sa discernem cine si ce hram poarta. Poate explica cineva coerent ce se petrece, spre exemplu, in Franta, in SUA, in Siria samd? Nu am intalnit asa ceva pana acum. Daca este sa vorbim despre Rusia veti intalni opinii de la un capat la celalalt: ba ca ar fi cei mai albi, ba ca ar fi cei mai negri. Dar ce sa vorbim despre altii pentru ca nici in Romania, la noi acasa, nu intelegem ce NI se intampla.

    Este adevarat ca vedem ca ne fuge pamantul de sub picioare si avem intelegeri punctuale pe diferite aspecte (ba avorturi, ba cipuri, ba vaccinuri, ba ecumenism samd) dar, sa recunoastem ca la nivel de politica globala si chiar locala nu suntem la curent cu scenariile care ni se pregatesc. Vedem numai dezbateri ca este bine sa ne implicam intr-o lupta sau alta insa numai Dumnezeu stie daca este bine sau nu iar asta nu in sensul opririi unor procese ireversibile (asa ceva este imposibil iar cine crede altceva se inseala amarnic) ci macar al incetinirii lor. Tare ma tem ca multe dintre aparentele posibilitati de asa-zisa actiune sunt de fapt capcane care ni s-au intins pentru a fi mai usor incatusati. Iar cel mai bun exemplu in acest sens sunt marotele cu lupta impotriva terorismului, a coruptiei, a poluarii, a virusurilor, a taxelor si a exploatatorilor mai nou samd. Astia ne dau tinte la greu, pe gustul fiecaruia ca la peste: daca nu musca o momeala va trage la alta. Si suntem atat de usor de pacalit pentru ca nu avem asezarea duhovniceasca potrivita care sa ne ghideze catre cele cu adevarat importante si folositoare.

    Domnul sa ne ajute sa punem inceput bun si sa ne intareasca sa nu cadem prada usoara amagirilor din lumea aceasta!

 2. ”Preoți cu crucea-n frunte, / Că oastea e creștină, / Deviza-i libertate / Și scopul ei prea-sfânt!” Cred că tot imnul național s-ar fi putut condensa în aceste patru versuri care reprezintă chintesența valorilor neamului nostru, care și-a păstrat limba și credința de peste două mii de ani! Dar, deviza lor nu este libertatea și scopul, nicidecum, sfânt! Așa că s-au lepădat și de preoții cu crucea-n frunte și de Hristos! Au făcut pe plac slujitorilor ocultei!

 3. Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect care prevede înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Informatizare a Sănătăţii – instituţie publică, de specialitate, cu personalitate juridică, aflată în coordonarea MS, condusă de un preşedinte cu rang de secretar de stat, numit pentru un mandat de cinci ani prin decizie a prim-ministrului.
  https://www.agerpres.ro/sanatate/2019/01/14/ministerul-sanatatii-infiinteaza-agentia-nationala-de-informatizare-a-sanatatii-proiect–240299

  Urmatoarea tinta Iraanul?
  Casa Albă a provocat îngrijorare la Pentagon cerând militarilor planuri pentru a lansa lovituri asupra Iranului la puţin timp după o serie de incidente atribuite miliţiilor proiraniene, în septembrie, în Irak, potrivit cotidianului Wall Street Journal, transmite AFP conform Agerpres.
  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/01/13/casa-alba-a-cerut-optiuni-militare-impotriva-iranului-presa–240252

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.