X

Peste 3 000 de refugiați minori sunt dați dispăruți în Germania. Autoritățile pornesc de la existența unui pericol de moarte. Posibila legătură cu rețelele de trafic de organe

La peste trei ani de la vârful crizei refugiaţilor, 884 de minori neînsoţiţi cu vârste de sub 13 ani continuă să fie daţi dispăruţi în Germania, transmite EFE, care preia date ale Biroului Federal de Investigaţii Criminale al Germaniei (BKA) publicate miercuri de publicaţia Neue Osnabrücker Zeitung (NOZ), după cum relatează și agerpres.

Această cifră este în uşoară scădere faţă de octombrie 2018, când bilanţul era de 902, a precizat organizaţia non-guvernamentală pentru drepturile copilului Deutsches Kinderhilfswerk.

„Nu sunt motive pentru a scădea gradul de alarmă. În opinia noastră, trebuie să continuăm să-i căutăm intens pe aceşti copii”, a spus directorul ONG, Holger Hofmann, pentru ziarul citat.

Pe de altă parte, numărul minorilor neînsoţiţi între 14 şi 17 ani, care figurează ca dispăruţi în evidenţele poliţiei, se reduce constant. Conform datelor BKA, în octombrie 2018 numărul în cauză era de 2.566 minori, în prezent acesta scăzând la 2.308.

După cum a atenţionat Hofmann, „în cazul minorilor dispăruţi, ca regulă generală, trebuie plecat de la existenţa unui pericol de moarte, ceea ce notează pe site şi BKA”.

De aceea, organizaţia non-guvernamentală menţionată cere o îmbunătăţire a sistemelor de protecţie a minorilor la nivel naţional şi transfrontalier şi avertizează că tot mai multe reţele criminale îşi concentrează eforturile pe minorii neînsoţiţi şi exercită asupra acestora presiune psihologică şi fizică pentru a părăsi centrele de primire.

Este foarte posibil să aibă legătură cu Casele de sacrificii umane din UE: Diplomați implicați în trafic de organe de la COPIII refugiaților

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Irlanda coplesita de islamisti
  Conform Recensamantului din 2016, ale carui rezultate au fost publicate in luna aprilie, 63.400 din populatia irlandeza de 4.761.865, au declarat religia lor islamica. Un total de 3,7 milioane s-au declarat romano-catolici si 126.400 la Biserica Irlandei.
  Dupa aceste doua religii, Islamul este a treia religie din Irlanda. Recensamantul din ultimul an a marcat o crestere de 29% a numarului de persoane care se inregistreaza ca musulman. In recensamantul din 2011, 49.200 de persoane s-au declarat musulmani.
  Ca si in alte parti ale Uniunii Europene care se prabuseste, reprezentantii de stanga furnizeaza departamentul de propaganda al elitei politice. In timp ce criticii afluxului de imigranti sunt public ridiculizati, politicienii globalisti sunt laudati de mass-media din Irlanda. Cat de ironic este faptul ca, timp de 700 de ani, irlandezii au suferit dominatia engleza si au predat 4000 de ani de traditie, cultura, istorie si onoare galeza. Putin stiau ca au luptat, au murit, au fost incarcerati ii deportati pentru o IRLANDA ISLAMICA.
  https://youtu.be/KazHZtI8uHU

 2. https://ortodoxinfo.ro/2017/03/20/murit-david-rockefeller-ce-nu-va-zice-mass-media/
  „Fostul bancher David Rockefeller, cel mai vârstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, și nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller (1839 – 1937), a murit luni la vârsta de 101 ani, relatează Reuters, în urma unui atac de cord, având la activ 7 transplanturi de inimă.”
  Si doua de rinichi. Unul dintre motivele pentru care vor refugiati, ca ii pot face sa dispara usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.