X

Parlamentul European cere ca UE să acorde ”vize umanitare” pentru refugiaţi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul European a votat marţi o rezoluţie ce solicită Comisiei Europene să iniţieze o propunere legislativă care să permită refugiaţilor să primească ”vize umanitare” pentru ca aceştia să poată veni legal în Uniunea Europeană fără a mai apela la traficanţi şi fără să se mai expună pericolelor călătoriei pe mare, informează agenţia EFE şi un comunicat al legislativului european. 

Conform propunerii iniţiate de eurodeputatul socialist spaniol Juan Fernando López Aguilar, ”vizele umanitare” ar urma să fie solicitate direct la ambasadele şi consulatele statelor UE şi ele vor permite refugiaţilor să vină pe teritoriul UE – exclusiv în statul care a acordat viza – pentru a cere azil.

”Cifra morţilor în Mediterana este inacceptabilă”, afirmă eurodeputatul spaniol, care consideră că votul dat de Parlamentul European ”este un semnal politic foarte important adresat Comisiei Europene” şi contribuie la ”oferirea unui răspuns mai uman” în criza provocată de valul de refugiaţi.

”Circa 90% dintre persoanele care obţin protecţie internaţională intră în Europa ilegal. Începând din anul 2000 peste 30.000 de persoane au murit în timp ce încercau să ajungă pe coastele noastre (europene). Trebuie să stabilim căi legale şi sigure de acces în UE”, mai susţine iniţiatorul rezoluţiei, care prima dată a fost respinsă de Parlamentul European, în luna noiembrie.

Invocând ”erori tehnice”, liderii grupurilor politice au decis repetarea votului, astfel că acum rezoluţia fost adoptată cu 429 de voturi pentru, 194 contra şi 41 de abţineri. Rezoluţia cere Comisiei Europene să prezinte propunerea legislativă solicitată până la data de 31 martie 2019.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Vai dar ce induiosator! Recentul atentat care s-a desfasurat chiar sub nasul lor nu le spune nimic acestor impostori care se erijeaza in reprezentanti ai europenilor?

    1. Ordo Ab Chao- Ordine din haos este ideologia masonilor de grad 33. 33 varsta la care a ”murit” Isus Cristos si varsta pe care o vom avea cei care vom ajunge in Eden. Noua Ordine Mondiala se va naste din haosul creat de satanisti. MAi intai va fi depopulat pamantul de Crestini si de tot ce aduce aminte de Isus Cristos si Dumnezeu. Va fi ca in zilele lui Lot si Noe. Transgenderi, homosexuali, atei, pedofili nu cred pentru ca nu vor mai fi copii. Robotii vor face munca oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button