X

Grozaviile dintr-o scoala britanica cu elevi trangenderi: majoritatea sunt de fapt autisti / profesorii traiesc cu teroarea de a fi demisi / transgenderii ii obliga pana si sa predea cum ca si baietii au menstruatie / profesorilor li se interzice sa le comunice parintilor ca elevii isi schimba sexul, etc.

Un articol Daily Mail de citit mai ales de catre profesorii romani care au boicotat Referendumul

Bineînțeles că poate suna ca o glumă, dar mulți profesori sunt îngroziți sa nu “alunce”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Carol a spus ca în climatul actual că nu ar îndrăzni să sugereze unui elev care a spus că sunt “trans” ca este greșit. “Dacă ar exista o plângere, aș putea fi demis.”

Ea spune că elevii transgender tind să se transforme în “grupuri” de doi sau trei în jurul vârstei de 14 ani și într-o manieră foarte uniformă: purtând părul într-un quif și colorat albastru, negru sau blond și începând să poarte ochelari rotunzi mari, bocanci din lemn de Martens, jachete donkey și pantaloni strânși.

“Cred că toți trebuie să poarte lănțișoare pe piept [pentru a-și aplatiza sânii] și mi s-a spus despre o fată care împletea lenjeria de corp pentru a face să pară că are un penis”.

În ciuda faptului că există un număr atât de mare de copii transgender în școală, Carol spune că există puțină îndrumare din partea Departamentului pentru Educație sau a personalului superior cu privire la modul de abordare a acestora.

Sindicatul ei a condus-o la grupul de suport transgender Mermaids, al cărui sfat online îi avertizează pe profesori să nu le spună părinților atunci când un elev vrea să schimbe sexul decât dacă “există o problemă de salvgardare”.

Carol a spus: “În opinia mea, există întotdeauna o problemă de salvgardare – mai ales când știți că copilul are probleme de sănătate mintală. Cu siguranță fiecare părinte are dreptul să știe. Sfaturile de a păstra secretul încalcă regula nr. 1 privind protecția copilului.”

Mermaidele nu au fost disponibile pentru comentarii noaptea trecută,

Carol spune că elevii transgender de la școala ei adoptă uneori numele de transexuali care și-au găsit faima on-line.

Au fost momente când un grup de elevi care se identifică ca băieți folosesc aceleași nume.

Unele celebrități de pe Internet au fost acuzate că influențează copiii mai mici să creadă că sunt transgender atunci când nu sunt.

Într-un videoclip, starul popular Alex Bertie îi spune unui tânăr care a spus că a fost “confuz” și “nu s-a simțit suficient de trans” pentru că “reprima” identitatea lor transgender.

Carol crede că multe dintre fetele care au ieșit ca transsexuali sunt, de fapt, lesbiene. Ei datează alte fete care sunt atât trans, cât și non-trans, dezvăluie ea.

“A vorbi cu aceste fete, gândul de a fi o femeie heterosexuală este terifiantă pentru ei, dar faptul că este cunoscută ca o lesbiană este de asemenea nepătată, așa că devin transgender.

Cred că, în calitate de lesbiene, s-ar confrunta cu mai multă agresiune, dar, în calitate de copii transgender, devin aproape populari.

Atracția, spune ea, este că prin transformarea acestor copii incomozi sociali care s-au străduit să găsească acceptarea, își văd dintr-o dată popularitatea crescută.

“Au fete care se învârt în jurul lor ca niște servitoare, pentru că arată ca niște băieți destul de mici”, spune ea.

“Oglindesc fantezii adolescentine, asemanatoare cu popstarii ca Justin Bieber. Acești copii devin destul de puternici în școală.

Profesorul a spus că s-a simțit obligat să vorbească pentru a proteja elevii, dintre care mulți crede că ar putea lua deja droguri puternice

Ea adaugă că unul dintre cele mai îngrijorătoare moduri în care acești elevi își exercită puterea este influențarea copiilor mai tineri, “care sunt aproape întotdeauna autisti”, să creadă că sunt și ei transgender.

Carol a povestit cum îi vor veni copiii în dificultate și vor spune că sunt trans, explicându-i: “Mă simțeam foarte pierdut, dar [un elev transgender mai vechi] m-a găsit plângând pe coridor și m-au ajutat să înțeleg cine sunt cu adevărat”.

Preocupările ei sosesc pe fondul unei alarme în creștere a numărului de fete adolescente care doresc să schimbe sexul. 

Mai mult de 1.000 au fost raportate pentru tratament în acest an, comparativ cu doar 40 în 2010. Ministrul Penny Mordaunt a ordonat o investigație.

Carol spune: “Sunt atât de alarmat de forța agendei transgender, că nu sunt sigur cât de mult pot continua, deoarece nu mai pot fi cinstit cu elevii.

“Ni se dictează de către aceste grupuri care nu cunosc acești copii, să ia decizii care le dăunează. 

Și le oferim copiilor o cantitate imensă de agenții pentru a lua decizii atunci când ceea ce au nevoie sunt limite pentru a le face să se simtă în siguranță. Se simte ca și cum am merge într-un coșmar.

………………………………………………………

În 20 de ani vom privi înapoi pe graba de a schimba sexul copiilor noștri ca fiind unul dintre cele mai întunecate capitole din medicină, spune psihoterapeutul BOB OFERS

Permiteți-mi să fiu absolut clară: nu am nici o îndoială că există oameni care simt că sunt un gen în timp ce au corpul celuilalt.

A trăi cu un astfel de conflict constant și constant este îngrozitor pentru mulți dintre cei afectați și nu ar trebui niciodată ignorat.

Nimeni nu ar trebui să încerce să suprime orientarea sexuală sau identitatea de gen a unei alte persoane.

Dar întrebarea pe care trebuie să ne-o punem astăzi este aceasta – cum decidem ale căror nevoi sunt autentice? Și cum ar trebui să le tratăm?

Începând cu 2011, specialiștii din cadrul Centrului Tavistock Center pentru Dezvoltarea Identității Genului din Londra au văzut mai mult de 1.000 de persoane sub 18 ani

Am fost psihoterapeut de mai bine de 30 de ani și, în acel moment, am lucrat cu un număr mic, dar semnificativ, de pacienți care doreau să schimbe sexul.

Pentru toată lumea, cred că intervenția chirurgicală – care este ireversibilă – ar trebui să fie vreodată o ultimă soluție. Ar trebui întotdeauna să începem să lucrăm pentru a ajuta mintea să se potrivească mai bine cu corpul înainte de a începe să schimbăm corpul pentru a se potrivi minții.

Cu toate acestea, in NHS de astazi, profesionistii permit sute – posibil mii – de adolescenti sa aiba o interventie chirurgicala majora de a schimba sexul lor.

Se face, aproape necontestat, în numele drepturilor transsexuale. Dar, peste 20 de ani, cred că vom privi înapoi această nebunie ca una dintre cele mai întunecate perioade din istoria medicinei moderne.

Vom pune la îndoială motivul pentru care nu am putut contesta convingerea că s-au născut în organele “gresite”.

Vom întreba de ce am ignorat atât de ușor clopoțelul de alarmă, că mulți au fost autisti sau au probleme de sănătate mintală.

Ceea ce ne confruntăm astăzi este extrem de îngrijorător. În timp ce 17 copii sunt în tranziție într-o școală secundară, nu există nici o îndoială – este aproape sigur că se repetă în alte școli. Ceea ce se întâmplă este aceasta: ridicăm o generație de copii care au probleme complexe de sănătate mintală.

Identificarea ca trans se poate simți ca o modalitate de a explica acea suferință. Mai degrabă decât înțelegerea de unde ar putea să vină – simțindu-se singură sau izolată, fiind agresată, având o tulburare de spectru autist sau luptând cu orice număr de probleme, de la sexualitate până la abuzul de auto-rău – îi permitem să schimbe sexul.

Este o soluție leneșă și dăunătoare și una pe care profesioniștii NHS, profesorii, politicienii și legea sunt prea dornici să le îmbrățișeze pentru a-și semnaliza opiniile progresiste.

În 2015, am publicat o lucrare câștigătoare, dar controversată, care analizează dacă terapia ar putea înlocui nevoia chirurgicală percepută de un pacient.

Personal, cred că, în calitate de societate, trebuie să sărbătorim varianța de gen. Unii dintre pacienții mei au reușit să trăiască creativ cu nepotrivirea dintre mintea lor și corp. Unde acest lucru nu este posibil – și unde pacientul suferă în mod evident – trebuie să facem întotdeauna ceva.

Cu toate acestea, dezbaterea asupra acestei chestiuni a fost tăcută de activiștii transgender, care etichetează ca fiind “transfobic” oricine îndrăznește să-i conteste dogma.

Această aderare orb la ideologie are consecințe reale și periculoase.

În domeniul meu, de exemplu, mulți psihoterapeuți se tem acum să pună la îndoială în mod corect un pacient care se identifică ca trans: frică să-și exploreze trecutul, să pună întrebări despre sexualitatea lor sau să se uite la sănătatea lor mintală. Ei nu vor merge acolo, de teama de a fi loviti.

O problemă majoră în realitatea de astăzi este că, dacă nu confirmati afirmația unui pacient ca este transgender, puteți risca să fiți acuzat că practicați “terapia de conversie“.

Acum, organisme puternice, inclusiv NHS si organizatii importante de consiliere au semnat un Memorandum de intelegere – un acord privind modul de a practica – care extinde definitia de terapie de conversie pentru a acoperi pacientii care ar putea fi transgender.

Și acest memorandum bine intenționat (vezi nota 1 de la Comentariu Ortodoxinfo) este folosit de trans activiști pentru a opri terapeuții, psihologii și alții de a pune întrebări riguroase cu privire la faptul dacă un pacient are sau nu cu adevărat “confuzie de gen”.

Un terapeut ar putea avea motive bune să creadă că băiatul adolescent trans-identificator din fața lor își urăște corpul pentru că a fost abuzat ca copil și se simte vulnerabil. Dar ei nu pot explora această posibilitate.

S-ar putea să observe un model de mai multe eleve spunând că sunt trans, după ce au fost martori la un partener transformat de la non-entitate socială la o vedetă socială, după ce a fost identificat ca un băiat.

Atracția popularității nu trebuie neglijată.

Cu toate acestea, niciuna dintre aceste posibilități nu poate fi ridicată în siguranță de către psihoterapeuți, psihiatri sau profesori. Recent, 650 de activiști trans au semnat o scrisoare publicată în Therapy Today, revista de case a Asociației Britanice de Consiliere și Psihoterapie, chemând pe oricine nu practică “terapia de afirmare” să fie lansată. Dacă guvernul face presiuni asupra planurilor de a permite oamenilor să se “declare” ca orice gen de care doresc, fără o validare externă, mă tem că ar întări mâna celor care se cer pentru terapia trans-afirmativă.

Dar, în opinia mea, pentru a evita să punem astfel de întrebări probante ale pacienților care pretind că sunt trans – în special adolescenți – este o lipsă de lașitate a datoriei noastre.

Ne abdicăm responsabilitatea dacă devenim pur și simplu oamenii noștri Da, doar trecându-i în următoarea etapă a procesului de schimbare a sexului.

Pericolul este că, o dată pe calea medicală care duce la o schimbare de sex, este foarte greu să coborâți.

Tinerii au făcut referire la Serviciul de dezvoltare a identității de gen, condus de Tavistock și Portman NHS Foundation Trust din Londra, supuși doar șase sesiuni pentru a evalua dacă sunt sau nu trans. Mai mulți membri ai personalului mi-au spus că sunt liniștiți de faptul că prea adesea nu este oferită nici o psihoterapie înainte de a începe tratamentul medical.

Ulterior, li se administrează medicamente care blochează pubertatea care împiedică evoluțiile fizice – medicamente puternice care nu au nici măcar autorizație pentru tratamentul transgender, ceea ce știm că poate slăbi oasele, poate pe viață. Există puține date pe termen lung cu privire la siguranța acestora, dar NHS le eliberează.

Apoi, cei mai mulți vor primi hormoni încrucișați, care își poartă propriile riscuri. Acordarea de testosteron femeilor, de exemplu, poate ridica riscul de cancer ovarian.

Exact cât de mulți fac tranziția chirurgicală completă la sexul “opus” este neclar. Indiferent dacă aduce fericire de durată este chiar mai puțin. Studiile pe termen scurt, de obicei efectuate imediat după intervenția chirurgicală, sugerează că pacienții sunt imediat mai fericiți. Dar câteva studii pe termen lung prezinta o imagine diferită.

Una, care a urmat bărbaților care au trecut la femei timp de 15-20 de ani după operație, a arătat că au un risc de sinucidere de 20 de ori mai mare decât alții, potrivit vârstei, claselor sociale și problemelor de sănătate mintală.

Pe YouTube, unii transsexuali postează acum videoclipuri care îi avertizează pe tineri să nu meargă mai departe cu realocarea.

Aversiunea a început.

Cu siguranță nu poate fi mult înainte ca întrebările mai dificile să fie adresate de o nouă generație. Ei vor întreba de ce nimeni nu le-a oprit, le-a spus că tratamentul ar putea distruge viața lor sexuală – sau le-a avertizat că le-ar face infertile și nu ar putea să-i facă fericiți până la urmă. De asemenea, ei ar putea avea avocați care să ridice aceleași întrebări, pentru a compensa milioane de lire sterline.

Avem nevoie de cinste acum, fără corectitudine politică.

În caz contrar, ne îndreptăm spre catastrofă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

4 comentarii

  1. ACEST CURENT ESTE INDUS DE UNII CARE PREVAD CASTIG URIASI DE PE URMA ACESTOR COPII NEFERICITI….SI CUM TINERIILOR LE PLACE NOUL IESIT DIN COMUN MULTI IMBRATISEAZA ACESTE CURENTE DE GLENDER SAU TRANSGLENDER ..MULT COPII DIN PACATE POATE FI DAR NICI INAINTE NU ERAU MULTI DECAT UNU LA NU STIU CAT AUZEAM DESPRE CUTARE SAU CUTARE DAR ACUM ACEST LUCRU SE CONSIDERA CE ? E COOL SA FI NICI TU NU STII CE ? NUMAI MEDICUL ARE ACEST DREPT DUPA URMA ANALIZELOR SA SPUNA CA DE FAPT ESTE O EROARE GENETICA GRESITA SI NU MINISTRII SAU PROFESORII PROFESOARA MAI SUS MENTINUTA A FACUT O ANALIZA FOARTE STRICTA LA OBIECT SI REAL A CEA CE SE INTAMPLA DE FAPT CU OCHI DE EDUCATOR CRITIC CARE VEGHEAZA ASUPRA SANATATII MINTALE SI EDUCATIA AL COPIILOR CRED CA LA MULTI NU LEAR CONVENI.. LA MULTI SARITI CA SE GASESC DESTUI CARE SE DAU CEA CE NU SANT .DEPARTE DE MINE SA HULESC PE EI CARE INTRADEVAR AU O PROBLEMA DE GENUL ASTA DAR SA MA IERTE DUMNEZEU ORI E O PROBLEMA MEDICALA ORI E UN CULT NOU LA MODA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button