X

Grozaviile dintr-o scoala britanica cu elevi trangenderi: majoritatea sunt de fapt autisti / profesorii traiesc cu teroarea de a fi demisi / transgenderii ii obliga pana si sa predea cum ca si baietii au menstruatie / profesorilor li se interzice sa le comunice parintilor ca elevii isi schimba sexul, etc.

Un articol Daily Mail de citit mai ales de catre profesorii romani care au boicotat Referendumul

Potrivit unui profesor majoritatea tinerilor supuși unei transformări de gen sunt autisti

O școala are 17 copii care își schimbă sexul, în timp ce profesorul spune că elevii vulnerabili sunt “înșelați” să creadă că au sexul greșit

  • Ediția ziuarului The Mail de duminică arată că 17 elevi se află în proces de schimbare a genului
  • Majoritatea copiilor aflați în curs de transformare sunt autisti potrivit profesorului
  • Aceasta înseamnă că 150 de adolescenți autiști au primit medicamente pentru blocarea pubertății
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un uimitor număr de 17 elevi dintr-o singură școală britanică se află în proces de schimbare a genului, dezvăluie The Mail on Sunday. 

Majoritatea tinerilor care au suferit transformarea au autism, potrivit unui profesor de acolo, care a spus că copiii vulnerabili cu probleme de sănătate mintală au fost “înșelați” să creadă că sunt sexul greșit.

Informatorul avertizează că puțini dintre copiii transgender suferă de disfuncție de gen – termenul medical pentru cineva care simte că s-a născut într-un corp greșit – dar este ușor de influențat, închizându-se la convingerea greșită că sunt sexul greșit ca pe o cale de coping cu problemele cauzate de autism.

La inceputul acestui an, The Mail de Duminica a aratat ca o treime din tineri se refera la singura clinica de identitate a NHS pentru copii au aratat trasaturi moderate pâna la sever autisti.

Profesoara spune că s-a simțit obligată să vorbească pentru a proteja elevii, mulți dintre ei crezând că ar putea lua deja medicamente puternice și pot continua să aibă intervenții chirurgicale pentru schimbare.

Ea crede că școlile și unii politicieni au înghițit “cârligul ” o “eroare politică” corectată de un puternic lobby transgender.

Ea a cerut cotidianului The Mail să-și ascundă identitatea de teama concedierii după aproape 20 de ani ca profesor. Dar într-un interviu șocant, femeia, pe care o vom numi Carol, ne spune:

Ea a fost sfătuită să țină părinții și alți profesori neinformați dacă un elev susține că este transgender;

Elevii seniori din școala ei, care si-au schimbat sexul,îi influențează pe cei tineri mai ales cei cu autism, pentru a face același lucru;

Un adolescent cu autism va avea în curând o dublă mastectomie;

Elevii care spun că s-au născut cu sexul greșit imita staruri transgender de pe YouTube precum Carol crede că sunt parțial de vină pentru convingerea copiilor vulnerabili că au disfuncție de gen.

Noaptea trecută, deputatul conservator David Davies a spus: “Îl felicit pe acest profesor pentru că a ieșit și ne-a spus ceea ce am bănuit de mult că se întâmplă în școli. Este îngrozitor faptul că copiii sunt încurajați de alți elevi să se identifice ca fiind transgender, în special dacă au autism.

The Mail on Sunday can reveal that 17 pupils at a single British school are in the process of changing gender. Pictured: Anna Friel and Callum Booth-Ford in the drama Butterfly
Ediția The Mail de duminică dezvăluie că 17 elevi dintr-o singură școală britanică se află în proces de schimbare a genului. Imagini: Anna Friel și Callum Booth-Ford în drama Butterfly

“Părinții nu sunt informați despre acest lucru și nu există nici o cale de a contesta, acești elevi care sunt convinși de ceilalți că au o problemă pe care aproape sigur nu o au. Tragic, rezultatul final ar putea fi proceduri chirurgicale ireversibile. E scandalos.

Profesorul, care are propriul lui copil, crede, de asemenea, că mulți dintre cei care spun că sunt sexul greșit sunt pur și simplu homosexuali, dar s-ar confrunta cu hărțuiri dacă ar fi “demascați”. Dimpotrivă, spune ea, copiii transgender din școală sunt idolii altor elevi.

Ea și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea că mulți profesori sunt acum prea speriați pentru a contesta afirmațiile studenților că sunt transgender, deoarece se tem că sunt concediați sau că sunt acuzați că sunt transfobi.

Cei 17 elevi care se identifică acum ca transsexuali urmează pe urmele unui adolescent care a părăsit acum școala și planifică o dublă mastectomie.

Acea studentă, care s-a născut de sex feminin, i-a spus lui Carol că dorea să se identifice ca non-binară – o persoană – fără un anumit sex – în ianuarie 2014, la vârsta de 16 ani și doi ani după ce a fost diagnosticată cu autism.

După consultarea cu părinții ei, școala a fost de acord să schimbe numele studenților în registru cu unul care era neutru din punctul de vedere al genului. Profesorii au convenit să folosească atât pronumele de sex masculin, cât și cele de sex feminin, în funcție de sexul pe care studentul l-a identificat într-o anumită zi. 

“Aceste pronume s-ar putea schimba de la oră la oră în funcție de modul în care elevul se simțea”, a spus Carol.

Carol a pus elevul în contact cu un grup de suport transgender, dar acum spune că regretă cu amărăciune tratarea cazului. “Acest copil a fost diagnosticat cu autism la vârsta de 14 ani și cu siguranță nu a fost transgender”, a spus ea. “Avea și alte probleme complicate de sănătate mintală. Este o tragedie cererea ei a fost acceptată atât de ușor. Acum ea va mutila trupul ei.

În următorii patru ani, cei 17 elevi care au s-au declarant transgender au devenit puternici în cadrul școlii, spune Carol.

Aceștia poartă îmbrăcăminte și coafuri identice și adesea adoptă numele de stele transgender de pe YouTube. De asemenea, a fost martor la prima vedere cum elevii mai în vârstă i-au convins pe cei mai tineri cu autism că și ei s-au născut sexul greșit – un proces care incepe să-l “îngrijoreze”.

“Ei sunt doar tineri cu probleme de sănătate mintală care au găsit o identitate și doresc să facă parte dintr-un grup de oameni cu aceeași minte”, a spus ea.

Am văzut fete care au schimbat pe cei mai tineri de sex masculin să facă același lucru … și în aproape toate cazurile au autism, spune profesorul de școală  

De-a lungul unei cariere de învățământ impecabile, de două decenii, Carol și-a dedicat o mare parte din timpul ei bunăstării emoționale și personale a elevilor din îngrijirea ei.

Deci, atunci când o persoana de 16 ani cunoștea de mai mulți ani că a simțit că a fost prinsă într-un corp greșit și că avea în vedere schimbarea sexului, instinctul ei era să-l ia pe adolescent cu iubire sub aripa ei.

Chiar dacă Carol știa că copilul a fost diagnosticat cu autism cu doi ani mai devreme, ea a promis să ofere sprijinul pe care tânărul trebuie să îl conducă prin ceea ce ar fi, evident, o călătorie dificilă.

A fost ianuarie 2014, iar dezbaterea asupra drepturilor transgender, atât de supraîncărcată astăzi, abia începuse. 

Gama de terminologie folosită pentru a defini diferite permutări ale așa-numitei “identități de gen” a fost încă în curs de apariție și Carol admite că nu știa unde să se întoarcă pentru ajutor.

Dar apoi, pentru că ea se ocupa de îngrijirea pastorală a elevilor, Carol a fost contactată de o organizație care urmărea să ajute tinerii transgender. 

Organizația, pe care Carol ne-a cerut să nu o nominalizăm de frică să nu fie descoperiți, a deschis recent un centru aflat în apropiere.

Elevul, care s-a născut de sex feminin, a insistat că ea acum dorea să se identifice ca non-binară – o persoană fără un anumit gen – așa că Carol a făcut-o fericita să se adreseze grupului. Dar mama a regretat cu amărăciune această decizie.

În anul 2014, un student a încredințat profesorul Carol că se simțea prinsă într-un corp greșit și intenționa să schimbe sexul. Studentul a fost diagnosticat cu autism cu doi ani mai devreme. (Imagine de stoc)

“Odată ce a fost implicată în acest grup, nu a existat nicio întoarcere”, spune ea. “S-a hotărât că ea a fost transgender și că asta nu a fost niciodată provocată și mă învinovățesc pentru asta”.

Carol acum crede cu tărie că elevul nu a suferit niciodată de disfuncția de gen – termenul medical pentru cineva care simte că s-au născut în corpul greșit – ci pur și simplu autism și ar fi trebuit să li se ofere mai mult ajutor pentru a face față dificultăților lor emoționale și sociale.

Ceea ce face ca aceasta să fie și mai dureroasă pentru Carol și este unul din motivele pe care ea a ales să le vorbească astăzi este că a aflat că fata planifică o dublă mastectomie ca parte a realinierii sale de gen. 

Ea spune: “Acest copil a fost diagnosticat cu autism la varsta de 14 ani si cu siguranta nu a fost transgender – ea a complicat probleme de sanatate mintala. Este o tragedie că acum că ea își va mutila corpul ei.

Organizația de Caritate “Butterfly” spune școlilor: Nu lăsați părinții să știe dacă copilul dorește tranziția 

 Profesorii sunt sfătuiți să nu le spună părinților dacă copilul lor dorește să schimbe sexul.

Site-ul web al Mermaids conține sfaturi conform cărora elevii nu ar trebui să fie “excluși” ca transgender, deoarece părinții lor ar putea să nu fie de acord.

 “Informațiile confidențiale nu trebuie împărtășite, chiar și cu părinții și îngrijitorii, fără permisiunea copilului sau a tinerilor, cu excepția cazului în care există motive de salvgardare pentru acest lucru”, subliniază grupul, subliniind în continuare: “Întrebarea trans sau sex nu reprezintă o preocupare de salvgardare în sine.“

Organizația de caritate a fost creată pentru a ajuta tinerii care sunt confuzi în legătură cu genul lor și a ajutat producătorii să facă recent un clip ITV Butterfly despre un copil transgender, cu Anna Friel și Callum Booth-Ford. 

Acesta oferă sfaturile sale într-un Trans Inclusion Schools Toolkit de 50 de pagini, un ghid disponibil pe site-ul său web pentru profesori cu privire la modul de sprijinire a elevilor transgender.

Conducerea recunoaște că profesorii vor dori să se consulte cu părinții atunci când un copil le convine că doresc să se identifice ca fiind sexul opus. 

Dar se spune: “Atunci când lucrezi cu părinții și cu îngrijitorii, [școala și colegiul] ar trebui să țină cont de faptul că reprezintă interesele copilului sau tânărului. 

Pe cât posibil, trebuie să se țină seama de faptul că dorințele individului sunt luate în considerare în vederea sprijinirii lor în timpul tranziției potențiale. “

Ghidul promovat de Mermaids a fost creat de Allsorts Youth Group, o organizație LGBT cu sediul în Brighton.

Își amintește cum școala a făcut tot ce-i stă în putință pentru a găzdui studentul. După consultarea cu părinții copilului, a fost de acord să schimbe numele studentului pe registru la unul care era neutru din punctul de vedere al genului. Profesorii au început, de asemenea, să se refere la aceștia folosind atât pronumele de sex masculin, cât și de sex feminin, în funcție de sexul pe care studentul l-a identificat ca într-o anumită zi. “Pronumele s-ar putea schimba de la oră la oră în funcție de modul în care studentul se simțea”, a spus Carol.

Adolescenta a întrebat dacă ar putea organiza o adunare pentru a le spune celorlalți elevi de la școală despre a fi transgender, dar Carol a blocat acest lucru. 

Acum ea înțelege elevul a “educat” informal ceilalți copii și ar fi putut fi fost catalizatorul unui val de cazuri de copiere în rândul elevilor cu autism. Ea spune că procesul îi amintește de “influențare”.

În următorii patru ani, Carol a asistat la o explozie uluitoare în numărul copiilor care pretind a fi transgender.

Copiii au fost oficial diagnosticați ca autisti de către autoritatea locală de educație. Cei care nu au fost diagnosticati oficial au aratat semne clare de a fi in spectrul autist, spune ea. 

Potrivit lui Carol, nouă dintre cei 18 copii pe care i-au văzut identificați ca fiind transgender au fost diagnosticați cu autism, în timp ce ceilalți aveau semne clare ale afecțiunii. “De obicei, acești copii sunt noi, veniți din afara “, spune ea.

 “Nu cred că sunt de fapt transgender. Ei sunt doar tineri cu probleme complexe de sănătate mintală care și-au găsit identitatea și doresc să facă parte dintr-un grup de oameni cu aceeași gândire.

Potrivit unui raport intern, o treime dintre pacienți s-au referit la Clinica Tavistock, singurul serviciu din Marea Britanie pentru tineri confuzi în legătură cu genul lor, au trăsături puternice autistice.

Creșterea dramatică a numărului de elevi care doresc să schimbe sexul a coincis cu o urgență tot mai mare din partea activiștilor care cer mai multe drepturi pentru persoanele transgender. 

Guvernul consultă acum dacă să permită oamenilor să schimbe sexul fără diagnostice medicale.

A declanșat o dezbatere furioasă despre faptul dacă bărbații care spun că se identifică ca femei ar trebui să fie permise în spații numai pentru femei.

Carol nu susține această mișcare, ci este simpatizant față de oamenii transgender. Ea a spus: “Dacă un copil are cu adevărat disfuncție sexuală, atunci, bineînțeles, ar trebui să primească toată dragostea și sprijinul de care au nevoie. 

Dar cred că copiii autiști care nu sunt transgender sunt exploatați de lobby-ul transgender. Ei sunt spălați pe creier pentru a crede că sunt transgender.

Vedeta YouTube trans-star influențând copiii 

Transgenderul star Ash Hardell este idolul pentru sute de mii de adolescenți din întreaga lume, cu peste 500.000 de abonați la canalul său video.

Ash, care a fost născută de sex feminin, dar care se identifică acum ca non-binar – nici bărbat, nici feminin – introduce un videoclip despre îndepărtarea sânului, intitulat “Am făcut o intervenție chirurgicală superioară!” Cu cuvintele: “Uita-te la călătoria mea plată și fericită!

În el, Ash le spune fanilor: “După o intervenție chirurgicală nu a fost doar acest val de euforie, dar și cel mai mare val de ușurare … Îți spun, a fost decizia corectă și sunt atât de fericit”. 

Comentând videoclipul, un tânăr a spus: “Când sunt mai în vârstă, voi obține o intervenție chirurgicală de vârf, indiferent de ce spun părinții mei!”

Britanicul Alex Bertie, în vârstă de 23 de ani, are de asemenea un canal de succes în care a împărtășit detaliile tranziției sale de la femeie la bărbat de la vârsta de 15 ani cu cei 300.000 de adepți.

El i-a spus unui tânăr care l-a contactat spunând că s-au simțit “confuzi” și “nu suficient de trans” pentru a-și reprima sentimentele adevărate.

– Doar pentru că o împingi și o acoperi, nu înseamnă că nu e încă acolo, spuse Alex.

Ea a spus că ceea ce era cel mai îngrijorător este că unii dintre ei ar putea lua medicamente puternice de “blocare a pubertății” care să întrerupă dezvoltarea fizică.

Ei fac acest lucru fără cunoștința părinților și fără supraveghere medicală, chiar dacă substanțele chimice “le-ar putea da probleme serioase de sănătate mai târziu în viață”.

Școala are 17 elevi care pretind că sunt transgender.

Majoritatea sunt fete care pretind a fi “non-binare” sau “identifica” ca băieți și un număr mic de băieți care se identifică ca fete. Ea spune că sunt adesea studenți luminoși care sunt plăcuți și populari.

Alte fete se îngrămădesc ca și cum ar fi idoli pentru adolescenți, iar unii merg la întâlnire cu ei.

Se pare, spune Carol, ca și cum transgenderul este la modă.

Carol descrie modul în care unii dintre copiii transgender adesea acuza profesorii și colegii.

Infracțiunea este cauzată de folosirea unui pronume incorect sau prin faptul că nu recunosc noua identitate de gen a unui student.

Anul trecut, acest ziar a dezvăluit modul în care un profesor din Oxfordshire s-a confruntat cu acuzații de abateri profesionale atunci când a “numit accidental” un elev transgender o “fată” atunci când studentul se identifică ca băiat.

Carol spune: “Am discutat recent despre tema menstruației în timpul unei clase și am fost atenționat de unul dintre elevii care se identifică acum ca băiat pentru că nu am spus că băieții pot avea și perioade.” 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

4 comentarii

  1. ACEST CURENT ESTE INDUS DE UNII CARE PREVAD CASTIG URIASI DE PE URMA ACESTOR COPII NEFERICITI….SI CUM TINERIILOR LE PLACE NOUL IESIT DIN COMUN MULTI IMBRATISEAZA ACESTE CURENTE DE GLENDER SAU TRANSGLENDER ..MULT COPII DIN PACATE POATE FI DAR NICI INAINTE NU ERAU MULTI DECAT UNU LA NU STIU CAT AUZEAM DESPRE CUTARE SAU CUTARE DAR ACUM ACEST LUCRU SE CONSIDERA CE ? E COOL SA FI NICI TU NU STII CE ? NUMAI MEDICUL ARE ACEST DREPT DUPA URMA ANALIZELOR SA SPUNA CA DE FAPT ESTE O EROARE GENETICA GRESITA SI NU MINISTRII SAU PROFESORII PROFESOARA MAI SUS MENTINUTA A FACUT O ANALIZA FOARTE STRICTA LA OBIECT SI REAL A CEA CE SE INTAMPLA DE FAPT CU OCHI DE EDUCATOR CRITIC CARE VEGHEAZA ASUPRA SANATATII MINTALE SI EDUCATIA AL COPIILOR CRED CA LA MULTI NU LEAR CONVENI.. LA MULTI SARITI CA SE GASESC DESTUI CARE SE DAU CEA CE NU SANT .DEPARTE DE MINE SA HULESC PE EI CARE INTRADEVAR AU O PROBLEMA DE GENUL ASTA DAR SA MA IERTE DUMNEZEU ORI E O PROBLEMA MEDICALA ORI E UN CULT NOU LA MODA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button