X

Ministrul Sănătății declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: “trebuie să menţinem cuvântul obligativitate'”

Vrea să aplice următoarea strategie: "să luăm copiii să-i educăm (n.r. îndoctrinăm), pentru că până la urmă educația poate să-i schimbe"

Image result for pintea obiective presedintia consiliul europei vaccinare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unul dintre obiectivele României pe timpul deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE este vaccinarea, a declarat duminică seara ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, conform Agerpres. 

“La Buxelles, unul dintre obiectivele pe care România le are la preşedinţie (Consiliului UE – n.r.) este şi vaccinarea, care a fost promovată şi de preşedinţia Austriei. Am avut discuţii cu comisarul Andriukaitis (Vytenis Andriukaitis, Comisarul pentru Sănătate şi Securitate Alimentară – n.r.) pe această temă şi a apreciat foarte mult eforturile noastre. Sunt probleme şi în Franţa în acest moment, sunt curente antivaccin foarte puternice”, a spus, la B1TV, Sorina Pintea.

Ministrul Sănătăţii a menţionat că Legea vaccinării este în prezent în Parlament şi sunt discuţii referitoare la cuvântul “obligativitate”, precizând că, personal, este pentru obligativitatea informării asupra vaccinării.

“Legea vaccinării este în Parlament şi sunt încă dispute privind cuvântul ‘obligativitate’, adică obligativitatea vaccinării sau obligativitatea informării asupra vaccinării. Eu sunt pentru obligativitatea informării, dar trebuie să menţinem cuvântul ‘obligativitate’. (…) Pentru acele comunităţi (de romi – n.r.) există acest tip de campanie pe care îl promovez, campanie door to door (… ). Pentru aceste comunităţi Legea vaccinării este ca şi cum n-ar exista, dar şi ei sunt ai noştri”, a adăugat Pintea.

Ministrul a spus că anul acesta a mers în mai multe comunităţi sărace din ţară pentru a susţine vaccinarea.

“Este o altă lume, este o altă Românie (în câteva dintre comunităţile vizitate – n.r.), care nu mi-aş fi dorit să existe în acest an, dar din păcate există (…). Da, am fost în acele comunităţi, am vaccinat copii, urmează alte etape de vaccinare, care nu ştim dacă se vor întâmpla, de aceea mi-am propus să urmăresc îndeaproape. Dar, pe de altă parte, există aceste zone unde oamenii sunt săraci şi nu am văzut în mod deosebit implicarea autorităţilor locale, adică nu putem spune ‘aşa sunt ei’, este datoria noastră să încercăm să-i educăm, să luăm copiii să-i educăm, pentru că până la urmă educaţia poate să-i schimbe. E o altă lume, e un lucru foarte bun că am început această campanie”, a afirmat Sorina Pintea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Corectez: “copiii”.

      Din punctul meu de vedere, situatia sta in felul urmator: cand ai un sistem medical pus pe butuci in mod intentionat, cand s-au inchis zeci de spitale invocand rentabilitatea, cand pe o strada ai 3 farmacii perete in perete unde vand agenti comerciali, caci farmacisti nu se mai pot numi, cand ai medici de familie care sunt responsabili zonali de vanzari, cand pacientului ii spui client, eu nu pot sa interpretez altfel interventia acestei doamne ministru decat ca, lobby farma.

      Mai pe scurt: cand un politician sau orice individ situat in post cheie, bate toaca pe vaccinuri, in contextul descris mai sus, pe fruntea lui scrie: CORUPT.

      Sa ma corecteze fratii daca gresesc.

      1. Total de acord. Trebuie sa intelegem ca “politicienii” sunt pusi acolo sa poarte razboi impotriva noastra si a copiilor nostri.
        Ei muncesc zi si noapte pentru a gasi modalitati de a implementa liniile politice ale NOM. Sunt dusmani ai Ortodoxiei si ai Neamului Romanesc. Sunt slugile satanei si avem datoria de a ne impotrivi si de a lupta impotriva lor si a planurilor pe care au primit ordin sa le implementeze.

  1. Niciodata nu conteaza cine este la putere, ce voteaza turma, INTOTDEAUNA sclavul ce se crede conducator (ministru, secretar, pres, etc) va urma intocmai agenda impusa. Imediat va venii si ministerul inegrarii sa ne integreze vreun milion de musulmani in decurs de vreo 2 ani.
    Si oaia voteaza, il voteaza pe ixulescu sau pe escu fiind convinsa biata oaie ca cel ce il voteaza ii vrea binele.
    Vai de capu bietei oi.

  2. Ii educi vaccinandu-i forțat? Devin inteligenti si educați a doua zi după vaccin? Sa va fie rusine,doamna ministru! Ati fost in Strehaia, in Tamna si in alte localități din tara si nu ati vazut de ce au nevoie de fapt acei copii?? Nu ati vazut ca nu au ce mânca, nu au haine, apa curenta, toaleta, bai? SUNT NEEDUCATI fiindca nu au nici măcar încălțăminte sa vina pana la scoala si cu burta goală ii cred şi eu ca nu le sta gândul la carte, nu canu sunt vaccinuri! Milioanele de euro de le băgați in vaccinuri si in buzunare, folositi-le cum trebuie si nu o sa mai avem atatea epidemii!

  3. Articolul nu ma surprinde, este ceea ce ma asteptam sa spuna gura ei.
    Insa excelenta atentia la detalii cu sublinierile din articol: OBLIGATIVITATE si SA LUAM COPIII

  4. Am mai bine de 7-8 ani de zile de cand nu am mai facut vaccin , dupa ce era sa mor la ultimul vaccin facut in cabinetul medicului de familie care a murit de cancer sau poate din cauza acestui vaccin facut de acest “medic de familie” Cum era sa mor ?? ….simplu … am facut vaccinul si la 1 saptamana dupa am facut gripa si nu am mai putut sa ma dau jos din pat mai multe zile la rand , tuse seaca , febra , stare de voma si dureri crunt de muschi si oase …. Locul unde am facut vaccinul a devenit rosu inchis si era ca si cum as fi avut un furuncul care era “copt” … Doamna Pintea azi in conferinta de presa a inceput sa zambeasca la vorbele lui Cercel… nu am incredere in acesta femeie perversa , asemanatoare unui sarpe periculos … Sfatul meu e sa NU va vaccinati si sa cautati metode naturiste , ceaiuri , suplimente alimentare , usturoi mult in mancare , miscare multa si odihna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button