X

Stanga lunatica se joacă de-a Dumnezeu cu copii nenăscuți: cum au “procreat” doua lesbiene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forțele de stânga se joacă de-a Dumnezeu cu copii nenăscuți pentru a-și îndeplini planul ocult al părinților de același sex care au procreat un copil

Războiul feminismului de stânga asupra bărbaților tocmai a primit un impuls gigantic datorită avansării tehnologiei medicale care pare impresionantă pentru unii, dar care reprezintă o schimbare tulburatoare a modului în care copiii ar trebui să fie aduși pe lume. 

Dupa cum a raportat  USA Today, doua femei din Texas care au vrut sa “aiba un copil impreuna”, au reusit sa o faca datorita unei noi tehnici de fertilitate dezvoltate de specialistii doctori Kevin și Kathy Doody de la Clinica de Fertilitate CARE din Bedford, Texas. Ei au fost primii care au folosit o tehnică numită fertilizare in vitro fără efort reciproc (FIV), astfel încât Ashleigh Coulter, de 28 de ani, și Bliss Coulter, 36 de ani, căsătorite, ar putea participa la nașterea copilului lor.

“Evident, noi fiind două femei, ne-am gândit,” Cum putem face acest lucru să se întâmple?”, a spus Ashleigh, conform ziarului. “Am simțit că trebuie să existe o cale.”

Procesul începe ca IVF tradițional, dar apoi:

În locul plasării spermatozoizilor și a ouălor Bliss în incubatoare într-un laborator, folosite de cupluri de același sex, intră în camera celulelor INVO imediat după recuperarea ouălor. Dispozitivul este plasat în corpul lui Bliss timp de cinci zile, când începe dezvoltarea embrionară timpurie. 

“Ea a luat embrionul devreme, a spus dr. Kathy. “Ouăle s-au fertilizat în corpul ei și când s-au întors cinci zile mai târziu, am scos dispozitivul și am înghețat embrionii”.

Mai târziu, după ce a fost tratată cu estrogen și progesteron și după ce medicii i-au evaluat uterul, embrionii au fost transferați în corpul lui Ashleigh și ea a rămas însărcinată cu un băiețel pe care l-au numit Stetson.

“Trebuia să-l ducă timp de cinci zile și a fost o mare parte din fertilizare și apoi l-am purtat timp de nouă luni”, a spus Ashleigh. “Așa că am făcut-o foarte special pentru amândoua – că amândoua am fost implicate. Trebuia să fie o parte din ea și trebuia să fie o parte si din mine.

Și s-a petrecut un moment deosebit.

Acum, nu conteaza ca acest copil va creste fara un barbat ca tatal sau, ceea ce studiile comportamentale au aratat ca este important pentru maturitatea si cresterea emotionala a barbatilor.

Dar simplul fapt că aceste doua femei trebuiau să cheltuiască mii de dolari și să utilizeze tehnologia pentru a “rămâne însărcinațe” cu același copil ar fi trebuit să-i învețe că oamenii nu s-au făcut să se reproducă în acest fel. (Sugestii: fiicele născute la bărbații care consumă alimente fast food sunt mai susceptibile de a suferi cancer de sân, arată cercetările.)

Liberalii ignoră știința

Pentru cine refuză procedura, dr. Kathy spune că ea nu este de acord și că “îi contrazice în mod respectos”.

“Cred că familia, relația, copiii sunt exact tot ceea ce trebuia să fie în lumea noastră”, a spus ea.

Cât de corect din punct de vedere politic, trimite un semnal.

Înapoi la chestia asta de studiu. Așa cum a remarcat Fatherly.com :

Copiii cu părinții implicați sunt mai puțin susceptibili să încalce legea și să renunțe la școală. Ghidat de relații strânse cu tații lor, acești copii cresc disproporționat pentru a evita sexul riscant, pentru a-și desfășura relațiile sănătoase și pentru a menține locuri de muncă bine plătite. Sunt puțin probabil să devină fără adăpost sau să se bazeze pe bunăstarea și probabil să aibă scoruri IQ mai mari decât colegii lor până la vârsta de trei ani. Pe termen lung, ei suferă de mai puține probleme psihologice și pot fi mai puțin predispuși la obezitate.

“Când părinții sunt implicați activ cu copiii lor, copiii fac mai bine”, a spus Paul Amato, un sociolog specializat în relațiile părinte-copil la Universitatea de Stat din Penn. “Toate aceste cercetări sugerează că părinții sunt importanți pentru dezvoltarea copilului”.

În timp ce există  mult mai multe cercetări privind maternitatea, ce studii sunt disponibile în ceea ce privește paternitatea indică faptul că copiii – în special băieții – au nevoie de tați tradiționali pentru a-și îmbunătăți șansele de a avea succes în viață.

Numai stânga egoistă, care se ocupă de distrugerea valorilor și tradițiilor americane, nu obține acest lucru.

Citiți mai multe despre războiul feminist al stângii privind identitatea de gen la GenderConfused.com.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button