X

Alegeri SUA: Democrații câștigă după 8 ani Camera reprezentanților. A fost ales primul guvernator homosexual

Image result for democrat Jared Polis

Democraţii preiau, după opt ani, controlul în Camera Reprezentanţilor, ceea ce înseamnă că au posibilitatea de a lansa procedura de destituire cunoscută drept “impeachment” a lui Donald Trump.

Republicanii păstrează Senatul după alegerile de la mijloc de mandat, conform televiziunilor Fox şi NBC. Şefa democraţilor din Camera Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a promis un nou echilibru al puterilor în Statele Unite după ce formaţiunea sa a obţinut un control parţial al Congresului american.

Acest lucru înseamnă că ei vor putea să lanseze noi investigaţii în cadrul comisiilor camerei reprezentanţilor, să blocheze proiecte de lege republicane şi să lanseze ideea unei suspendări a preşedintelui Donald trump în vederea inculpării – impeachment – care necesită o majoritate simplă în Camera Reprezentanţilor.

În Senat, republicanii îşi vor menţine majoritatea, având deja asigurate 51 de locuri din totalul de 100.

În statul Colorado a fost ales guvernator democratul Jared Polis, care s-a prezentat pe față la alegeri ca fiind homosexual, o premieră în Statele Unite.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Nasol. Primul guvernator homosexual care declară public acest lucru. Ceilalți guvernatori, și nu numai, care sunt homosexuali și transsexuali încă nu spun nimic. Trebuie să mai treacă ceva timp, nu mult, până să se obișnuiască lumea cu ideea, și apoi vor ieși toți, fără frică, să spună ce sunt ei în realitate.

  2. Întâmplător, individul e și evreu. A fost mulți ani congressman. Și tot întâmplător, figura sa îmi provoacă silă, dar nu pentru că este evreu.
    Nu înțeleg cum au putut să-l voteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.