X

VIDEO: Comicul evreu Bill Maher isi bate joc de rasa alba la HBO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DEADLINE: Bill Maher: Race Explains Shift From Party Of Reagan To Party Of Putin

Bill Maher: Rasa explică trecerea de la partidul lui Reagan la partidul lui Putin

”Micul secret murdar”, care explică cum s-a metamorfozat partidul lui Reagan în partidul lui Puțin, este un cuvânt din patru litere, a declarat Bill Maher aseară, și anume: RASA.

”Rusia,” a spus Maher în timpul fragmentului Guvernări Noi din emisiunea HBO Real Time With Bill Maher (În direct cu Bill Maher), ”este unul dintre ultimele locuri de pe pământ unde poți să spui ‘Să f** diversitatea. Suntem aici. Suntem albi. Obișnuiți-vă cu asta.’ ”

Încercând să explice cum 87%  dintre republicani (conform ultimului sondaj) văd bine vizita președintelui Rusiei, Vladimir Putin, la Casa Albă, Maher a tras cu creta până la rasism și chiar a citat o postare a vechii sale prietene Ann Coulter.

”Anul trecut Ann Coulter a scris pe Tweeter că ‘În 20 de ani, Rusia va fi singura țară care să fie recognoscibil europeană’. Nu mai departe de 2013, Matt Drudge l-a numit pe Putin liderul lumii libere. David Duke a numit Rusia ca fiind cheia supraviețuirii albilor.”

”Azi republicanilor, ceea ce a mai rămas din ei, nu le place creuzetul” (n.t. în articol se folosește termenul ”melting pot” – oală de topire, în care diferite elemente ”se topesc împreună”, rezultând o societate omogenă armonioasă), a spus el. ”Și Rusia? Această oală nu topește.”

Făcând glume despre rușii albi  (”Să vedem, vreau să mă îmbăt, dar vreau și un pahar cu lapte”) și despre jucătorii ruși de baschet (”Echipa care a jucat împotriva Globetrotters”), Maher a comparat diversitatea rasială (mai degrabă lipsa ei) din Rusia cu cea a Europei occidentale.

”La ultima Cupă Mondiala”, a zis el, ”echipa națională a Franței nu arăta ca Vechea Franță, ci arăta ca Noua Franță. Germania a lăsat să intre un milion de sirieni. Fatherland (n.t. în germană acest cuvânt înseamnă patrie) este acum Brotherland.”

”Stiți câți refugiați sirieni a primit Rusia? Doi. Martin Sheen are mai mulți refugiați în piscina proprie.”

Terminând ironia cu o înțepătură, Maher a concluzionat: ”Un Barack Obama nu devine președinte al Rusiei. Extremiștii ideologici obișnuiau să îl acuze pe Obama că este agent străin, care a preluat America, dar când o putere străină a preluat cu adevărat America, și încă una mândră că este albă, răspunsul lor a fost ‘vino înăuntru’ ”.

”Pentru membrii Vechiului Partid Măreț, amestecul Rusiei în alegerile noastre nu este o breșă de securitate națională, ci sunt doar oameni albi ajutând-i pe oamenii albi. Sau ceea ce republicanii numesc guvernare.”

Urmăriți video-ul cu fragmentul Guvernări Noi, iar aici sunt câteva tweet-uri ale emisiunii Real Time din acest episod:

”The infamous pee tape was finally found: it’s a high definition video of a press conference in Helsinki, and it’s irrefutable evidence of a Russian ho. And his name is Donald Trump.”

”Infama casetă cu pișatul a fost în sfârșit găsită: este o înregistrare video de înaltă definiție a unei conferințe de presă din Helsinki și este dovada de necontestat a unei târfe rusești. Și numele ei este Donald Trump.”

@BillMaher #RealTime pic.twitter.com/HkjZpmIetJ

— Real Time (@RealTimers) August 4, 2018

#NewRule: The party of Reagan has to explain how it’s become the party of Putin.

Partidul lui Reagan trebuie să explice cum a devenit partidul lui Putin.

 

pic.twitter.com/ybyzWNOnaY

— Real Time (@RealTimers) August 4, 2018

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Bill Maher este un evreu nascut in 1956 la New York. Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Bill_Maher actorul de comedie, moderatorul tv si comentatorul politic este pro avort, pro casatorie intre homosexuali, pro eutanasie si detesta “religia organizata”, pe care o descrie ca fiind o „tulburare neurologică” care justifică acțiuni nebune și nu-i lasă pe oameni să gândească logic.

Cum era ca un crestin alb sa faca o asemenea caterinca despre evrei? Wow! Ce mai tuna si fulgera mass-media americana si puzderia de organizatii progresiste…

Dar evreii au voie sa zica absolut orice crestini si albi, caci e libertate de exprimare…

Cateva exemple:

EVREUL Larry David urineaza pe o pictura reprezentandu-l pe Iisus Hristos, intr-un serial HBO

Video: CURVA EVREICA batandu-si joc de RASTIGNIREA LUI IISUS intr-o EMISIUNE DE DIVERTISMENT din ISRAEL

EVREICA feminista Laura Levites: “MI-AR PLACEA SA CASTREZ personal fiecare BARBAT CRESTIN conservator, astfel incat ei SA NU MAI AIBA DREPTUL DE A SE REPRODUCE”

EVREUL Norman Manea: “Oamenii simpli au RELIGIA, au aceasta constiinta de a fi parte a unui POPOR. E greu sa le explici ca e IDIOT.”

PE FATA. Activista evreica lesbiana Masha Gessen: LEGALIZAM casatoria intre homosexuali ca sa DISTRUGEM familia

Revenind la Bill Maher, creuzetul este asta:

Ati auzit de PLANUL KALERGI? Finantare: evreii ROTHSCHILD si WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASA MIXTA, disparitia diversitatii vechilor rase si popoare / Conducatorii omului nou: EVREII …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. eh, HBO-ul..unu’ din puzdería de locuri in care satana se simte in largul lui (sau ei) .
    ca nu mai stie nici asta ce sex are in zapaceala ce a facut-o lgbt-ul..

  2. Va rog sa faceti pe tema asta un articol mai serios. De exemplu, la cate universitati americane renumite se predau cursuri de condamnare la genocid a rasei albe ? Ce idei se propaga apoi in media care sprijina razboiul demografic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button