X

Evreii au semne de la dracu că se „apropie” venirea antihristului, mesia pe care-l așteaptă ei

O profeție biblică care prevede întoarcerea lui Mesia s-a împlinit după ce un șarpe a fost văzut ieşind din zidul de vest al Vechiul Oraș al Ierusalimului, titrează Daily Star.

Oamenii care au vizitat faimosul Kotel (Zidul Plângerii care află în Vechiul Oraș al Ierusalimului în partea de vest a Muntelui Templului. El este un vestigiu al zidului antic care înconjura curtea Templului iudeu din Ierusalim, și, după distrugerea acestuia, este considerat principalul loc sacru al iudaismului), în această săptămână au filmat șarpele care se strecura printre pietrele străvechi.

În film, șarpele poate fi văzut ieșit din perete după ce a speriat un porumbel care fusese așezat acolo. Și se pare că este un semn al întoarcerii lui Mesia. „Suntem cu adevărat în vremurile periculoase care precedă direct pe Mashiach (Mesia)”, a titrat News Breaking Israel, citând un blogger evreu, titrează dailystar.

„Așa cum porumbelul este în siguranță, atâta timp cât căuta adăpost printre pietrele Muntelui Templului, evreii sunt protejați de poruncile Tora. „Când porumbeii ies din pietre sau evreii se îndepărtează de Tora, ei sunt în pericol”. „Site-ul a susținut, de asemenea, că apariția unui șarpe care iese din pietrele Muntelui Templului ar putea fi văzută ca un semn de bun augur. „Zohar (baza misticismului evreiesc) a explicat că înclinația rea, personificată de șarpele din Eden, va face renașterea în zilele dinaintea lui Mesia”.
Cu doar câteva zile în urmă, au existat temeri legate de Apocalipsa biblică atunci când cerul a devenit roșu sângeros şi cu imagini în forme bizare. Înregistrările video arată câteva fotografii ale cerului ciudat, deasupra capitalei galeze care declanșează ipoteza, că este un semn al sfârșitului lumii.

NOTĂ OrtodoxINFO

Evreii, deci păgânii, nu au cum să aibă vestire despre Apocalipsă, iar diavolul nici atât. Ei se înșeală atunci când vorbesc de „prorocii”, căci nu sunt decât niște speculații.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Antihrist
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Mie mi se pare a fi de la Dumnezeu nu de la dracu această profeție.
  Dacă șarpele iese dintre pietrele templului și alungă un porumbel eu cred că arată clar că diavolul iese din templu și alungă Duhul Sfânt de la templu.
  Să știi că Dumnezeu nu i-a abandonat pe evrei iar cei ce țin cum trebuie legea lui Moise vor fi luminați de Dumnezeu să înțeleagă că cel ce se va ridica de la templu este satana și apoi vor crede în adevăratul Mesia. Și până la urmă profeția nu spune ceva greșit. Pentru că chiar vine și adevăratul Mesia imediat după cei 7 ani cât va dura perioada Antihristului. Maran atha!

  1. Iisus Hristos a spus: „Să nu socotiţi că Eu vă voi învinui la Tatăl; cel ce vă învinuieşte este Moise, în care voi aţi nădăjduit. Că dacă aţi fi crezut lui Moise, aţi fi crezut şi Mie, căci despre Mine a scris acela.” Ioan 5:45-46

   Evreii care tin cum trebuie legea lui Moise, il recunosc pe Iisus Hristos ca Fiul lui Dumnezeu, si sunt crestini. Ceilalti, respingand faptul ca Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, resping si legea lui Moise.

 2. Ce parere aveti despre melodia lui Bradley Cooper cu Lady Gaga :Shallow.Face parte dintr-un film care l-au jucat tot impreuna A star is born.Sa fie vorba despre antihrist?Oricum versurile melodiei mi se par foarte interesante.Mie mi se par ca ei sunt ca un fel de gura a diavolului.Transmit un mesaj oamenilor.Intreaba daca sunt fericiti in lumea asta moderna,daca isi doresc ceva mai mult.Si apoi dupa ce pune oamenii pe ganduri cu aceste intrebari incepe sa vorbeasca despre el (probabil sa impinga oamenii atunci cand se vor gandi la lucruri ca acestea sa se duca cu gandul la el ca poate sa ii ajute)cand se spunane ca el cade (stim ca diavolul a cazut din cer si mereu se afunda tot mai mult in rau),apoi spune ca pentru schimbare(stim ca diavolul se impotriveste Lui Dumnezeu),apoi spune ca niciodata nu va atinge pamantul(asta se poate referi la smerenie ca nu va fi niciodata smerit,cu picioarele pe pamant cum spunem noi oamenii)apoi spun ca sunt departe de carapace acum(adica eu o inteleg ca se refera ca nu se mai ascund si se vede asta din raul prezent in lume ).poate sa fie asta o interprentare gresita a mea,dar eu cred ca se poate privi si asa.Voi ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.